WATACHA Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jambi napisał(a): sesesese :diabloti: widać trzeba sobie zasłużyć :evil_lol: a tak ogólnie przy tak obszernym cytacie wymiękłam :lol: Okazało się, że nie tylko TY, "odezwał się" regulamin dogo, że przesadziłam z emotkami i kazali parę usunąć. Ze mną to jakoś dziwnie, albo nie używam wcale, albo przeholuje ;) Quote
jambi Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='wilczy zew']Jak Fred się czuje oprócz uszu? a, nie omieszkam go zapytać dziś po powrocie do domu :p [quote name='malawaszka']no wcale tak rzadko nie jestem tylko czasem nie nadążam za Wami :lol: po cichu Ci powiem, że ja też ;) [quote name='ludwa']Oj spamerki;) Dzięki Ciotka, może sama wpadniesz na jakieś zakupy? :) wpaść zawsze mogę, acz pustki w portfelu ... [quote name='zerduszko']Jak Ty nie wiesz po kim, to już nikt wiedzieć nie może :evil_lol: ha ha, no bardzo śmieszne, bardzo :obrazic: :eviltong: Quote
Guest papillonek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 A ja się zapytam czym karmisz swoje czarnuchy?? Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='papillonek']A ja się zapytam czym karmisz swoje czarnuchy?? Małymi dziećmi :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Przepraszam nie mogłam się powstrzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 O popatrz,a ja myślałam że jakąś karmą,gotowanym,barfem :evil_lol: Jak każdy cywilizowany właściciel psa :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Fides79 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 z tego co wiem, Jambisiowe psiury jedzą Brita :p Małymi dziećmi :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ha ha dobre :evil_lol::cool3::lol: Quote
jambi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 papillonek napisał(a):A ja się zapytam czym karmisz swoje czarnuchy?? a ja Ci bardzo chętnie odpowiem :) , jednak na początek... Saththa napisał(a):Małymi dziećmi :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: no niestety, pewnie Was rozczaruje, ale dziećmi to jednak nie :shake: ... a co do żywienia... myślałyście, że po co ja trzymam te szczury, papugi, kotki... :diabloti: :roflt: no dobrze, już dobrze, tym razem na serio :) przez wiele lat moje psy karmione były żarciem przygotowywanym przez mnie - służyło im to doskonale, żadnych alergii, problemów skórnych, z układem trawienia itp. Jednak w pewnym momencie, tak mniej więcej gdy Aron miał 9 lat, Bibka 7 Mia 6, przerzuciliśmy się na karmę suchą; nie byłam jakoś specjalnie przywiązana do jednej firmy, czy marki, aktualnie tak jak napisała Fides - Fides79 napisał(a):z tego co wiem, Jambisiowe psiury jedzą Brita :p jest to BRIT dla seniorów Quote
Guest papillonek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 No nareszcie konkretna odpowiedz :) Quote
Saththa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 papillonek napisał(a):No nareszcie konkretna odpowiedz :) Hmmm a moja to nie była konkretna? może powinnam podac zakres wieku :hmmmm: Quote
WATACHA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Saththa napisał(a):Hmmm a moja to nie była konkretna? może powinnam podac zakres wieku :hmmmm: I płeć ;), bo to może też być ważne Quote
Saththa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 WATACHA napisał(a):I płeć ;), bo to może też być ważne kurcze możesz mieć rację :evil_lol: Quote
WATACHA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Tekla64 napisał(a):i kolor tyz A to mi nawet przez myśl nie przeszło?Ty to masz "łeb" :) Quote
Saththa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 ale teraz mamy wspólnie wyznaczone kryteria :lol: Quote
#Etna# Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Wszędzie prawią, dyskutują a zdjęcia jakieś to gdzie:eviltong: Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 #Etna# napisał(a):Wszędzie prawią, dyskutują a zdjęcia jakieś to gdzie:eviltong: no gdzies :lol: Quote
jambi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 #Etna# napisał(a):Wszędzie prawią, dyskutują a zdjęcia jakieś to gdzie:eviltong: a u innych :grins: No dobra, już dobra, zdjęcia, zdjęcia... :hmmmm: coś wygrzebię... bo niedługo nie dość, że niektórzy przestaną odbierac ode mnie telefony, to jeszcze przestaniecie zaglądac do mojej galerii :shake: ale najpierw, wydam oświadczenie: Pragnąc zdementować krążące pogłoski jakobym swoje psy kiedykolwiek karmiła dziećmi, oświadczam, iż żadne z moich psów - i innych zwierząt - nigdy nie spożywały, nie spożywają i spożywac nie będą żadnych dzieci, niezaleznie od ich wieku, płci czy koloru skóry :grins: a teraz zdjęcia o, np. takie: moje dziecię z nowym kolegą Tazzmanem, którego ochrzciło imieniem "Diabeł" ;) i z DONĄ :) Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 jakie to słodkie. :loveu: http://img853.imageshack.us/img853/4394/dsc9672.jpg Quote
WATACHA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Najpierw spojrzałam na brodę i od razu pomyślałam, że to Tazz ;) http://img714.imageshack.us/img714/9531/dsc9667.jpg A on taki zmęczony przed czy po zabawie :)? http://img546.imageshack.us/img546/6950/dsc0049o.jpg Quote
Saththa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 WATACHA napisał(a):Najpierw spojrzałam na brodę i od razu pomyślałam, że to Tazz ;) http://img714.imageshack.us/img714/9531/dsc9667.jpg Ale to Dona :) A on taki zmęczony przed czy po zabawie :)? http://img546.imageshack.us/img546/6950/dsc0049o.jpg po spacerze ;) wilczy zew napisał(a):Co Szymek ma w tym słoiku? Koniki morskie :lol: tj polne;) Quote
Tekla64 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ino ma mokra brode dyc widac ze z niej kapie a w zbieraniu konikow to byl miszczem hihihi Quote
WATACHA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Wiem , że Dona bo przeczytałam.Chodziło mi jak spojrzałam przed przeczytaniem :) Quote
Fides79 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ooo widzę, że Szymkowi rozmiar olbrzym bardzo pasuje :p Quote
#Etna# Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Olbrzymy mają w sobie to coś:) Dla dzieciaków idealne i widać, że obie strony czerpią radość ze spotkania:cool3: Super fotki;) I znowu czarne:eviltong: a tak w ogóle to nawet jak będziesz miała biała miniaturę to też będę zaglądać hehe:lol: co pies to pies:p białe też mogą się podobać:razz: Quote
Recommended Posts