Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mojej koleżanki piesek był autentycznie zawstydzony, jak był ubierany we wdzianko. Oby to wdzianko przypadło panu astkowi do gustu :)
Zamówiłam na bazarku 5 pakietów ogłoszeń. W przyszłym tygodniu ruszam po kolei z wysyłką tekstów i zdjęć. Także Yumanij, może być tak, że będę Ciebie o coś męczyć. A z tego co gdzie indziej wyczytałam, że jesteś wykończona teraz po kłopotach żołądkowych psiaka. Odpoczywaj i wracaj tu jak najszybciej w dobrej formie :)

Posted

[quote name='Cantadorra']Mojej koleżanki piesek był autentycznie zawstydzony, jak był ubierany we wdzianko. Oby to wdzianko przypadło panu astkowi do gustu :)
Zamówiłam na bazarku 5 pakietów ogłoszeń. W przyszłym tygodniu ruszam po kolei z wysyłką tekstów i zdjęć. Także Yumanij, może być tak, że będę Ciebie o coś męczyć. A z tego co gdzie indziej wyczytałam, że jesteś wykończona teraz po kłopotach żołądkowych psiaka. Odpoczywaj i wracaj tu jak najszybciej w dobrej formie :)[/QUOTE]

Wlasnie weszlam...i zaraz ide spac.Dziekuje Ci ogromnie.Pysio(13-15 lat)mial rozszerzenie zoladka,czyli wstep do skretu.Naprawde uciekl grabarzowi spod lopaty.Dobrej nocy i jeszcze raz dzieki.:lol:

Posted

[quote name='Gusiaczek']Jak się czuje Pysio ?[/QUOTE]

Zdecydowanie lepiej-kleik ryzowy w mikroskopijnych ilosciach,maks szklanka wody na raz,leki na przysp perystaltyki,na wydzielanie kwasu zoladk,antybiotyk,na flore bakteryjna itd itp.Wyglada okropnie-wygolony na boku,tam ,gdzie mial punkcje zoladka,na brzuchu-na wszelki wypadek do operacji,na dwoch przednich lapach-po wenflonach.

Posted

[quote name='Cantadorra']Yumanij, czy mogę podać Twój adres mail i ten nr tel. który mam? Czy masz jakiś inny tajny do ogłoszeń?
A w jakim województwie mieszkasz?[/QUOTE]
W mazowieckim....tajny.....ten pomysl poniewczasie przyszedl mi do glowy,niestety.Mozesz.pewnie.

Posted

[quote name='Maruda666']A ja proszę o nr konta - z bazarku na TOZ Złotoryja i cztery inne cele uzbierało się po 100zł do przekazania na te cele :)[/QUOTE]

Wyslalam,cieszymy sie niezmiernie.

Posted (edited)

[SIZE=3][B]Melduję, że w ubiegłym tygodniu zamówiłam w zooplusie dla psiaków yumanji DWUPAK BOSCHA 2X15 kg[/B][/SIZE] :happy1:
[B]Pieniążki otrzymałam na ten cel od anonimowego darczyńcy [/B]:razz:
Wybrałam Boscha Active z drobiem, bo ma najwięcej białka i tłuszczu, a teraz taka karma jest najlepsza
[URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/bosch/pakiety_bosch/155604[/URL]

[IMG]http://media.mediazs.com/bilder/dwupak/bosch/rne/smaki/1/300/10636_bosch_active_1.jpg[/IMG]

[SIZE=3][B]Jestem również zwarta i gotowa do opłacenia wybranej przez yumanji budy dla Elzy [/B][/SIZE]:loveu:
[B]Pieniążki ofiarował ten sam darczyńca[/B] ;)
[SIZE=3][B]Yumanji[/B][/SIZE], gdybym nie wiedziała, kim jest darczyńca pomyślałabym, ze masz wielbiciela :cool3:

Edited by DONnka
Posted

[quote name='DONnka'][SIZE=3][B]Melduję, że w ubiegłym tygodniu zamówiłam w zooplusie dla psiaków yumanji DWUPAK BOSCHA 2X15 kg[/B][/SIZE] :happy1:
[B]Pieniążki otrzymałam na ten cel od anonimowego darczyńcy [/B]:razz:
Wybrałam Boscha Active z drobiem, bo ma najwięcej białka i tłuszczu, a teraz taka karma jest najlepsza
[URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/bosch/pakiety_bosch/155604[/URL]

[IMG]http://media.mediazs.com/bilder/dwupak/bosch/rne/smaki/1/300/10636_bosch_active_1.jpg[/IMG]

[SIZE=3][B]Jestem również zwarta i gotowa do opłacenia wybranej przez yumanji budy dla Elzy [/B][/SIZE]:loveu:
[B]Pieniążki ofiarował ten sam darczyńca[/B] ;)
[SIZE=3][B]Yumanji[/B][/SIZE], gdybym nie wiedziała, kim jest darczyńca pomyślałabym, ze masz wielbiciela :cool3:[/QUOTE]
No wiesz co....tak moglabym zyc w slodkiej niepewnosci,walentynki cholerne tuz,tuz...mialabym o kim marzyc.
A teraz proza zycia...ta piekna buda z Czestochowy jest nie do zdobycia,Skomlalam dzis Panu w telefon,ale Pan twierdzi,ze poniewaz jest taka fajowa,to wystaje poza europalete,co sie wiaze z tym,ze f-y kurierskie licza ja jak przesylke ponadgabarytowa i t b drogie.Samochodem po nia nie pojade-500 km.
Te drugie budy-to Tychy i ta sama bajka;Pan z pieknym akcentem powiedzial,ze pzresylka to 95 zl,a jak nawet zamowie jeszcze jedna,to od kazdej tyle licza.
Mam nadzieje ,ze darczynca to czyta.Jutro rano mam 3 godz lekcjii eduk z psem w szkole ,gdzie sa dzieciaki,ktore dokarmialy Elze,ale jak wroce,to siadam do kompa i szukam budy,Ewentualnie jade 15 km do stolarza ze zdjeciami i robie na zamowienie.

Posted

[SIZE=3][B]Drogi darczynco,kocham Cie!Innych darczyncow tez.Wszystkich kocham[/B].[/SIZE]Prawie.Bylego meza i bylej tesciowej nie.No dobra...i jelopa z warsztatu samochodowego tez nie.Moze ja juz pojde spac?

Posted

[quote name='mala_czarna']Joasiu, a dasz radę odebrać w tym tygodniu fanty bazarkowe? A może po prostu ktoś zmotoryzowany z Wawki odebrałby je ode mnie??[/QUOTE]

Dam,spoko,od Ciebie i jeszcze 4 innych osob plus 50 kg karmy plus zawiezc psa do adopcji.Tylko nie potrafie dzis powiedziec kiedy.

Posted

[quote name='konfirm13']Trzymam kciuki. Dobra buda - to grunt :)[/QUOTE]

Ja mam schizofrenie,wlasna diagnoza,albo jestem totalnie olewajaca,albo perfekcyjna do ...nie wiem czego.I sie uparlam,ze ta buda ma byc perfekcyjna!!