Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Guest aniapiotrek
Posted

No i niestety mama nam się znowu rozchorowała, własnie przed chwilka rozmawiałyśmy i okazalo się, że dopadł Ją jakiś wirus. Od wczoraj ma wysoką goraczkę, katar i kaszelek. Dziś była u lekarza i niestety musi troszkę poleniuchować w łóżku, aby wyzdrowieć do świąt ( w Niedzielę Wielkanocną czekamy na Tatę i Mamę:) ). Jedynym plusem tej choroby jest to, że przy okazji wizyty u lekarza ściągneli mamaie szwy:). Na szcęście Jamniory (zwłaszcza Sopel) dbają o to aby Babcia Celinka dobrze się wygrzała.
Pozdrowienia od choreńkiej mamay dla Wszystkich.:loveu:

Posted

Gorączka spadła-mam 38,8-wczoraj miałam ponad 39...wszystko mnie bolało-miałam dreszcze....słaba jestem....mam nadzieję,że szybko mi przejdzie....dziękuję za to,że Jesteście

Posted

[quote name='Celina12']Gorączka spadła-mam 38,8-wczoraj miałam ponad 39...wszystko mnie bolało-miałam dreszcze....słaba jestem....mam nadzieję,że szybko mi przejdzie....dziękuję za to,że Jesteście[/QUOTE]
Celinko,nie forsuj się , wygrzej się w łóżeczku. Z wirusem nie ma żartów. Mój Tz-t leży trzeci tydzień:(
A Ty musisz być zdrowa bo Dzieci na Ciebie czekają. Masz cudowną Rodzinkę:)

Posted

Jesteśmy.. jesteśmy ..
Celinko ..zdrowiej nam kochana :)
a nie masz czasem..soczku z bzu czarnego??? ale takiego domowego...zawsze pomaga !!!
przynajmniej u nas w domu :)

Posted

Takiego soczku nie mam ja ale piję herbatkę z miodem i cytrynką....idę leżalnikować....jutro musze wstawić fotki Wikuni na trampolinie-bo zrobione już dawno i smarkata upomina się-"ciemu nie ma zdjęciów u Dumećki?"....czekają fotki jamników...nowe Amelci i Jej Rodzinki.....

Posted

Czuję się już dziś lepiej-chociaż słaba okrutnie.JAmniki to tak mnie oblepiały w łóżku,że ruszyć się nie mogłam-Pirek oblepiał mi niczym foka plecy,Fokus-wciskał się w zgięcie kolan,Dumiś od klaty...a Sopeluchna od czasu do czasu robił se z moich osobistych włosów gniazdo.Dziś pierwszy raz od ponad miesiąca :crazyeye::crazyeye::crazyeye:-miałam GO na rękach.Witał mnie rano schyliłam się,głaskałam a ON przednimi łpciami wskoczył mi na rękę i podciąga się-więc ja ze strachem podłożyłam drugą po poopkę a ten HOP i kazał się obnosić-PO POKOJACH!!!:-oDZIWY jakoweś...WOW

• 2 weeks later...
Posted

Celinko awaria dogo byla wczoraj...

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ale postów zjadło:crazyeye: tylko one wrócą czy nie? Nie wiem czy wstawiać od nowa?:roll:[/QUOTE]

Nie czytasz dogo? nie wroca z 10 dni im zniknely i nie wroca, ja ide sobie stad.

wczoraj:

"Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem.

Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :("

a dzis [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/114672-AKTUALIZACJE-ZMIANY-itp?p=18944579#post18944579[/url]

Posted

też jestem zła :( złaszcza,ze admin traktuje nas jak smieci :( i chyba to boli najbardziej.

Deer,ale co sie stało? jestes tu z nami od kilku lat,nie rob nam tego....fajnie sie z Toba rozmawia,jestes dla nas wazna osoba na forum i naprawde byłoby mi (i pewnie nie tylko mi) bardzo przykro,gdybys odeszła. FB to jednak nie Dogo.

Posted

Ja też jestem zła,że tak to wszystko działa...ale ja sobie nie wyobrażam życia bez dogo....tymbardziej,że jest Sopelek...jest Dumiś,Piruś,Fokus...s\jesteście WY i Wasze Cuda.Dla mnie FB-to nie dogo-zgadzam się z Wiolą-tam jakoś nie potrafię się poruszać jak tu....jakoś nie ciągnie mnie....Nie odchodźcie Ciocie-nie wolno WAM-ja Selin WAM to mówię....a czuję się dalej fatlanie więc proszę mnie nie wnerwiać...potem napiszę więcej...

Posted

Brazowa mam dosc tego cyrku co tutaj sie wyprawia... wiem sa ludzie ktorzy nas wspierali i ktorzy by chcieli poogladac zdjecia dowiedziec sie co u nas ale to jeszcze mam tutaj gg podane :)

Posted

To weź najlepiej urlopik od Dogomanii,byle nie długi,ale jak odpoczniesz to wracaj! nie mamy wpływu na admina,który jest jaki jest-cham,ale w końcu nie dla niego tutaj jesteśmy,tworzymy jakąs społecznośc i jak fajni ludzie zmykają,to sie robi ubożej.

Posted

no.. i rozwiały się moje wątpliwości !!!!....
i macie ciocie rację !!! Nie wolno się poddać !! i tak po prostu ..odejść...A CO Z NASZYMI BIDAMI ???? wtedy..?
może ja nie rozumiem do końca.. ale jaki problem z kartkami??? po co robić takie czyszczenie ? (mi było naprawdę przykro -wysłałam jakieś przelewy -teraz nie wiem komu -inne obiecałam po Świętach nie wiem komu ? na pewno były potrzebne ktoś na nie liczył !! a teraz PW po prostu zniknęło) przecież wystarczy np ZAZNACZYĆ na stronie głównej żeby nie wysyłać kartek czy jakoś tak - pewnie jakiś powód jest .
masz rację Celiniu ! zdrowiej spokojniej - nasze Ciocie odwaliły już kawał dobrej roboty i tyle samo przed nimi !!! jest Sopluchna Dusia Tofik Filemon Gacuś Teodor i wiele innych ...no kto im pomoże -jak nie my :)