kameralna Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 :-(Gem napisał(a):Tweety z Czarlim jest już w drodze do Myślenic. To dobrze, to bardzo dobrze! Ale trudno ochłonąć, po tym co przeczytałam i zobaczyłam :angryy: Biedny Czarli :-(. Jezu, a ja mogę przelać tylko niewielką kwotę :oops:. Quote
Gem Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Każda kwota jest ważna. To przecież dar serca :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1079398964 Quote
Laura1108 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Biedak taki skrzywdzony a mimo to ogromna chęć do zycia i ta iskierka w oku . Ten psiak ma cos w sobie cos co nie pozwala oderwac od niego oczu . Jak tylko bedę w domku przy swoim kompie to rozeslę gdzie się da zwłaszcza allegro cegiełkowe . Trzymaj się kochany wyjdziesz z tego na pewno ! Quote
Laura1108 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Na razie wrzuciłam na nk bo siedzę na cudzym laptopie teraz i zrobienie czegokolwiek bez normalnej myszki doprowadza mnie na skraj wyczerpania nerwowego :placz: Allegro jest bardzo fajne mam tylko nadzieję , że obsługa nie zakończy aukcji ze wzgledu na drastyczne :mad: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 I jak dojechali, mały już w Myślenicach ? Quote
Gem Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):I jak dojechali, mały już w Myślenicach ? Tak, Tweety go zawiozła :) Quote
Laura1108 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Co tu tak mało cioteczek ?? :mad: Tak patrzę na tę ranę i wciąż zastanawiam się jak on przeżył , jak udało mu się nie wykrwawić na śmierć ... Miał naprawdę mnóstwo szczęścia w nieszczęściu oraz wielką siłę do życia . Quote
tripti Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Laura1108 napisał(a):Na razie wrzuciłam na nk bo siedzę na cudzym laptopie teraz i zrobienie czegokolwiek bez normalnej myszki doprowadza mnie na skraj wyczerpania nerwowego :placz: Allegro jest bardzo fajne mam tylko nadzieję , że obsługa nie zakończy aukcji ze wzgledu na drastyczne :mad: drastyczne!!! Magda nie strasz po nocach:((( dzięki z pw Quote
Gem Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Uwaga!!! Numer konta podany w opisie jest poprawny i kompletny i i na taki należy dokonywać ewentualnych wpłat. Natomiast numer konta, który przychodzi z allegro po zakupieniu cegiełek dla Czarliego, jest niepełny - brakuje kilku ostatnich cyfr. Oto raz jeszcze dane do przelewu: VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie Ul. Jagiełły 5/19 14-100 Ostróda koniecznie z dopiskiem "Ogony u Fiony - Czarli" Quote
kameralna Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Dziewczyny, która ma konto na Wizażu? Trzeba opisać dramat Czarliego i rozreklamować te cegiełki! Im więcej osób włączy się w pomoc temu cierpiącemu zwierzęciu, tym większe szanse na jego wyleczenie. Quote
Fiona.22 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Dotarły opatrunki dla Czarliego. Mysza 1 bardzo dziękuje :loveu: Próbuje się dodzwonić do lekarek i zapytac jak się nasz podopieczny miewa. Jak tylko będę miała jakieś wieści od razu napisze. Quote
Fiona.22 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Czarli został wychwalony przez Panią doktor :loveu: Jest rewelacyjnym pacjentem, praktycznie bezproblemowym. Współpraca ze strony psa jest, przy zmianie opatrunków czy przemywaniu rany nie ma najmniejszych problemów. Rokowania są dobre :loveu: Wstępny czas jaki Czarli będzie musiał spędzić w szpitalu to ok 2 tyg. Na początku mieszkał w klatce ale lekarzom było go szkoda i dostał do dyspozycji pomieszczenie słuzbowe gdzie ma klatkę w której śpi i pokoik do dyspozycji. Może sie tak swobodnie poruszać i ma tez możliwość podglądania Pań lekarek przy pracy. Wychodzi sobie na spacerki, jest bardzo kontaktowy i przyjacielski. W opatrunku wygląda jak stara babuleńka ale rana już po dwóch dniach odpowiedniej opieki jest lepsza. Rudzia Bianca zapowiedziała się w środę w odwiedzinki więc myślę, że jakieś fotki zobaczymy ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Fiona.22 napisał(a):Czarli został wychwalony przez Panią doktor :loveu: Jest rewelacyjnym pacjentem, praktycznie bezproblemowym. Współpraca ze strony psa jest, przy zmianie opatrunków czy przemywaniu rany nie ma najmniejszych problemów. Rokowania są dobre :loveu: Wstępny czas jaki Czarli będzie musiał spędzić w szpitalu to ok 2 tyg. Na początku mieszkał w klatce ale lekarzom było go szkoda i dostał do dyspozycji pomieszczenie słuzbowe gdzie ma klatkę w której śpi i pokoik do dyspozycji. Może sie tak swobodnie poruszać i ma tez możliwość podglądania Pań lekarek przy pracy. Wychodzi sobie na spacerki, jest bardzo kontaktowy i przyjacielski. W opatrunku wygląda jak stara babuleńka ale rana już po dwóch dniach odpowiedniej opieki jest lepsza. Rudzia Bianca zapowiedziała się w środę w odwiedzinki więc myślę, że jakieś fotki zobaczymy ;) To samo mialam napisać bo dzwoniłam dowiedzieć się co z Czarlim jak się zadomowił i wetki zachwycone psiakiem , a odwiedziny planujemy na jutro :) Quote
Gem Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No to czekamy na relację i fotki :) A ja jeszcze przypomnę: Uwaga!!! Numer konta podany w opisie jest poprawny i kompletny i i na taki należy dokonywać ewentualnych wpłat. Natomiast numer konta, który przychodzi z allegro po zakupieniu cegiełek dla Czarliego, jest niepełny - brakuje kilku ostatnich cyfr. Oto raz jeszcze dane do przelewu: VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie Ul. Jagiełły 5/19 14-100 Ostróda koniecznie z dopiskiem "Ogony u Fiony - Czarli" Quote
kameralna Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Niech Czarli wraca do zdrowia a ludzie wykupują cegiełki. Faktycznie w informacji o wygranej aukcji podany jest niepełny numer konta, Gem dobrze, że zwróciłaś na to uwagę. Quote
Asior Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 boże, to wygląda jak by go ktoś siekierą chciał załatwić :roll: Quote
Niebieska713 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Brak mi slow na glupote i okrucienstwo ludzkie w stosunku do zwierzat.... Quote
Gem Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kameralna napisał(a):Niech Czarli wraca do zdrowia a ludzie wykupują cegiełki. Faktycznie w informacji o wygranej aukcji podany jest niepełny numer konta, Gem dobrze, że zwróciłaś na to uwagę. I znowu ktoś wziął mnie za kobietę :( Quote
Laura1108 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Asior napisał(a):boże, to wygląda jak by go ktoś siekierą chciał załatwić :roll: Niestety ale o tym samym pomyślałam gdy tylko zobaczyłąm biedaka ale wolałam nie pisać o tym głośno bo staram się uczyć myślenia , że świat czyt. ludzie nie są tacy okrutni :shake: Quote
Niebieska713 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Gem napisał(a):I znowu ktoś wziął mnie za kobietę :( A to Ty jestes PANEM plci meskiej...,tak?...hi,hi,hi... Quote
Laura1108 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kameralna napisał(a):Dziewczyny, która ma konto na Wizażu? Trzeba opisać dramat Czarliego i rozreklamować te cegiełki! Im więcej osób włączy się w pomoc temu cierpiącemu zwierzęciu, tym większe szanse na jego wyleczenie. Proszę : http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439829 Quote
Asior Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 dziewczyny, musimy sie jakoś ogarnąć.. Trzeba zrobić liste LadySwallow albo Marysię55 trzeba poprosić o tekst do cegiełek Cegiełki - Isadora7, poproszę ją o to Ogłoszenia - wykupienie na bazarku, albo Piromankę poprosić można To zasugerowała Majqa... Quote
ewelinka_m Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 allegro cegiełkowe już jest: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1079398964 Quote
kameralna Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Gem, też Cię wzięłam za kobietę. Wybacz :oops: To się już nie powtórzy :lol: Quote
Recommended Posts