Ania-Sonia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Czy doczekamy się jeszcze jakichś wieści o Ciapku? Quote
pixie Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 czytam i czekam, tak jak i wy, co u okularka? Quote
AnkaRa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ostatni post z listopada???? I zadnych wiesci co dalej z psiakiem? Hej, dziewczyny, co jest???? Quote
Aggie Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 wiem i generalnie to moja wina że nie zmieniłam tytulu wątku. Ja niestety nie mam kontaktu z Państwem ktorzy wzeili Ciapka. Nie wiem jak Dorota bo z nią tez nie miałam kontaktu od dawna. Skoro nie miałam żadnych złych informacji, próśb o ponowne szukanie itp to założyłam że wszystko jest ok :oops: i Ciapek po prostu w domu na Ursynowie. Mam oczywiscie wyrzuty do siebie że nie wiem wiecej, ale to nie była do końca "moja" adopcja. Zmienie teraz tytuł i napisze do Doroty. Jesli cos by było wiadomo dam jeszcze znać. Quote
deszczowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 myślę, ze wypadałoby skontrolować sprawę, tak dla spokoju sumienia:roll: czekamy więc na wieści Quote
agula Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 deszczowa napisał(a):myślę, ze wypadałoby skontrolować sprawę, tak dla spokoju sumienia:roll: czekamy więc na wieści czekamy, czekamy:crazyeye: Quote
Recommended Posts