Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[INDENT]Nikus jedzie w piątek, do Radomska, i tam by mógł zawieźć Puszka i ewentualnie inne pszczyniaki, za udział w kosztach,
a potem ktoś musiałby jechać dalej z Radomska do Inowrocławia, pisałam już pw do papaticole.

Kombinujmy wszyscy jak się da z tym transportem, to powinno się udać.
[/INDENT]

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Dogo07']No chyba do Ciebie Elinko :).

A druga opcja to UMILKI była, ale to nie Łańcut a koło Łowicza chyba.[/QUOTE]
ech, ja zawsze muszę coś przekręcić [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_13_12v.gif[/IMG]

[quote name='Dogo07'][INDENT] [B]pisałam już pw do papaticole.[/B]

Kombinujmy wszyscy jak się da z tym transportem, to powinno się udać.
[/INDENT][/QUOTE]

ja też napisałam do papatkiole ;)

Posted

Nie wiem jak tam z rezerwacją miejsca, ale jeśli by się nie udało Puszkowi znaleźć przez dwa miesiące ds, to sierpień byłby czasem aby zebrać resztę deklaracji na ten płatny dt/hotelik UMILKI, to nie jest tak bardzo daleko od Inowrocławia.

To oczywiście tylko takie wyjście awaryjne.

Posted

[quote name='Dogo07']Nie wiem jak tam z rezerwacją miejsca, ale jeśli by się nie udało Puszkowi znaleźć przez dwa miesiące ds, to sierpień byłby czasem aby zebrać resztę deklaracji na ten płatny dt/hotelik UMILKI, to nie jest tak bardzo daleko od Inowrocławia.

To oczywiście tylko takie wyjście awaryjne.[/QUOTE]

To będzie też zależeć od tego czy UMilki będzie wtedy miejsce

Posted

[quote name='leni356']To będzie też zależeć od tego czy UMilki będzie wtedy miejsce[/QUOTE]

Tak, oczywiście.
Ale o tym będziemy myśleć później.
Narazie żeby Puszkowi jakoś się udało opuścić to miejsce.

Posted

Tak mniej więcej obliczałam opcje transportu, połowa trasy Nikus a połowa papaticole, ilość km 900z obie strony, i wyszło mi gdzieś 325zł tak mniej więcej.
Gdyby faktycznie jechał jeszcze jakiś piesek z Pszczyny.

Posted

Poker napisał(a):
leni,dzięki za zaufanie.Wpłać w moim imieniu na razie 45 zł, a potem zobaczę co się będzie działo z chłopakiem.

Przelałam 45 zł

A tu kopiuję z wątku kudłaczy:

ilon_n napisał(a):
Jestem z Torunia. W przyszły piątek jadę do Białobrzegów i z powrotem do Torunia, stąd do Inowrocławia już tylko 30km .. mogę Puszka zabrać w drodze powrotnej .. zatem segment do Białobrzegów musicie pokombinować, żeby psiaczek był do zabrania np w hoteliku u Donki5.. i ten kawałeczek do Ina jakby się udało to też byłoby lepiej, bo ja już będę padać po tylu km .. pomyślności

Posted

kopiuję tu mój wpis z innego wątku, gdzie padło zapytanie o transport dla Puszka. Mianowicie, chętnie pomogę Puszkowi zmienić adresik :)

Jestem z Torunia. W przyszły piątek (9 lipca)) jadę do Białobrzegów i z powrotem do Torunia, stąd do Inowrocławia już tylko 30km .. mogę Puszka zabrać w drodze powrotnej .. zatem segment do Białobrzegów musicie pokombinować, żeby psiaczek był do odbioru najlepiej w hoteliku u Donki5 .. i ten kawałeczek do Ina jakby się udało to też byłoby lepiej, bo ja już będę padać po tylu km .. pomyślności w dogrywaniu odcinków podróży ..

EDIT

ooo, leni już mnie zdążyła skopiować ;)

Posted

Ale gdzie są te Białobrzegi, bo w atlasie wypatrzyłam ich kilka :roll:.

No co zrobić z Puszkiem do przyszłego tygodnia ?
Bo nie wiem czy to nie byłoby za późno ?

Posted

Ja cały czas myślałam żeby transportem jechały dwa psiaki z Pszczyny.
Nikus pytał o szybką odp. na ten piątek, to byłby ten transport łączony z papaticole.

To co robimy ?
Czekamy na ten ilon_n i tutaj coś kombinujemy do tych Białobrzegów, ale to dopiero przyszły tydzień.

Czy jeszcze jakoś inaczej, to z Tarzanką z Wrocławia ?

A pisał ktoś do Zbojini ???

Posted

Zdrapka napisał(a):
Zamawiam Puszkowi ogłoszenia tu:
http://www.dogomania.pl/threads/188208-Wakacyjny-bazarek-og%C5%82oszeniowy!-60-og%C5%82osze%C5%84-za-jedyne-15-z%C5%82!-Do-ko%C5%84ca-lipca!/page8

Kto mi wyśle 5 najlepszych fot nie zmniejszanych na mail to podam mail na PW ? Chyba że sami wyślecie teksty krótki i długi i foty, na wątku podane są adresy mailowe gdzie to trzeba wysłać.

Dziękujemy bardzo Zdrapko :loveu:.

Narazie kombinujemy jak wyciągnąć psiaka, żeby było dla kogo te ogłoszenia robić.
Jeśli byś mogła troszkę poczekać, to jakby się wszystko udało, i Puszek dotarł szczęśliwie do dt, to tam by mu już elinka jakieś ładne zdjęcia porobiła, bo teraz to nie ma za bardzo jak, no chyba że te co są już na wątku ?
Tylko, że te niektóre jak tak w błocie jest, to nie wiem czy nie odstraszą chętnych, bo nas to łapią za serca.

Posted

Do Zbojini ja pisałam. I jeszcze do Tarzanki, Pati-C i daśki.

A na Miau.pl w transportowym jest takie ogłoszenie:

średnio raz w miesiącu

Katowice - Toruń - Katowice gg: 3687984 wiktoria26

Czy ma ktoś gg, aby skontaktować się z wiktorią26?
PW na Miau już do niej napisałam.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Dziękujemy bardzo Zdrapko :loveu:.

Narazie kombinujemy jak wyciągnąć psiaka, żeby było dla kogo te ogłoszenia robić.
Jeśli byś mogła troszkę poczekać, to jakby się wszystko udało, i Puszek dotarł szczęśliwie do dt, to tam by mu już elinka jakieś ładne zdjęcia porobiła, bo teraz to nie ma za bardzo jak, no chyba że te co są już na wątku ?
Tylko, że te niektóre jak tak w błocie jest, to nie wiem czy nie odstraszą chętnych, bo nas to łapią za serca.

OK, to poczekam, i tak stoję w kolejce. Ale ja w środę wyjeżdżam i nie ma mnie do 26 lipca - to może same wyślijcie mailem foty i tekst - tam są podane maile i niezbędny zakres danych.

Posted

Zdrapka napisał(a):
OK, to poczekam, i tak stoję w kolejce. Ale ja w środę wyjeżdżam i nie ma mnie do 26 lipca - to może same wyślijcie mailem foty i tekst - tam są podane maile i niezbędny zakres danych.

Dobrze, tak będzie chyba najlepiej.