Kana Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Tak jak dziewczyny piszą przestańcie się kłócić! Pies jest ważniejszy i na szczęście już bezpieczny! Teraz trzeba pomóc Bece w opiece nad nim ;) Tak jak Elmira napisała... ciężko się czyta postu który jest napisany w chaosie. Quote
Marta67 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 niestety (nie obrażając nikogo oczywiście ;) ) otworzyło się kilka kłótni, jakieś żale się robią :( ale mimo wszystko wszystkim zależy na dobru psiaka... nie zgłosił się właściciel? :( ech głupio pytam bo jakby sie zgłosił to już by była ogólna radość..... Quote
olekg89 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Marta-wtedy byłaby kłótnia czy oddać ją wlaścicielowi czy nie. Quote
beka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 olekg89 napisał(a):Marta-wtedy byłaby kłótnia czy oddać ją wlaścicielowi czy nie. Olek89, no to juz masz jasną odpowiedx na swoje pytanie czy dii da czy nie da ds suni. Quote
Cantadorra Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Czy tak młodą sunię można sterylizować? Jak to wygląda? Czy ktoś coś wie? Quote
Kostek Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 oczywiscie ze tak sterylizowac juz mozna 12 tyg suczki Quote
Cantadorra Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kostek napisał(a):oczywiscie ze tak sterylizowac juz mozna 12 tyg suczki Dzięki Kostek :) To dobrze, ze tak sie sprawy mają. Quote
Cantadorra Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kostek napisał(a):dziewczyny krzywdy malej nie dadza zrobic :) Tego jestem pewna :) Quote
ewa36 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Śliczna sunia :) Super, że wylądowała u Iwonki :) Quote
marlena901 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dzwoniłam dziś w sprawie adopcji. Na razie nie mogę się dodzwonić. Jestem zachwycona sunia. Quote
Cantadorra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Sunia jest przepiękna i jestem o nią w 100% spokojna skoro zabrały się za nią Beka i Anda :) A o te dwa psy nie moge byc jeszcze spokojna dlatego zapraszamy serdecznie na bazarek dla dwoch onkow: http://www.dogomania.pl/threads/186876-Mega-bazar-z-szykownymi-rzeczami-dla-Ma%C5%82ej-i-Barnaby-do-15-czerwca-br.-g.22.00 Quote
Agmarek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kurcze...aż trudno uwierzyć że ona się komuś nie zgubiła :shake: Quote
Faza Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 dziewczyny od znalezienia psa minął nie cąły tydzien. Ten psiak naprawde mógł sie poprostu zgubic. Pierwsze jej zdjecia pokazują ją w dobrej kondycji, zadbaną , przyjacielsko nastawioną do ludzi. Może wiecej ogłoszen o psa znalezionych??? Pamiętam jak szukalam swojej suni , trwało to ponad 2 tygodnie. Gosc nie chciał jej oddac, ogłoszen nie czytał. Sunka jest przepiękna. Quote
beka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ale Ty szukałaś swojego psa, prawda? przejrzałam ogłoszenia o zaginionych psach za ostani miesiąc. Nie znalazłam zadnego które by pasowało. Iwona jest w pracy, w sprawie adopcji proszę zadzwonic wieczorem. Quote
marlena901 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 beka napisał(a):Ale Ty szukałaś swojego psa, prawda? przejrzałam ogłoszenia o zaginionych psach za ostani miesiąc. Nie znalazłam zadnego które by pasowało. Iwona jest w pracy, w sprawie adopcji proszę zadzwonic wieczorem. To chyba do mnie było:) My z mężem już jakiś czas szukamy owczarka niemieckiego ale gdzie by nie zadzwonić to albo nie aktualne albo problem z transportem:( Obecnie mąż jest w delegacji za granicą jutro wieczorem wraca. Quote
Cantadorra Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 marlena901 napisał(a):To chyba do mnie było:) My z mężem już jakiś czas szukamy owczarka niemieckiego ale gdzie by nie zadzwonić to albo nie aktualne albo problem z transportem:( Obecnie mąż jest w delegacji za granicą jutro wieczorem wraca. To chyba jednak nie do ciebie bylo marlena :) Quote
aganela Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 jeśli jeszcze mielibyście sprawdzony domek,to zajrzyjcie do tej suni ok.7 mies.szczeniaka Owczarka ; http://www.dogomania.pl/threads/187096-niespe%C5%82na-roczna-suczka-owczarek-niem.-po-wypadku-czeka-w-schronie-POMOCY!!!?p=14831260#post14831260 i jeśli możecie to ciotki owczarkowe odwiedzajcie i myślecie o suni,bo na wątku prawie pustki..;( Quote
idusiek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ładna ta niunia, ale problem z łapami moze być przeszkodą w jakiejkolwiek adocji :*( Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 idusiek zależy jeszcze co to jest... bo może to takie 'chwilowe'? może się okaże, ze to nic poważnego? ;) i tego jej życzę ;) Quote
Kana Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 marlena901 napisał(a):Dzwoniłam dziś w sprawie adopcji. Na razie nie mogę się dodzwonić. Jestem zachwycona sunia. No to mamy chyba jedną propozycję DS ;) Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 no ale dziewczyny i tak najpierw chcą sterylkę i nóżkę załatwić :) Quote
kaskadaffik Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Witam Was Dziewczyny :) jesteśmy zainteresowani sunią, gdyż mąż się "uparł", że żaden inny pies tylko Onek, choć wzięliśmy 9 miesięcy temu malamuta ze schroniska z Mielca, dlatego teraz szukamy suni, bo nasz Lobo samców niet, Lobo jest od miesiąca wykastrowany, sunia też by szybko była, ja się naoglądam w naszym schronisku masę szczeniaków i w życiu bym nie dopuściła, żeby sunia z mojej woli miała szczeniaki. Czy wiadomo, co jest z łapką, czy jest to jakiś uraz? Od razu piszę, że sunia mieszkałaby na zewnątrz, Lobo tez tak mieszka, ale ma ocieploną dużą budę, kojec, w którym tylko jak jest mus to psy by siedziały, bo cały czas będą puszczone na ogrodzie. Ma na zewnątrz wystawiona kanapę, bo i tak na niej woli spać a nie w budzie. Widzę, że sunia jest długowłosa, dlatego myślę, że mieszkanie na zęwnatrz wchodzi w grę, choć sama za tym nie jestem, ale mój jest niereformowalny i niestety pies nie zamieszka w domu :( Wie, że warunki nie są rewelacyjne jak na dogomaniaka, ale krzywda by sie suni nie stałą nigdy w życiu, jeśli jest domek lepszy dla malizny, to lepiej żeby taki dostała :) Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 kolejna propozycja domku ;) a jak nie ta to inna Onka może też być? ;) hihi ;) gdzie psu lepiej niż u dogomaniaka? :D Quote
Recommended Posts