ranias Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Zofija']Jest Pani chce Olina do bloku. Pani zawsze miałą znajdy. Olin jest identyczny jak jej ostatni pies. Nie przeszkadza jej choroba i leki. Jak coś to weźmie parę dni wolnego, zeby go oswoić. Ma działkę za miastem, gdzie jeździ każdy weekend. OSOBA DO WIZYTY W GDYNI PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] oj ale wieści :multi::multi::multi: Quote
UMilki Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 No właśnie :multi: Ja aż boję się uwierzyć. KCIUKUJĘ ile mam sił w paluchach. Oby to był właśnie ten dom. Quote
wujek & ciocia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='UMilki']No właśnie :multi: Ja aż boję się uwierzyć. KCIUKUJĘ ile mam sił w paluchach. Oby to był właśnie ten dom.[/QUOTE] i ja trzymam kciuki :) Quote
kado Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='wujek & ciocia']i ja trzymam kciuki :)[/QUOTE] I ja!!!!!I ja!!!!!!:) Quote
Romka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 O rany ale wieści,nareszcie doczekał się.:lol:Trzymam kciuki!!! Quote
Zofija Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Dzisiaj wizyta o 19tej............ Quote
kado Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Trzymam z całych sił kciuki i czekam z niecierpliwością!!!!! Quote
Zofija Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222796-Pilny-transport-spod-Skierniewic-do-Gdyni!!!!!!!!?p=18597677#post18597677[/URL] Quote
Zofija Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Szukamy transportu spod Skierniewic do Gdynii!!!!!!!!!!!!!!!!! za zwrot kosztów paliwa Quote
Zofija Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Wizyta ok, ale moze niech Cantadorra napisze:) TYLKO TRANSPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
UMilki Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 WSPANIAŁA wiadomość. Cieszę się BAAAAAARDZo :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Tym bardziej, że Olinek już tak długo czekał. I takie mieszane emocje są we mnie i radość i smutek. Będę za nim bardzo tęsknić. Kurcze, tyle razem przeżyliśmy...Ponad półtora roku razem. Można się przywiązać... Szczęście Olin uśmiechnęło się do Ciebie. Quote
kado Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ło cieniu, ależ niusy:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi: Ale ta trasa:crazyeye: Toż to 350 km jak nic:crazyeye: Chyba trzeba robić ściepę na paliwo:cool3: Quote
Zofija Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='kado']Ło cieniu, ależ niusy:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi: Ale ta trasa:crazyeye: Toż to 350 km jak nic:crazyeye: Chyba trzeba robić ściepę na paliwo:cool3:[/QUOTE] Pani zapłaci za transport! Quote
kado Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='Zofija']Pani zapłaci za transport![/QUOTE] Poważnie??? To super:) Kiedy nasz Olinek wyjeżdża do nowego domku? Quote
UMilki Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Olin już jutro (koło godz. 6) jedzie w drogę do nowego lepszego życia. Dziś zaserwowaliśmy sobie długi, pożegnalny spacer. Pobiegał z Milką po łąkach i lesie, potem szedł ze mną na smyczy, taki spokojny. A ja płaczę... Ale są to zdecydowanie łzy szczęścia. Pożegnania nigdy nie są łatwe i jutro nie wiem jak będzie... Ale świadomość, że jest ktoś kto go chce takim jakim jest, bardzo, ale to bardzo mnie buduje. Quote
Zofija Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='UMilki']Olin już jutro (koło godz. 6) jedzie w drogę do nowego lepszego życia. Dziś zaserwowaliśmy sobie długi, pożegnalny spacer. Pobiegał z Milką po łąkach i lesie, potem szedł ze mną na smyczy, taki spokojny. A ja płaczę... Ale są to zdecydowanie łzy szczęścia. Pożegnania nigdy nie są łatwe i jutro nie wiem jak będzie... Ale świadomość, że jest ktoś kto go chce takim jakim jest, bardzo, ale to bardzo mnie buduje.[/QUOTE] wcale się nie dziwię -tyle czasu... Teraz trzymajmy kciuki za podróż i zaklimatyzowanie się w Olina w nowym domu! Quote
Cantadorra Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Trzymam kciuki za Olinka podróż. Będzie mieszkał 5 minut od mojego domu i chodził do tego samego weta :) co moje psiaki. Także na wizytę poadopcyjną wpakuję się jak nic :) Quote
Zofija Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='Cantadorra']Trzymam kciuki za Olinka podróż. Będzie mieszkał 5 minut od mojego domu i chodził do tego samego weta :) co moje psiaki. Także na wizytę poadopcyjną wpakuję się jak nic :)[/QUOTE] Super! I dziękuję za wizytę przedadopcyjną!!! Quote
wujek & ciocia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 aż się wzruszyłem, tyle czasu biedak czekał ... Quote
kado Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Olinek już pewnie w trasie:) Czekamy z niecierpliwością na niusy z podróży i z zapoznania z nową Pańcią:) Quote
Zofija Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Z tego, co ja wiem, Olin jedzie dopiero jutro. Przyjedzie po niego syn od Pani Małgosi. Poczekajmy z radością z tydzień. Ja się zawsze troszkę boję. Czasem są "zwroty z adopcji". Poprosiłam Ewę, aby na razie trzymała olinowe miejsce- z tydzień. Quote
Recommended Posts