Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UMilki napisał(a):
Wczoraj zrobiliśmy Olinowi sesję zdjęciową. Matko, jaki on jest ruchliwy. Wstawię jutro. Niektóre są piękne.

to czekamy na zdjęcia naszego sreberka :lol:

Posted

A póki co mam takie zdjęcia ,chyba robione jakieś 2 tygodnie temu:

Chłopaki wyglądali na grubiutką suczkę czyli moją Romkę.Antek był jeszcze w "abażurze".

Posted

podaję za ewu:

Przesyłajcie proszę
UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected]

Posted

Ogłoszenia-to znaczy linki do ogłoszeń wrzucę jak już będą. Ostatnio dowiedziałam się, ze Fundacja, w której działam-czyli ja też- nie jest od pomagania psom. Więc żeby nie było, ze sobie tylko napisałam, a ogłoszeń nie ma. A ja tylko troluje

Posted

[quote name='Zofija']Ogłoszenia-to znaczy linki do ogłoszeń wrzucę jak już będą. Ostatnio dowiedziałam się, ze Fundacja, w której działam-czyli ja też- nie jest od pomagania psom. Więc żeby nie było, ze sobie tylko napisałam, a ogłoszeń nie ma. A ja tylko troluje[/QUOTE]

A to ciekawe....w takim razie komu pomagacie jako fundacja?:shake:

Posted

[quote name='ranias']A to ciekawe....w takim razie komu pomagacie jako fundacja?:shake:[/QUOTE]

Wiesz ranias- zwierzakom, autor miał raczej na myśli, ze tego nie robimy, a nawet, ze pod przykrywką tego robimy inne rzeczy. Wiele kropek za tym zdaniem było;).