ranias Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Olinku, zaglądam do ciebie w przerwie między wyjazdami i bardzo, bardzo się cieszę,że jesteś gotowy do drogi. Teraz wszystko będzie już lepiej :-) Quote
kosu32 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Właśnie wysłałam skromny grosz dla podratowania budżetu tego przystojniaka:) Ciotki - macie już info a propos transportu? Quote
danka4u1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Olinku,myślę i myślę o Tobie. Tyle już biedaku przeszedłeś...jedź do domku; juz niedługo. Mam problemy netem i nie mogę bywać tutaj tak często, jak chciałabym, ale staram się byc spokojna, bo wiem, że nie jesteś sam. Tyle tutaj goracych serc. Pozdrawiam Was wszystkich, a dla Ciebie Olinku- spokojnej nocy. Quote
Zofija Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 właśnie dogrywam transport. Jak nic się nie zmieni to Olin jutro wyjeżdza do Houteliku u Milki Quote
wujek & ciocia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='Zofija']właśnie dogrywam transport. Jak nic się nie zmieni to Olin jutro wyjeżdza do Houteliku u Milki[/QUOTE] super :) :) :) Quote
kado Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='Zofija']właśnie dogrywam transport. Jak nic się nie zmieni to Olin jutro wyjeżdza do Houteliku u Milki[/QUOTE] Rewelacja:) Olinek do domciu:) Quote
danka4u1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Olinku, wpadłam na momencik do Ciebie, a tu takie dobre wiadomości. Jedź już kochany do domku i pokaż nam potem swój szczęśliwy pychol ! Może to już Twoja ostatnia noc " poza domem" Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Przepraszam, że tak gościnnie tylko tutaj bywam, ale Tola wyrwała kabel od netu. Ona tak czasami ma, że jak coś jest nie w tym miejscu co jej się podoba to sruuu i nie ma. Albo zakopie. Czekam na decyzję....ponieważ Tarzanka może dotrzeć o 18-tej do katowic to trochę póxno, ale jest opcja, że może jutro rano spokojnie wyjadą , odbiorą go ze schronu. Też jeszcze nie wiem czy mam urywać się z pracy by go odebrać przed zamknięciem. TZ od Tarzanki też w pracy.Wiadomo na życie trzeba zarobić. Do tego muszę coś z dzieckiem pokombinować bo uparcie nie chce się zbliżać do Olina. Bardzo się nadal boi także nie ma mowy by jechał ze mną autem. Quote
Kociabanda2 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='kado']Rewelacja:) Olinek do domciu:)[/QUOTE] Wydawało mi się, że Olin wybiera się do hoteliku? O co chodzi z tym domkiem, bo chyba nie nadążam :/ Quote
kado Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Kociabanda2']Wydawało mi się, że Olin wybiera się do hoteliku? O co chodzi z tym domkiem, bo chyba nie nadążam :/[/QUOTE] [B]Olinek[/B] jedzie do hoteliku, który będzie jego namiastką domku...Byle jak najdalej od schroniska.... Quote
aka_nina Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='kado'][B]Olinek[/B] jedzie do hoteliku, który będzie jego namiastką domku...Byle jak najdalej od schroniska....[/QUOTE] Taki pies zasługuje na wszystko co najlepsze. Quote
Zofija Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Olin wyjeżdza rano po 8 ze schronu - jutro i jedzie do Hoteliku:) Quote
danka4u1 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Olinku i dziewczyny- ofiarne i stojące cały czas na straży bezpieczeństwa naszego Olinka,mimo wszystkich życiowych trudności. Jesteście wspaniałe. [U]Dzięki Waszej pracy- tam na miejscu- i dzięki pomocy wszystkich, pies znajdzie dom. [/U] Jak napisała Zofija[U]: [COLOR=red]OLIN,[/COLOR] jak najdalej od schronu ![/U] [U]I tak się jutro stanie !:multi: :multi:[/U] [B] [U]Dziękujemy wszystkim. [/U][/B] Quote
kado Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Zofija']Olin wyjeżdza rano po 8 ze schronu - jutro i jedzie do Hoteliku:)[/QUOTE] Cudowne wieści:) Quote
aka_nina Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Czy moja wpłata za lipiec doszła? W którym poście jest rozliczenie? :) Quote
kado Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 I jak tam [B]Olinku [/B]? Podążasz już ku nowemu życiu? Czekamy na jakiekolwiek wieści:) Quote
Zofija Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='aka_nina']Czy moja wpłata za lipiec doszła? W którym poście jest rozliczenie? :)[/QUOTE] rozliczenie w pierwszym poście. Nie mam bezpośredniego dostępu do konta. Robię rozliczenie raz na 2-3 tygodnie. Także wkrótce uaktualnie Quote
aka_nina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='Zofija']rozliczenie w pierwszym poście. Nie mam bezpośredniego dostępu do konta. Robię rozliczenie raz na 2-3 tygodnie. Także wkrótce uaktualnie[/QUOTE] Aha, spoko :) Jakoś ostatnio mam słabość do owczarków niemieckich... Quote
aka_nina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [url=http://tiny.pl/h7w37][img]http://tnij.org/ho3t[/img][/url] Quote
UMilki Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Witam, Olin dotarł do mnie :) Śmiać nam się chce, bo ilość moczu jaka jest w tym psie jest całkowicie nieproporcjonalna do masy jego ciała. Chłopaka czeka "odpaszanko" i tu dojdą jeszcze witaminy, żeby nabrał wyrazu :) Jest piękny, ale paskudnie chudy. Na pewno za kilka dni będzie miał zaserwowane kąpanie, bo nie pachnie fiołkami. Postaram się na bieżąco informować Was co u Olina słychać. Na razie jedno jest pewne - umie przechodzić przez siatkę, ale nie jak po drabinie. Ma jakieś swoje tajne sposoby. Ale my i z tym sobie poradzimy. Na razie zaznaczył każde miejsce w kojcu i na wybiegu. W końcu jest u siebie ;) Pozdrawiam Quote
Zofija Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='UMilki']Witam, Olin dotarł do mnie :) Śmiać nam się chce, bo ilość moczu jaka jest w tym psie jest całkowicie nieproporcjonalna do masy jego ciała. Chłopaka czeka "odpaszanko" i tu dojdą jeszcze witaminy, żeby nabrał wyrazu :) Jest piękny, ale paskudnie chudy. Na pewno za kilka dni będzie miał zaserwowane kąpanie, bo nie pachnie fiołkami. Postaram się na bieżąco informować Was co u Olina słychać. Na razie jedno jest pewne - umie przechodzić przez siatkę, ale nie jak po drabinie. Ma jakieś swoje tajne sposoby. Ale my i z tym sobie poradzimy. Na razie zaznaczył każde miejsce w kojcu i na wybiegu. W końcu jest u siebie ;) Pozdrawiam[/QUOTE] no to super, ze Olin jest już w Hoteliku Quote
aka_nina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='UMilki']Witam, Olin dotarł do mnie :) Śmiać nam się chce, bo ilość moczu jaka jest w tym psie jest całkowicie nieproporcjonalna do masy jego ciała. Chłopaka czeka "odpaszanko" i tu dojdą jeszcze witaminy, żeby nabrał wyrazu :) Jest piękny, ale paskudnie chudy. Na pewno za kilka dni będzie miał zaserwowane kąpanie, bo nie pachnie fiołkami. Postaram się na bieżąco informować Was co u Olina słychać. Na razie jedno jest pewne - umie przechodzić przez siatkę, ale nie jak po drabinie. Ma jakieś swoje tajne sposoby. Ale my i z tym sobie poradzimy. Na razie zaznaczył każde miejsce w kojcu i na wybiegu. W końcu jest u siebie ;) Pozdrawiam[/QUOTE] Ale fajnie, czekamy na zdjęcia :D Quote
Recommended Posts