Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olinku, zaglądam do ciebie w przerwie między wyjazdami i bardzo, bardzo się cieszę,że jesteś gotowy do drogi. Teraz wszystko będzie już lepiej :-)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olinku,myślę i myślę o Tobie. Tyle już biedaku przeszedłeś...jedź do domku; juz niedługo.
Mam problemy netem i nie mogę bywać tutaj tak często, jak chciałabym, ale staram się byc spokojna, bo wiem, że nie jesteś sam. Tyle tutaj goracych serc.
Pozdrawiam Was wszystkich, a dla Ciebie Olinku- spokojnej nocy.

Posted

[quote name='Zofija']właśnie dogrywam transport. Jak nic się nie zmieni to Olin jutro wyjeżdza do Houteliku u Milki[/QUOTE]

Rewelacja:) Olinek do domciu:)

Posted

Olinku, wpadłam na momencik do Ciebie, a tu takie dobre wiadomości. Jedź już kochany do domku i pokaż nam potem swój szczęśliwy pychol ! Może to już Twoja ostatnia noc " poza domem"

Posted

Przepraszam, że tak gościnnie tylko tutaj bywam, ale Tola wyrwała kabel od netu. Ona tak czasami ma, że jak coś jest nie w tym miejscu co jej się podoba to sruuu i nie ma. Albo zakopie.
Czekam na decyzję....ponieważ Tarzanka może dotrzeć o 18-tej do katowic to trochę póxno, ale jest opcja, że może jutro rano spokojnie wyjadą , odbiorą go ze schronu. Też jeszcze nie wiem czy mam urywać się z pracy by go odebrać przed zamknięciem. TZ od Tarzanki też w pracy.Wiadomo na życie trzeba zarobić. Do tego muszę coś z dzieckiem pokombinować bo uparcie nie chce się zbliżać do Olina. Bardzo się nadal boi także nie ma mowy by jechał ze mną autem.

Posted

[quote name='Kociabanda2']Wydawało mi się, że Olin wybiera się do hoteliku? O co chodzi z tym domkiem, bo chyba nie nadążam :/[/QUOTE]

[B]Olinek[/B] jedzie do hoteliku, który będzie jego namiastką domku...Byle jak najdalej od schroniska....

Posted

[quote name='kado'][B]Olinek[/B] jedzie do hoteliku, który będzie jego namiastką domku...Byle jak najdalej od schroniska....[/QUOTE]
Taki pies zasługuje na wszystko co najlepsze.

Posted

Olinku i dziewczyny- ofiarne i stojące cały czas na straży bezpieczeństwa naszego Olinka,mimo wszystkich życiowych trudności.
Jesteście wspaniałe. [U]Dzięki Waszej pracy- tam na miejscu- i dzięki pomocy wszystkich, pies znajdzie dom. [/U]
Jak napisała Zofija[U]: [COLOR=red]OLIN,[/COLOR] jak najdalej od schronu ![/U] [U]I tak się jutro stanie !:multi: :multi:[/U]

[B] [U]Dziękujemy wszystkim. [/U][/B]

Posted

[quote name='aka_nina']Czy moja wpłata za lipiec doszła? W którym poście jest rozliczenie? :)[/QUOTE]

rozliczenie w pierwszym poście. Nie mam bezpośredniego dostępu do konta. Robię rozliczenie raz na 2-3 tygodnie. Także wkrótce uaktualnie

Posted

[quote name='Zofija']rozliczenie w pierwszym poście. Nie mam bezpośredniego dostępu do konta. Robię rozliczenie raz na 2-3 tygodnie. Także wkrótce uaktualnie[/QUOTE]
Aha, spoko :)
Jakoś ostatnio mam słabość do owczarków niemieckich...

Posted

Witam,
Olin dotarł do mnie :)
Śmiać nam się chce, bo ilość moczu jaka jest w tym psie jest całkowicie nieproporcjonalna do masy jego ciała. Chłopaka czeka "odpaszanko" i tu dojdą jeszcze witaminy, żeby nabrał wyrazu :)
Jest piękny, ale paskudnie chudy. Na pewno za kilka dni będzie miał zaserwowane kąpanie, bo nie pachnie fiołkami.

Postaram się na bieżąco informować Was co u Olina słychać. Na razie jedno jest pewne - umie przechodzić przez siatkę, ale nie jak po drabinie. Ma jakieś swoje tajne sposoby. Ale my i z tym sobie poradzimy.
Na razie zaznaczył każde miejsce w kojcu i na wybiegu. W końcu jest u siebie ;)

Pozdrawiam

Posted

[quote name='UMilki']Witam,
Śmiać nam się chce, bo ilość moczu jaka jest w tym psie jest całkowicie nieproporcjonalna do masy jego ciała. Chłopaka czeka "odpaszanko" i tu dojdą jeszcze witaminy, żeby nabrał wyrazu :)
Jest piękny, ale paskudnie chudy. Na pewno za kilka dni będzie miał zaserwowane kąpanie, bo nie pachnie fiołkami.

Postaram się na bieżąco informować Was co u Olina słychać. Na razie jedno jest pewne - umie przechodzić przez siatkę, ale nie jak po drabinie. Ma jakieś swoje tajne sposoby. Ale my i z tym sobie poradzimy.

Pozdrawiam[/QUOTE]
no to super, ze Olin jest już w Hoteliku

Posted

[quote name='UMilki']Witam,

Pozdrawiam[/QUOTE]
Ale fajnie, czekamy na zdjęcia :D