Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
Rany, jak na ONka to istny szkielecik.:-(

Niestety, ale to prawda. Podobno jak go znaleziono było dużo, dużo gorzej. Najważniejsze, że ma energię i chęć do zabaw. A poza tym nic mu nie dolega. Przytyje, ale to też musi troszkę potrwać.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ranias']Spacerku dzisiaj nie było :oops: Jutro przyjdę to nadrobimy zaległości. A teraz kolorowych snów życzę i Tobie ciociu Danusiu też :loveu:
Cioteczko ranias ! O kolorowych snach jeszcze muszę troche pomarzyć na jawie.Zostało mi jeszcze trochę " psów do obrobienia", a jeden już na wylocie ze schronu !
Ale Ty i Olinek już śpijcie.I pamiętaj- RANKIEM spacerek z pieskiem.
:lol: DOBRANOC WSZYSTKIM :lol:

Posted

UMilki napisał(a):
Olinek niezależnie od wirtualnych podróży trzy razy dziennie ma okazję pohasać po łąkach i lasach :)

Takiemu to dobrze. Mój miastowy pies też by tak chciał.I ja bym nie wzgardziła zielonymi lasami i łąkami.
Buziaki dla Was szczęściarze.

Posted

Ojej to nie ten sam pies. Kiedyś przez przypadek weszłam na wątek, pózniej nie mogłam go znalezc i teraz znowu przypadek przywiódł mnie. Jej jak Tyś wypiękniał. A jak z szansą na domeczek?

Posted

Raniasku, myślałam, że zabrałaś dziś hurtem pieski na przechadzki...Parysek wspominał, że macie niedokończoną "konferencję", ale Olin też chce być z Wami...
Uzgodnijmy dyżury, bo nam psiska zmarnieją wirtualnie.

Posted

Dowiedziałam się od Pani Ewy, ze Olinek jest chory. Ma zainfekowany bardzo cały układ pokarmowy, biedactwo!!!! Będą potrzebne pieniądze. Mamy już dodatkowe wydatki na szczepienie i leczenie!!!!!! Bardzo proszę o wsparcie. Zaległe rachunki Olinka będą uregulowane początkiem tygodnia (hotelik, sczepienie, odrobaczenie, zabezpieczenie przeciw kleszczom i pchełom), a są ze względu na chorobę Olinka, nowe. Uzupełnie to wszystko w 1 poście, ale póki co nie mogę go edytować od rana. Sprawdzę wpłaty , które jeszcze poszły na poprzednie konto i nowe w tym tyg.