kado Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Cudownie,że Olinek ma komplet stałych deklaracji:) Do domu mały zbóju;) Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No skoro mówicie, że Olinek jest zbójem, to pewnie macie rację:shake:. Znacie go lepiej:mad:.:mad: moze i racja, zobaczcie, co zrobił na pożegnanie, by pozostawić po sobie dobre wspomnienie. OBIECUJEMY, ŻE GO NIE ZAPOMNIMY.:multi::multi:W DROGE ZBÓJASZKU-OLINASZKU:multi::multi: Quote
kosu32 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dostałam na pw info o tym biednym psiaku więc jestem :) Z mojej strony też pojawi się jakaś drobna jednorazowa wpłata (ziarnko do ziarnka itd...) Rozumiem że numer konta to ten podany w pierwszym poście? Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Kosu, bardzo Ci dziękujemy w imieniu biedaka Olinka- tak doświadczonego przez los-za przybycie na wątek i deklarowana pomoc. Masz rację: ziarnko do ziarnka... Numer konta w pierwdzym poście z dopiskiem dla Olinka, ale proszę ,wejdź juro na wątek i sprawdż, jak będą kompetentne cioteczki, bo nie chcę namieszać. Serdecznie Cie pozdrawiam. Quote
Zofija Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 konto się nie zmieniło- jak się zmieni to poinformuje- JESTEŚCIE SUPER! Czy ktoś umie zakłądać wątki na transportowym????? Quote
Zofija Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [FONT=Times New Roman]Deklaracje stałe:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Daria-50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ranias -10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Elżbietka_Cieszyn -50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pani Ania -50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Julka- 20zł [/FONT] [FONT=Times New Roman]Kmurdz-15zł [/FONT] [FONT=Times New Roman]Abero -25zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kado - 15zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]wujek&ciocia- 15zł do grudnia[/FONT] [FONT=Times New Roman]MyrkurDagur - 10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]aka_nina- 5zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]paulinken- 10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]lika1771-20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]acha44-10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]RAZEM 305zł STAŁYCH DEKLARACJI[/FONT] [FONT=Times New Roman]MAMY KOMPLET DEKLARACJI!!!!!!:loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]KOCHANI W IMIENIU OLINKA- BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY! JESTEŚCIE WIELCY!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]TERAZ PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU- CZĘSTOCHOWA- SKIERNIEWICE!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
kosu32 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Zofija']konto się nie zmieniło- jak się zmieni to poinformuje- JESTEŚCIE SUPER! Czy ktoś umie zakłądać wątki na transportowym????? Zasada jest taka sama, jak przy zakładaniu innych wątków na Dogo :) Jak coś, dajcie znać - a najlepiej na pw podajcie numer telefonu do osboy która koordynuje sprawę transportu - postaram się pomóc. W swojej sygnaturze koniecznie też należy dodać coś w rodzaju banerka np: Potrzebny pilny transport na trasie: Częstochowa - Skierniewice (a pod to podlinkować założony wątek transportowy). Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Danka, ja cały dzień nie mogłam pracować. Serce mam złamane. On jest bardzo kochany i nie boi się innych psów. Byłam zdziwiona bardzo, że jak wysiadłam przed schroniskiem to on wręcz ciągnął w tamtą stronę. Głupio mi było, bo ktoś mógłby pomysleć , że było mu tak u mnie źle, że sam pędzi do schroniska. Uwielbia zabawy z innymi psiakami, tylko strasznie przy tym szczeka i ujada. Skacze na nie i łapie za uszy lub kark. Zapędy seksualne non stop mimo kastracji 3 tyg temu. Ale to chyba musi trochę czasu minąć. Mam wielkie wyrzuty sumienia, ale jak odebrałam synka z przedszkola to od razu zapytał czy go już nie ma, bo on onaczej będzie miszkał u babci. Naprawdę nie miałam wyboru. Quote
paulinken Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Przykre bardzo, że z Olinka taki "dzikus"... Na pewno na to wpływ jego przeżycia i doświadczenia, nie wiadomo, kto go wcześniej miał i jak traktował. Szkoda też bardzo, że dziecko ma teraz traumę związaną z pieskiem, bo powinny się wychowywać razem, bez "kłótni", dla dobra i dziecka i psa. Elżbietko, nie obwiniaj się, zrobiłaś co mogłaś, teraz kto inny będzie musiał zająć się Olinkiem. A synusia uściskaj, niech już się tylko psów nie boi. Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 DZIEWCZYNY, KOSU32 deklarowała swoją pomoc przy załatwianiu transportu dla Olinka' Pomózcie, bo tego nie da się załatwić błyskawicznie, a niech ten nasz zbójaszek jedzie do domu.:evil_lol::evil_lol: PISZĘ TUTAJ JESZCZE RAZ, BO NIE CHCĘ, BY POMOC KOSU32 ZGINĘŁA NAM W NATŁOKU INNYCH POSTÓW. :lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol: Muszę znikać.. Quote
Magda & Zicko Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 i ode mnie dziś przelew poszedł :) mam nadzieję ,że w taki sposób trochę polepsze jego żywot.. a w ramach rewanżu rposzę o piękne zdjęcie uśmiechniętego Olinka ;)) Pozdrawiamy Magda z futrem :) Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 I mu też serdecznie pozdrawiamy Magdę i Futro:lol: i dziękujemy w imieniu Olinka-zbójaszka :evil_lol::evil_lol: Tez chcielibyśmy zobaczyć Olinka- oczywiście uśmiechniętego, bo ma chłopak powód do radości. Tyle cioteczek i wyjaszków dba o niego:lol: Quote
Magda & Zicko Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 No nie dziwie się .. jak ma tyle osób które walczą o Niego i jego dalszy byt :) Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Widzę, że tytuł wątku zmieniony :lol: Olinku, jeszcze chwilkę:multi: Czy jesteśmy na wątku transportowym? Nie mam teraz czasu szukać, a Wy kochane cioteczki znacie się na tym lepiej. OLINKU, MOMENCIK I WYRUSZAMY W DROGĘ.:multi::multi::multi: Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='wujek & ciocia']wszystko będzie dobrze :) Skoro i ciocia i wujek też- tak mówią, to otucha wstępuje w moje serce :lol: Olineczku, chudzino- jedź już do swojego człowieka. Tak pięknie podajesz łapkę. Tam nie będziesz musiał się zasługiwać; będziesz kochany bezwarunkowo. Dobranoc psino,tak doświadczona przez życie Quote
Zofija Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='kosu32']Zasada jest taka sama, jak przy zakładaniu innych wątków na Dogo :) Jak coś, dajcie znać - a najlepiej na pw podajcie numer telefonu do osboy która koordynuje sprawę transportu - postaram się pomóc. W swojej sygnaturze koniecznie też należy dodać coś w rodzaju banerka np: Potrzebny pilny transport na trasie: Częstochowa - Skierniewice (a pod to podlinkować założony wątek transportowy). mam teraz problem z czasem, ale moze mi się uda wieczorem, wysłałąm Ci wiadomość na pw Quote
Beatkaa Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Oj cieszę się,że udało się zebrać deklaracje i Olinek jedzie do DT :loveu: Quote
danka4u1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 OD Olinka dla wszystkich, wszystkich ofiarnych, pełnych poswięcenia i serca, którzy zadbali o niego. Dziękuję. Quote
Estrella Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ale to przecież nie jest Olinek! :evil_lol: Cieszę się, że wszystko poszło zgodnie z planem, jesteście cudowne. Bardzo mi głupio, bo nie lubię robić offów, ale Abi prosi o wsparcie.. http://www.dogomania.pl/threads/188064-Ten-pies-potrzebuje-pomocy!-Zbieramy-na-hotelik%28brak-160-z%C5%82%29-!!-Pom%C3%B3%C5%BC-!! (aktualizacja kontynuowana jest w drugim poście) Przepraszam. Quote
kosu32 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Zofija']mam teraz problem z czasem, ale moze mi się uda wieczorem, wysłałąm Ci wiadomość na pw Jestem :) Link do wątku transportowego OLINa: http://www.dogomania.pl/threads/189126-Olin-ofiara-powodzi.-PILNIE-POTRZEBNY-TRANSPORT-CZĘSTOCHOWA-SKIERNIEWCE-!!!?p=15034507#post15034507 Koniecznie zaglądajcie na wątek i podbijajcie go tak, by przez cały czas był widoczny. Ja roześlę info po znajomych. Mam też kontakt telefoniczny do osoby, która przewozi psiaki za zwrotem kosztów paliwa (kwestia telefonu i omówienia sprawy) Quote
danka4u1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 :multi:Nieocenione cioteczki nocną porą założyły jeszcze Olinkowi wątek transportowy:multi: Byłam, wpisałam się. Dodałam do profilu informację o poszukiwaniu transportu. Niech chodzi ze mna po dogo Teraz Olinku będzie już tylko lepiej. :multi: Dzięki Wam wszystkim za wszystko, co zrobiliści dla Olinka w potrzebie. Quote
Recommended Posts