Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza mi się popłakała dzisiaj do słuchawki.... słuchajcie, nie mozemy byc z takimi długami !!!! I nie mozemy nie płacić za psy !! Jakoś inni sobie radzą i mniej ludzi zagląda na wątek itd :( Damy rade tylko się zbierzmy Pliiiiiissssss !!!!

1. Czy ktos może wystawić bazarki na Azę i Barcika ?? ( podeśle zdjęcia z opisami i potem powysyłam )
2. Ile nam brakuje kasy na dzień dzisiajszy ??
3. Co z Azą ? Czy jedzie w końcu do BDT ??

Trzeba troszkę pospamować po watkach i na PW - dużo ludzi zaglądało i mało się udziela :( Pliiissss Nie załamujmy rąk tylko do roboty !!!!!

Posted

Żeby nie było !!! Specjalnie dzisiaj wpadłam do pracy ( bo ja w soboty nie pracuję ) żeby pomóc tym psiakom więc prosze Was wszystkich o zorganizowanie się !!! Błagam !!! :placz::placz::placz::placz:

Azulka kocha wszystkich i wszytko do okoła ( za wyjatkiem kotów), jestem pewna ze zaczęła na nie polowac z głodu i instynkt jej tak podpowiada. Jak by popracował z nia w domu to pewnie by sie przyzwyczaiła z czasem :)

Azulak się do Was uśmiecha !!! :)

Ta psina kocha bezgranicznie !!!

I bywa bardzo nieśmiała :)

Posted

Azulka jest rozkoszną pieszczochą do potęgi a do tego okazem łagodności i podporządkowania człowiekowi.

Barcik jest też pieszczochem do potęgi :) Kocha ludzi i kontakt z nimi. Byłby cudownym towarzyszem i wspaniałym przyjacielem człowieka. Żeby tylko ktoś go chciał...

Jak się przytula do czlowieka to robi to całym sobą... najchętniej to by się w kogos wtopił żeby ten ktoś nie odszedł...

Jest szczęśliwy jak może byc blisko człowieka.

Posted

Kodstraszaja te szramy na pysku :( a to taki łagodny i cudowny psiak...

Każdy moment wykorzysta żeby się przytulić :D

Czasem wygląda jak surykatka :D

Można z nim zrobić wszystko, przewracać, przytulać, ciągnac za uszy, ogon, wsadzac do pyska i oczu palce a On nic nie zrobi, najwyżej pochuli pycholka i zmruży oczy...

Posted

agnieszka czy możesz zminić zdjęcia psiakom w pierwszym poście ?? Bo tamte są nieciekawe i juz się opatrzyły... moze dlatego nikt dalej nie czyta postów :(
Napisz dokładnie ile jest opłacone a ile nam brakuje - to ważne info !!

Posted

Yana napisał(a):
nie ma za co... ale rzeczywiście dobrze byłoby uaktualnić rozliczenia, jaki jest obecnie dług ? jakie są potrzeby

Trzeba też ściagnąć tu więcej osbób , potrzebny ładny banerek z nowymi fotkami, moze jakiś filmik by się przydał... :(

Posted

Agata P napisał(a):
jestem na zaproszenie,mogę pomóż z ogłoszeniami;)

Było by cudownie !!! Poprosimy :modla: Namiry można podac na mnie i Agnieszkę
Moje w podpisie :)

Posted

Nie pisałam, że zamawiam, ale zamówiłam :)

Może być taka kolorystyka, czy poprosić o zmianę ?

Jestem już na dogo czas jakiś więc wstyd się przyznać, ale nie wiem co to BDT :oops:
Możecie mnie Cioteczki oświecić ?

Posted

ok, rozumiem ,że ogłoszenia mają być na Warszawę:roll:
będę tylko potrzebowała jeszcze adresu mailowego,z allegro spisałam nr tel [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=5]Aneta - 782-674-952
[/FONT][/FONT][email protected]
tel: 721-869-154 i takie znalazłam na 1 stronie