Owieczka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Kto wstawi nowe fotki Azulki i Barcika bo ja się już nie wyrobie !!!!! :placz: Quote
Owieczka Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Iza mi się popłakała dzisiaj do słuchawki.... słuchajcie, nie mozemy byc z takimi długami !!!! I nie mozemy nie płacić za psy !! Jakoś inni sobie radzą i mniej ludzi zagląda na wątek itd :( Damy rade tylko się zbierzmy Pliiiiiissssss !!!! 1. Czy ktos może wystawić bazarki na Azę i Barcika ?? ( podeśle zdjęcia z opisami i potem powysyłam ) 2. Ile nam brakuje kasy na dzień dzisiajszy ?? 3. Co z Azą ? Czy jedzie w końcu do BDT ?? Trzeba troszkę pospamować po watkach i na PW - dużo ludzi zaglądało i mało się udziela :( Pliiissss Nie załamujmy rąk tylko do roboty !!!!! Quote
Owieczka Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Żeby nie było !!! Specjalnie dzisiaj wpadłam do pracy ( bo ja w soboty nie pracuję ) żeby pomóc tym psiakom więc prosze Was wszystkich o zorganizowanie się !!! Błagam !!! :placz::placz::placz::placz: Azulka kocha wszystkich i wszytko do okoła ( za wyjatkiem kotów), jestem pewna ze zaczęła na nie polowac z głodu i instynkt jej tak podpowiada. Jak by popracował z nia w domu to pewnie by sie przyzwyczaiła z czasem :) Azulak się do Was uśmiecha !!! :) Ta psina kocha bezgranicznie !!! I bywa bardzo nieśmiała :) Quote
Owieczka Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Azulka jest rozkoszną pieszczochą do potęgi a do tego okazem łagodności i podporządkowania człowiekowi. Barcik jest też pieszczochem do potęgi :) Kocha ludzi i kontakt z nimi. Byłby cudownym towarzyszem i wspaniałym przyjacielem człowieka. Żeby tylko ktoś go chciał... Jak się przytula do czlowieka to robi to całym sobą... najchętniej to by się w kogos wtopił żeby ten ktoś nie odszedł... Jest szczęśliwy jak może byc blisko człowieka. Quote
Owieczka Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Kodstraszaja te szramy na pysku :( a to taki łagodny i cudowny psiak... Każdy moment wykorzysta żeby się przytulić :D Czasem wygląda jak surykatka :D Można z nim zrobić wszystko, przewracać, przytulać, ciągnac za uszy, ogon, wsadzac do pyska i oczu palce a On nic nie zrobi, najwyżej pochuli pycholka i zmruży oczy... Quote
Owieczka Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Popłakałam się juz przez to wszystko... :-(:-(:-( Quote
2411magdalenka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 cudne są... piękne... trzymam kciuki za wszystko... Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 W górę !!! i Znowu nikt nie zagląda... :( Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Czy może ktos zrobić nowe banerki dla naszych biedaków ?? :( Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 agnieszka czy możesz zminić zdjęcia psiakom w pierwszym poście ?? Bo tamte są nieciekawe i juz się opatrzyły... moze dlatego nikt dalej nie czyta postów :( Napisz dokładnie ile jest opłacone a ile nam brakuje - to ważne info !! Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Yana napisał(a):cudowne zdjęcia :-) wysłałam parę złotych wczoraj Ślicznie dziękujemy !!!! :) Quote
Yana Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 nie ma za co... ale rzeczywiście dobrze byłoby uaktualnić rozliczenia, jaki jest obecnie dług ? jakie są potrzeby Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Yana napisał(a):nie ma za co... ale rzeczywiście dobrze byłoby uaktualnić rozliczenia, jaki jest obecnie dług ? jakie są potrzeby Trzeba też ściagnąć tu więcej osbób , potrzebny ładny banerek z nowymi fotkami, moze jakiś filmik by się przydał... :( Quote
handzia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Zamówiłam już banerki :) może jutro będą. Cudne psiaki... Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 handzia napisał(a):Zamówiłam już banerki :) może jutro będą. Cudne psiaki... cioteczko nie wiem jak Ci dziękować !!!! Quote
Agata P Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 jestem na zaproszenie,mogę pomóż z ogłoszeniami;) Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Agata P napisał(a):jestem na zaproszenie,mogę pomóż z ogłoszeniami;) Było by cudownie !!! Poprosimy :modla: Namiry można podac na mnie i Agnieszkę Moje w podpisie :) Quote
agada Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ja już mam część wpływów z bazarków niebawem przeleję 100zł. Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='agada']ja już mam część wpływów z bazarków niebawem przeleję 100zł. Dzięki ogromne !!! ja zrobiłam psiakom po allegro ( można korzystać i kopiowac do ogłoszeń ) moze tak bedzie łatwiej. http://allegro.pl/aza-cudowny-lagodny-aniol-w-psim-ciele-oddam-i1618824693.html http://allegro.pl/bart-lagodny-misiek-do-przytulania-oddam-i1618825245.html Quote
elik Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Nie pisałam, że zamawiam, ale zamówiłam :) Może być taka kolorystyka, czy poprosić o zmianę ? Jestem już na dogo czas jakiś więc wstyd się przyznać, ale nie wiem co to BDT :oops: Możecie mnie Cioteczki oświecić ? Quote
Agata P Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ok, rozumiem ,że ogłoszenia mają być na Warszawę:roll: będę tylko potrzebowała jeszcze adresu mailowego,z allegro spisałam nr tel [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=5]Aneta - 782-674-952 [/FONT][/FONT][email protected] tel: 721-869-154 i takie znalazłam na 1 stronie Quote
ewelinka_m Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Aza nadal nie pojechała do tego darmowego dt?? :-o myślałam, że ona już od dawna tam siedzi... Quote
Recommended Posts