wojtuś Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ziutka napisał(a):Czy mówimy o tych Pawłowicach koło Sochaczewa ? O tym BDT u Fiera ? Tak tak, na wątku Grafita Fiera zaprasza do odwiedziń do Sochaczewa Quote
Ziutka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 wojtuś napisał(a):Tak tak, na wątku Grafita Fiera zaprasza do odwiedziń do Sochaczewa Jak będzie potrzebna wizytka to dajcie znać ;) Quote
Owieczka Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Ziutka napisał(a):Jak będzie potrzebna wizytka to dajcie znać ;) Wizyta zawsze bardzo mile widziana !!!! jeśli będziesz miała chwilke to było by fajnie odwiedzić Grafita i zobaczyć wszystko na żywo :) Karma się psiakom skończyła !!!!!! Aza i Bart o suchym pycholku :( Quote
wojtuś Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Owieczka napisał(a):Wizyta zawsze bardzo mile widziana !!!! jeśli będziesz miała chwilke to było by fajnie odwiedzić Grafita i zobaczyć wszystko na żywo :) Karma się psiakom skończyła !!!!!! Aza i Bart o suchym pycholku :( Ziutka odwiedzi Grafita :) Dzieki:) Agnieszko to może najpierw kupić Psiakom karmę Quote
Fiera Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Zapraszam w takim razie Ziutkę w odwiedziny, mogę podać tel. na PW, to się umówimy. Albo ewent.może podać Owieczka, bo już ma. Rozumiem, że niedługo się zobaczymy, skoro dług rośnie i z kasą cieniutko? Pozdr:) Quote
Ziutka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Fiera napisał(a):Zapraszam w takim razie Ziutkę w odwiedziny, mogę podać tel. na PW, to się umówimy. :) Kochana, to podaj mi na pw numer do siebie to zadzwonię i się umówimy :) Quote
2411magdalenka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 mam nadzieję, że Ciotki się już dogadały i Aza będzie mogła wkrótce przenieść się do BDT. Dzięki Fiero za pomoc i Ziutko za wizytę... niestety narazie jedynie podnoszę, bo finansowo w domu klapa.. Quote
agnieszka24 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ziutko dziękuję za nowe ogłoszenia dla Azy i za to, że wybierzesz się w odwiedziny do Fiery i Grafita :) Zamówiłam psiakom karmę: http://allegro.pl/karma-canun-dog-menu-20kg-gratis-prezent-i-kurier-i1552198186.html bardzo dobry skład i cena przystępna :) Mam nadzieję, że im posmakuje. Wojtusiu twoja wpłata dla Azy 50 zł doszła - dzięki!! Jeśli ktoś szukałby wolnego miejsca w hoteliku, to Iza, u której jest Aza i Bart ma wolny kojec z podwójną budą - taki sam jak mają Aza i Bart. Mogą tam zamieszkac 2 zgadzające się ze sobą duże psiaki lub nawet 3 małe - bo kojec jest przestronny :) Opiekę psy mają tam rewelacyjną, a do tego spacery albo kilka godziny biegania luzem po podwórku. :) Quote
agnieszka24 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Karma została już wysłana. Mam nadzieję, że GLS się uwinie i szybko dostarczy ją do Azy i Barta. :) Quote
wojtuś Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 agnieszka24 napisał(a):Karma została już wysłana. Mam nadzieję, że GLS się uwinie i szybko dostarczy ją do Azy i Barta. :) O.... to pięknie i super:) Quote
Ziutka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 agnieszka24 napisał(a):Ziutko dziękuję za nowe ogłoszenia dla Azy i za to, że wybierzesz się w odwiedziny do Fiery i Grafita :) Czekam tylko na PW od Fiery z tel. i się umówimy :) jestem zawsze do usług w moich okolicach! Quote
Fiera Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Wysłałam już nr na PW, czekam teraz na kontakt i odwiedzinki. Pozdr:) Quote
azalia Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Kiedy Azunia pojedzie do Fiery?Czy buda już się "robi"?A może kupicie gotową? Quote
wojtuś Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Ziutka']Czekam tylko na PW od Fiery z tel. i się umówimy :) jestem zawsze do usług w moich okolicach![/QUOTE] Dzięki piękne;);) [quote name='Fiera']Wysłałam już nr na PW, czekam teraz na kontakt i odwiedzinki. Pozdr:)[/QUOTE] Fiero również dzięki:):) Quote
agada Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Nareszcie może cos się na lepsze zmieni, Firo dzięki!!! Quote
Fiera Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Nie ma za co, fajnie jeśli będę mogła pomóc. A buda na razie wstrzymana, w sensie, że p.K.jej nie robi, bo nie mam kasy i jak na razie to w sumie nie wiem, czy Aza do mnie trafi. Myślę, że po weekendzie i po wizycie ciotki z Błonia, ruszymy "z kopyta" i wszystko da się szybciutko ogarnąć. Quote
Zuzka2 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 A ja polecam i polecam psiaki...:-) Na długi weekend wrzuciłam na 1str.gumtree Kraków. Reszta ogłoszeń też odświeżana na bieżąco. Quote
Fiera Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ziutka milczy, ja czekam............ i Aza czeka.......................:( Quote
azalia Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Dlaczego Fiera nie wie czy Aza do niej trafi,no i buda się"nie robi'bo ona nie ma kasy.Wysłałam 50 zł na budę,wyczytałam,że Wojtuś też 50zł,można wiedzieć ile w sumie zebrano?Aza siedzi w płatnym hoteliku,a BDT czeka,no i czemu Fiera nie ma za co robić budy,napiszcie dziewczyny o co wtym wszystkim chodzi,bo nie wiem. Quote
Ziutka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Fiera']Ziutka milczy, ja czekam............ i Aza czeka.......................:([/QUOTE] Milczę bo bede dzwonić jakoś dzień przed przyjazdem, Ty mogłaś dzisiaj od 13 a ja do 13... Planuje przyjechać jak nie jutro to we wtorek, więc się odezwę na telefon. Quote
wojtuś Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Zuzka2']A ja polecam i polecam psiaki...:-) Na długi weekend wrzuciłam na 1str.gumtree Kraków. Reszta ogłoszeń też odświeżana na bieżąco.[/QUOTE] Zuźka dzięki:) [quote name='azalia']Dlaczego Fiera nie wie czy Aza do niej trafi,no i buda się"nie robi'bo ona nie ma kasy.Wysłałam 50 zł na budę,wyczytałam,że Wojtuś też 50zł,można wiedzieć ile w sumie zebrano?Aza siedzi w płatnym hoteliku,a BDT czeka,no i czemu Fiera nie ma za co robić budy,napiszcie dziewczyny o co wtym wszystkim chodzi,bo nie wiem.[/QUOTE] Azalio czekamy na odwiedziny Ziutki u Fiery i na jej relację z wizyty. Wtedy pewnie zdecydujemy, czy Aza pojedzie do Fiery i Agnieszka24 prześle kasę na robienie budy. Ile mamy teraz kasy, myślę że Agnieszka napisze, chyba z mojej kasy, te 50 zł, poszło na zakup karmy dla Azy i Barta - karma jak popatrzyłem na stronę dostawcy miała kosztować 67 zł. Poczekajmy Azalio na odwiedziny Ziutki:) Quote
2411magdalenka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 kasa żadna nie przepadnie, Agnieszka24 jest bardzo skrupulatna w rozliczaniu kosztów.. budowa budy ruszy z kopyta jak tylko tymczas Fiery zostanie sprawdzony i zaakceptowany.. rozwiązanie sprawy na dniach :) miejmy nadzieję, że z rewelacyjnym skutkiem dla Azy. Trzymam kciuki! Quote
Fiera Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Hej cioteczki, Ziutka nie dojechała, Azunia czeka, dług rośnie - może niepotrzebnie, ale martwię się....:( Quote
2411magdalenka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 kurczę.. szkoda.. mam nadzieje, że szybko uda się dogadać nowy termin... Quote
agada Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='2411magdalenka']kasa żadna nie przepadnie, Agnieszka24 jest bardzo skrupulatna w rozliczaniu kosztów.. budowa budy ruszy z kopyta jak tylko tymczas Fiery zostanie sprawdzony i zaakceptowany.. rozwiązanie sprawy na dniach :) miejmy nadzieję, że z rewelacyjnym skutkiem dla Azy. Trzymam kciuki![/QUOTE] Popieram! moje bazarki na min. Azę do 10.05, to coś tam też skapnie. Myślę, ze za zrobienie budy 50zł powinno wystarczyć, choć trudno mi oceniać ceny w innych regionach... Filozofia to żadna dla konkretnego chłopa, tym bardziej, ze bezrobocie duże :roll:. Gdzieś na dogo widziałam budę do sprzedania, ale za mała by była za chyba 60zł, ocieplona styro, całkiem porządna :razz: Quote
Recommended Posts