Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Jak będzie potrzebna wizytka to dajcie znać ;)

Wizyta zawsze bardzo mile widziana !!!! jeśli będziesz miała chwilke to było by fajnie odwiedzić Grafita i zobaczyć wszystko na żywo :)

Karma się psiakom skończyła !!!!!! Aza i Bart o suchym pycholku :(

Posted

Owieczka napisał(a):
Wizyta zawsze bardzo mile widziana !!!! jeśli będziesz miała chwilke to było by fajnie odwiedzić Grafita i zobaczyć wszystko na żywo :)

Karma się psiakom skończyła !!!!!! Aza i Bart o suchym pycholku :(

Ziutka odwiedzi Grafita :)
Dzieki:)

Agnieszko to może najpierw kupić Psiakom karmę

Posted

Zapraszam w takim razie Ziutkę w odwiedziny, mogę podać tel. na PW, to się umówimy. Albo ewent.może podać Owieczka, bo już ma. Rozumiem, że niedługo się zobaczymy, skoro dług rośnie i z kasą cieniutko? Pozdr:)

Posted

Fiera napisał(a):
Zapraszam w takim razie Ziutkę w odwiedziny, mogę podać tel. na PW, to się umówimy. :)

Kochana, to podaj mi na pw numer do siebie to zadzwonię i się umówimy :)

Posted

Ziutko dziękuję za nowe ogłoszenia dla Azy i za to, że wybierzesz się w odwiedziny do Fiery i Grafita :)

Zamówiłam psiakom karmę: http://allegro.pl/karma-canun-dog-menu-20kg-gratis-prezent-i-kurier-i1552198186.html bardzo dobry skład i cena przystępna :) Mam nadzieję, że im posmakuje.

Wojtusiu twoja wpłata dla Azy 50 zł doszła - dzięki!!

Jeśli ktoś szukałby wolnego miejsca w hoteliku, to Iza, u której jest Aza i Bart ma wolny kojec z podwójną budą - taki sam jak mają Aza i Bart. Mogą tam zamieszkac 2 zgadzające się ze sobą duże psiaki lub nawet 3 małe - bo kojec jest przestronny :) Opiekę psy mają tam rewelacyjną, a do tego spacery albo kilka godziny biegania luzem po podwórku. :)

Posted

agnieszka24 napisał(a):
Ziutko dziękuję za nowe ogłoszenia dla Azy i za to, że wybierzesz się w odwiedziny do Fiery i Grafita :)

Czekam tylko na PW od Fiery z tel. i się umówimy :) jestem zawsze do usług w moich okolicach!

Posted

[quote name='Ziutka']Czekam tylko na PW od Fiery z tel. i się umówimy :) jestem zawsze do usług w moich okolicach![/QUOTE]
Dzięki piękne;);)

[quote name='Fiera']Wysłałam już nr na PW, czekam teraz na kontakt i odwiedzinki. Pozdr:)[/QUOTE]
Fiero również dzięki:):)

Posted

Nie ma za co, fajnie jeśli będę mogła pomóc. A buda na razie wstrzymana, w sensie, że p.K.jej nie robi, bo nie mam kasy i jak na razie to w sumie nie wiem, czy Aza do mnie trafi. Myślę, że po weekendzie i po wizycie ciotki z Błonia, ruszymy "z kopyta" i wszystko da się szybciutko ogarnąć.

Posted

Dlaczego Fiera nie wie czy Aza do niej trafi,no i buda się"nie robi'bo ona nie ma kasy.Wysłałam 50 zł na budę,wyczytałam,że Wojtuś też 50zł,można wiedzieć ile w sumie zebrano?Aza siedzi w płatnym hoteliku,a BDT czeka,no i czemu Fiera nie ma za co robić budy,napiszcie dziewczyny o co wtym wszystkim chodzi,bo nie wiem.

Posted

[quote name='Fiera']Ziutka milczy, ja czekam............ i Aza czeka.......................:([/QUOTE]

Milczę bo bede dzwonić jakoś dzień przed przyjazdem, Ty mogłaś dzisiaj od 13 a ja do 13...
Planuje przyjechać jak nie jutro to we wtorek, więc się odezwę na telefon.

Posted

[quote name='Zuzka2']A ja polecam i polecam psiaki...:-)
Na długi weekend wrzuciłam na 1str.gumtree Kraków.
Reszta ogłoszeń też odświeżana na bieżąco.[/QUOTE]
Zuźka dzięki:)

[quote name='azalia']Dlaczego Fiera nie wie czy Aza do niej trafi,no i buda się"nie robi'bo ona nie ma kasy.Wysłałam 50 zł na budę,wyczytałam,że Wojtuś też 50zł,można wiedzieć ile w sumie zebrano?Aza siedzi w płatnym hoteliku,a BDT czeka,no i czemu Fiera nie ma za co robić budy,napiszcie dziewczyny o co wtym wszystkim chodzi,bo nie wiem.[/QUOTE]
Azalio czekamy na odwiedziny Ziutki u Fiery i na jej relację z wizyty.
Wtedy pewnie zdecydujemy, czy Aza pojedzie do Fiery i Agnieszka24 prześle kasę na robienie budy.

Ile mamy teraz kasy, myślę że Agnieszka napisze, chyba z mojej kasy, te 50 zł, poszło na zakup karmy dla Azy i Barta - karma jak popatrzyłem na stronę dostawcy miała kosztować 67 zł.

Poczekajmy Azalio na odwiedziny Ziutki:)

Posted

kasa żadna nie przepadnie, Agnieszka24 jest bardzo skrupulatna w rozliczaniu kosztów..
budowa budy ruszy z kopyta jak tylko tymczas Fiery zostanie sprawdzony i zaakceptowany.. rozwiązanie sprawy na dniach :) miejmy nadzieję, że z rewelacyjnym skutkiem dla Azy. Trzymam kciuki!

Posted

[quote name='2411magdalenka']kasa żadna nie przepadnie, Agnieszka24 jest bardzo skrupulatna w rozliczaniu kosztów..
budowa budy ruszy z kopyta jak tylko tymczas Fiery zostanie sprawdzony i zaakceptowany.. rozwiązanie sprawy na dniach :) miejmy nadzieję, że z rewelacyjnym skutkiem dla Azy. Trzymam kciuki![/QUOTE]
Popieram! moje bazarki na min. Azę do 10.05, to coś tam też skapnie. Myślę, ze za zrobienie budy 50zł powinno wystarczyć, choć trudno mi oceniać ceny w innych regionach... Filozofia to żadna dla konkretnego chłopa, tym bardziej, ze bezrobocie duże :roll:. Gdzieś na dogo widziałam budę do sprzedania, ale za mała by była za chyba 60zł, ocieplona styro, całkiem porządna :razz: