Zuzka2 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Chwilowo stanęłam z ogłoszeniami,bo mam zanlezisko-Labkowatą sukę 35kg wagi-kotów i małych psów nienawidzi-poluje:-(Tak więc nie mogę jej przyjąć do siebie:-( Dzieci uwielbia:loveu:Suka jest wciąż bezdomna-jak ma ochotę-wchodzi na posesję moich znajomych,jak ma ochotę zapolować,to idzie na wieś. Zapraszam na wątek Kory: http://www.dogomania.pl/threads/208502-%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie-KORA-w-typie-LABRADORA-kocha-dzieci-PILNIE-POTRZEBNY-DT-DS Quote
handzia Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Zapraszam na bazarek dla rodzeństwa :)Owieczko sprawdź ceny, nie wiem czy dobrze wyceniłam ;) http://www.dogomania.pl/threads/208773-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-buty-rzeczy-do-domu-dla-Azy-i-Barta-do-10.-czerwca-godz.-22 Quote
Fiera Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Owieczka napisał(a):Fiera będę szczera. U Izy czesto brakowało karmy i karmiła Aze i Barta swoim gotowanym jedzeniam, czasem kupowała z własnej kieszeni , czasem mięso i ryż itp I nigdy nie upomniała się o zwrot za to. Nawet jak kupowali mieso na wyroby to kupowali więcej z myślą o psiakach i też nie mają pieniędzy :( Mają ogromny kredyt do spłacenia i wiem że teraz ledwo zipią. Pomagam jak mogę ale uwierz mi ze każdy grosz jest na wage złota !!!! Dlatego prosze o przelanie tej kwoty Izie... Te pieniądze powinny być już dawno u niej na koncie. Ja myślę że jakoś się uzbiera na karmę ?? A może ktos ma na zbyciu ?? Mam propozycje, bo wiem że łatwo nie jest ani z kasa ani z karmą itd. Fiera popytała byś na watkach o karmę ( wpisz sobie w podpis że potrzebujesz dla swoich tymczasów) W końcu masz BDT i nikt Ci na to nie daje. Oczywiście nie kwestionuje absolutnie wysłania kasy do Izy - należy jej się i i tak ma dużo cierpliwości dla tych psiaków i ich długu. Ja tylko bidna jestem i się martwię, skąd wezmę na karmę dla Azy... Jak mam sobie w podpis wpisać, że potrzebuję karmy dla BDT? Quote
dominikabankert Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 zapisuje watek wczesniej o nim nie wiedzialam:( jak dobrze ze znalazl sie ten bdt:) mozeby udalo sie znalesc bdt jeszcze dla drugiego psiaka:(:( boze tragedia postaram sie popytac czy ktos moglby dac jakiekolwiek pieniazki dla pieskow Quote
2411magdalenka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 podnoszę Azunię i Barcika.. ogrooooooooooomny dług w hotelu! Ciotki, prosimy o wsparcie.. jakikolwiek grosik! każda złotówa jest dla nas szczerozłota! Quote
arim Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ściągneła mnie na wątek Dominika.Proszę o konto,wyślę 50zł ale dopiero w przyszłym tygodniu.Wiem,że to pilne i jak dam radę wcześniej to bedzie wcześniej. Quote
dominikabankert Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ogromnie dziekuej to przeogromna pomoc z Twojej stronyarim napisał(a):Ściągneła mnie na wątek Dominika.Proszę o konto,wyślę 50zł ale dopiero w przyszłym tygodniu.Wiem,że to pilne i jak dam radę wcześniej to bedzie wcześniej. Quote
Maruda666 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Stawiam się grzecznie na wezwanie Dominiki :) Teraz to jestem na minusie, ale po wypłacie cos wpłacę albo zrobię bazarek przez sobotę. Quote
dominikabankert Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 o rany to super ja tez bym dala na bazarek ale chwilo brak towaru bo juz obiecalam dwom pieskom innymMaruda666 napisał(a):Stawiam się grzecznie na wezwanie Dominiki :) Teraz to jestem na minusie, ale po wypłacie cos wpłacę albo zrobię bazarek przez sobotę. Quote
wojtuś Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 dominikabankert napisał(a):zapisuje watek wczesniej o nim nie wiedzialam:( jak dobrze ze znalazl sie ten bdt:) mozeby udalo sie znalesc bdt jeszcze dla drugiego psiaka:(:( boze tragedia postaram sie popytac czy ktos moglby dac jakiekolwiek pieniazki dla pieskow Dominiko dzieki:loveu: Pięknie Cie Witamy u Azy i Barta:):) Dzieki też za ściągnięcie Kochanych Cioteczek:loveu: Quote
dominikabankert Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 mam andzieje ze cos zdzialam na razie kupila tylko ,,reke" na bazarku Handzi bo kasy brak:( ale bedziemy myslec dalej jestem zalamana sytuacja tych pieskow az mi niemilo dzien przelecial jak weszlam na ten watek jakie biedactwa:( jakos damy rade:) Quote
Owieczka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 dominikabankert napisał(a):mam andzieje ze cos zdzialam na razie kupila tylko ,,reke" na bazarku Handzi bo kasy brak:( ale bedziemy myslec dalej jestem zalamana sytuacja tych pieskow az mi niemilo dzien przelecial jak weszlam na ten watek jakie biedactwa:( jakos damy rade:) Dzięki ogromniaste !!! Ja mogę dac rzeczy na bazarek oby tylko ktos wystawił i poprowadził. Przeslę zdjęcia i opisy i powysyłam. Nr konta podam do siebie bo jestem częściej niż agnieszka teraz i będe rozliczała na bieżąco. Juz wysyłam zainteresowanych i OGROMNIE DZIĘKUJĘ !!!! Quote
Owieczka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Fiera napisał(a):Oczywiście nie kwestionuje absolutnie wysłania kasy do Izy - należy jej się i i tak ma dużo cierpliwości dla tych psiaków i ich długu. Ja tylko bidna jestem i się martwię, skąd wezmę na karmę dla Azy... Jak mam sobie w podpis wpisać, że potrzebuję karmy dla BDT? Fiera :) jak wejdziesz w "ustawienia" wyświetla Ci się lista wątków :) a po lewej stronie masz moje ustawienia :) wchodzisz w " edytuj sygnaturę" :) To jest to co masz w podpisie. Quote
Owieczka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Yana napisał(a):a ile kosztowałaby karma dla Azy na miesiąc ? Aza i Bart miesięcznie zjadały ok 20 km suchej karmy. Czyli tak pewnie jak dla samej Azulki to woreczek 15 kg by starczył na 2 miesiące :) Quote
wojtuś Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Yana']a ile kosztowałaby karma dla Azy na miesiąc ? [quote name='Owieczka']Aza i Bart miesięcznie zjadały ok 20 km suchej karmy. Czyli tak pewnie jak dla samej Azulki to woreczek 15 kg by starczył na 2 miesiące :) Dla Atosa - mix Goldena XXL, Lu_Gosiak wyszukała i kupiliśmy karmę Brit za 92 zł, widzę że dalej jest aukcja na allegro: http://allegro.pl/karma-brit-adult-large-17kg-5-gratisow-i-kurier-i1621579529.html Może się uda kupić dla Azy:), a potem dla Barta:) Edit: To karma dla ras dużych o średniej aktywności Quote
Owieczka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='wojtuś']Dla Atosa - mix Goldena XXL, Lu_Gosiak wyszukała i kupiliśmy karmę Brit za 92 zł, widzę że dalej jest aukcja na allegro: http://allegro.pl/karma-brit-adult-large-17kg-5-gratisow-i-kurier-i1621579529.html Może się uda kupić dla Azy:), a potem dla Barta:) Edit: To karma dla ras dużych o średniej aktywności Wojtusiu sa tańsze karmy i równie dobre :) Poszukajcie prosze :) Quote
Yana Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 mogę wpłacić 50 zł z przeznaczeniem na karmę dla Azy, może ktoś się dorzuci ? Quote
Owieczka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Yana napisał(a):mogę wpłacić 50 zł z przeznaczeniem na karmę dla Azy, może ktoś się dorzuci ? Super :) Tylko wpłaty z dopiskiem " karma dla Azy " żebym wiedziała co do czego :) Quote
wojtuś Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Owieczka']Wojtusiu sa tańsze karmy i równie dobre :) Poszukajcie prosze :) Owieczko Kochana to jeszcze karma Canun worek 20 kg za 69 zł, taka jak poprzednio zamówiła Agnieszka24 dla Azy i Barta, - tańszej to już nie znalazłem: http://allegro.pl/karma-canun-dog-menu-20kg-gratis-prezent-i-kurier-i1572148726.html Szukałem z tego zestawu: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=17495819 Quote
wojtuś Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Owieczka']Super :) Tylko wpłaty z dopiskiem " karma dla Azy " żebym wiedziała co do czego :) [quote name='Yana']a konto to co do tej pory ? Owieczko to może zbierajmy na Twoje konto:loveu: jak mówiłaś jesteś częściej od Agnieszki24, to i ja bym konto prosił, przyda się:D Quote
wojtuś Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Yana napisał(a):mogę wpłacić 50 zł z przeznaczeniem na karmę dla Azy, może ktoś się dorzuci ? Yana Kochana dzięki :loveu: Mogę na teraz dołożyć 20 zł do karmy. Kochani jak zdecydujecie to kupimy tą karmę Canun za 69 zł. Owieczko możesz zamówić na allegro? I podaj nam proszę nr swojego konta:) Quote
Owieczka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='Yana']a konto to co do tej pory ? Juz wysyłam na PW i przynajmniej narazie odciążę Agnieszkę :) Dziękujemy :) [quote name='wojtuś']Owieczko Kochana to jeszcze karma Canun worek 20 kg za 69 zł, taka jak poprzednio zamówiła Agnieszka24 dla Azy i Barta, - tańszej to już nie znalazłem: http://allegro.pl/karma-canun-dog-menu-20kg-gratis-prezent-i-kurier-i1572148726.html Szukałem z tego zestawu: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=17495819 To dobra karma całkiem i im wystarcza :) Co prawda Iza ich tam rozpieszczała ale myślę że Fiera też bedzie naszą Azulkę kochać i rozpieszczać :) [quote name='wojtuś']Owieczko to może zbierajmy na Twoje konto:loveu: jak mówiłaś jesteś częściej od Agnieszki24, to i ja bym konto prosił, przyda się:D Juz podaje na PW i możesz rozsyłać :) Mogę zamówić tylko muszę mieć jakies wpłaty :) Quote
Recommended Posts