Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agada napisał(a):
Czy one nadawałyby sie do domu, czy nie koniecznie? Czasami jest takie pytanie, a ja nie wiem, czy psy tam dawać, czy sobie poradzą :roll:?

Poradzą sobie świetnie :) To super psiaki które się świtnie klimatyzują w kazdych warunkach. :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
wieczorem przeleję parę złotych, czy one pojadą do tego BDT ?

Z tego co mi wiadomo to miały pojechać już w poniedziałek ale nadal są w hoteliku :(

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Świetne zdjęcia i jak dużo:-)

Przez jakis czas miałam zepsuty aparat i nie miałam czym fot robić. Co prawda nie do końca jest sprawny ale zawsze służę pomocą jak by co ;)
I tak nie wstawiłam wszystkich

Posted

2411magdalenka napisał(a):
PODNOSZĘ, psiaki naprawdę potrzebują naszej pomocy..:roll:

2411magdalenka napisał(a):
miziaki dla psiaków.. i proszę o wsparcie na zapłatę długu :crazyeye:

Rudzia-Bianca napisał(a):
Na razie nie mam jak pomóc, nie ogarnę więcej niż 4 bazarki na raz ale postaram się jakoś stworzyć jakiś dla Azy i Barta niedługo .

Każda forma POMOCY BARDZO MILE WIDZIANA !!!

Posted

Ninko już potwierdzam. Dla Azy i Barta z obu bazarków zorganizowanych przez ninę_q uzbierało się 100 zł :multi:

Doszła też wpłata od Yany - 30 zł - Bardzo dziękuję kochana za wsparcie! :loveu:

Posted

Witam. To do mnie w okolice Sochaczewa miały jechać Aza i Bart, znajomy pan zrobił wielką budę, tylko boksów nie mam, a to przy temperamencie Barta duży problem. I jakby tego było mało, przygarnęłam na bezpłatny tymczas Grafita, to kochany młody psiak, ale wielki i rozrabiaka - nie może mieszkać w moim domku, bo demoluje mi różne rzeczy jednym machnięciem ogona, więc zajął budę, która miała być dla Azy i Barta. Kombinuję jak mogę z kolejną budą i kojcem, ale problem z kasą..... Ale nie zapomniałam o psiakach i nadal bardzo bym chciała im pomóc.Czy ktoś może jakoś pomóc z kojcem? Z budą dam radę chyba, bo mam materiały, tylko pozbijać do kupy ktoś mi to musi. I bardzo proszę o informację ile cm mają psiaki, bo z Grafitem miałam niespodziankę - myślałam, że będzie mi sięgał za kolana, a on ma 80/100 cm i stąd ta "kicha" z budą. Pozdrawiam wszystkich miłośników piesków :)