Owieczka Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 agada napisał(a):Czy one nadawałyby sie do domu, czy nie koniecznie? Czasami jest takie pytanie, a ja nie wiem, czy psy tam dawać, czy sobie poradzą :roll:? Poradzą sobie świetnie :) To super psiaki które się świtnie klimatyzują w kazdych warunkach. :) Quote
agnieszka24 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Prosimy o wsparcie dla psiaków! W tym miesiącu nie dam rady dołożyć więcej pieniążków. :( Quote
Owieczka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Trzeba opłacic hotelik :( Nie mamy kasy :( BŁAGAM O JAKIS GROSIK !!!! A ja wstawie ostatnie fotki jakie udało mi się zrobić... Azaula :loveu: Quote
agada Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Piękne, tylko ten dom i dług.... Porażające!!!! Quote
Yana Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 wieczorem przeleję parę złotych, czy one pojadą do tego BDT ? Quote
Owieczka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Yana napisał(a):wieczorem przeleję parę złotych, czy one pojadą do tego BDT ? Z tego co mi wiadomo to miały pojechać już w poniedziałek ale nadal są w hoteliku :( Quote
Owieczka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Psiaki potrzebują szczelnego boksu bo Bart przeskoczy każde ogrodzenie :( Niestety BDT nie posiada żadnego boksu i obawiam się że może być problem... Quote
Owieczka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Zuzka2 napisał(a):Świetne zdjęcia i jak dużo:-) Przez jakis czas miałam zepsuty aparat i nie miałam czym fot robić. Co prawda nie do końca jest sprawny ale zawsze służę pomocą jak by co ;) I tak nie wstawiłam wszystkich Quote
Yana Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 fajne zdjęcia :-) psiaki cudne, coraz piękniej wyglądają :-) Quote
Owieczka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Yana napisał(a):fajne zdjęcia :-) psiaki cudne, coraz piękniej wyglądają :-) A jak pieknie by wygladały na kanapie :) Quote
2411magdalenka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 PODNOSZĘ, psiaki naprawdę potrzebują naszej pomocy..:roll: Quote
2411magdalenka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 miziaki dla psiaków.. i proszę o wsparcie na zapłatę długu :crazyeye: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Na razie nie mam jak pomóc, nie ogarnę więcej niż 4 bazarki na raz ale postaram się jakoś stworzyć jakiś dla Azy i Barta niedługo . Quote
Owieczka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 2411magdalenka napisał(a):PODNOSZĘ, psiaki naprawdę potrzebują naszej pomocy..:roll: 2411magdalenka napisał(a):miziaki dla psiaków.. i proszę o wsparcie na zapłatę długu :crazyeye: Rudzia-Bianca napisał(a):Na razie nie mam jak pomóc, nie ogarnę więcej niż 4 bazarki na raz ale postaram się jakoś stworzyć jakiś dla Azy i Barta niedługo . Każda forma POMOCY BARDZO MILE WIDZIANA !!! Quote
nina_q Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Agnieszko wiem ze jestes zabiegana, ale bardzo Cie prosze, potwierdz wpłaty na bazarkach ;) Quote
agnieszka24 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ninko już potwierdzam. Dla Azy i Barta z obu bazarków zorganizowanych przez ninę_q uzbierało się 100 zł :multi: Doszła też wpłata od Yany - 30 zł - Bardzo dziękuję kochana za wsparcie! :loveu: Quote
Fiera Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Witam. To do mnie w okolice Sochaczewa miały jechać Aza i Bart, znajomy pan zrobił wielką budę, tylko boksów nie mam, a to przy temperamencie Barta duży problem. I jakby tego było mało, przygarnęłam na bezpłatny tymczas Grafita, to kochany młody psiak, ale wielki i rozrabiaka - nie może mieszkać w moim domku, bo demoluje mi różne rzeczy jednym machnięciem ogona, więc zajął budę, która miała być dla Azy i Barta. Kombinuję jak mogę z kolejną budą i kojcem, ale problem z kasą..... Ale nie zapomniałam o psiakach i nadal bardzo bym chciała im pomóc.Czy ktoś może jakoś pomóc z kojcem? Z budą dam radę chyba, bo mam materiały, tylko pozbijać do kupy ktoś mi to musi. I bardzo proszę o informację ile cm mają psiaki, bo z Grafitem miałam niespodziankę - myślałam, że będzie mi sięgał za kolana, a on ma 80/100 cm i stąd ta "kicha" z budą. Pozdrawiam wszystkich miłośników piesków :) Quote
Recommended Posts