Agnieszka_K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Wojtuś dzięki za streszczenie bo widać nie doczytałam z całego pośpiechu - to Aza jedzie do Fiery do Pawłowic?:) do kochanej Rudzinki i Wampirka :loveu: ale będzie miała miejsca do ganiania - i poza szczeniakami w kojcu, jeszcze kolegę - a Grafit bardzo się pewnie ucieszy z kompana do zabawy:) Quote
Fiera Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dzieńdoberek wszystkim:) Zaglądałam na konto, po księgowaniu o 9 rano jeszcze nic nie wpłynęło, sprawdzę jeszcze po 14 i 18 i dam znać. Jeśli się transport jakiś nie znajdzie, to może uproszę mojego HOPA, żeby pojechał ze mną po Azę za zwrot kosztów za paliwko, co Wy na to? Quote
Fiera Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Tak, Grafit na pewno się ucieszy z nowego kompana do zabawy bardziej w swoim rozmiarze:) - moja sunia jest malutka i już nie młodziutka, więc się czasem na niego złości, jak chce się z nią bawić, bo jej już w głowie raczej kanapa i drzemka:) Agnieszka_K napisał(a):Wojtuś dzięki za streszczenie bo widać nie doczytałam z całego pośpiechu - to Aza jedzie do Fiery do Pawłowic?:) do kochanej Rudzinki i Wampirka :loveu: ale będzie miała miejsca do ganiania - i poza szczeniakami w kojcu, jeszcze kolegę - a Grafit bardzo się pewnie ucieszy z kompana do zabawy:) Quote
agada Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Fiera']Dzieńdoberek wszystkim:) Zaglądałam na konto, po księgowaniu o 9 rano jeszcze nic nie wpłynęło, sprawdzę jeszcze po 14 i 18 i dam znać. Jeśli się transport jakiś nie znajdzie, to może uproszę mojego HOPA, żeby pojechał ze mną po Azę za zwrot kosztów za paliwko, co Wy na to? Ja też czekam, na "ich dojście" :mad:, bo coś długawo przez weekend to trwa :razz:. Fiera, gdy dostaniesz to proszę potwierdź na tym wątku bazarkowym: http://www.dogomania.pl/threads/205934-KONIEC!!!!!-Troch%C4%99-ciekawych-ciuch%C3%B3w-na-r%C3%B3%C5%BCne-cele-do-10.05.11-godz.-22.00 ze dostałaś na budę dla Azy, bo muszę jakoś się rozliczyć ;) Quote
Fiera Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Na razie nic nie wpłynęło, sprawdzę jutro i się odezwę:) Quote
wojtuś Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Agnieszka_K']Wojtuś dzięki za streszczenie bo widać nie doczytałam z całego pośpiechu - to Aza jedzie do Fiery do Pawłowic?:) do kochanej Rudzinki i Wampirka :loveu: ale będzie miała miejsca do ganiania - i poza szczeniakami w kojcu, jeszcze kolegę - a Grafit bardzo się pewnie ucieszy z kompana do zabawy:) [quote name='Fiera']Tak, Grafit na pewno się ucieszy z nowego kompana do zabawy bardziej w swoim rozmiarze:) - moja sunia jest malutka i już nie młodziutka, więc się czasem na niego złości, jak chce się z nią bawić, bo jej już w głowie raczej kanapa i drzemka:) Tak Kochane:) Azula jedzie do Grafita, Rudzinki, Wampirka i suni Fiery:loveu: [quote name='Fiera']Dzieńdoberek wszystkim:) Zaglądałam na konto, po księgowaniu o 9 rano jeszcze nic nie wpłynęło, sprawdzę jeszcze po 14 i 18 i dam znać. Jeśli się transport jakiś nie znajdzie, to może uproszę mojego HOPA, żeby pojechał ze mną po Azę za zwrot kosztów za paliwko, co Wy na to? Proś Fiero proś :) byłoby super jakbyście pojechali:):) a jak to daleko? to byśmy pomyśleli jeszcze o kasie na paliwo;) Quote
agada Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Fiera napisał(a):Na razie nic nie wpłynęło, sprawdzę jutro i się odezwę:) Ok. cierpliwość to cnota.... Quote
Owieczka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 A ja ponawiam prośbę o wsparcie finansowe na długi w hoteliku za Barta i Azę :( Błagam !!!!! mamy ponad 1000 zł długu !!!! Jak to mamy spłacić ????? Kto wystawi bazarek bo juz się pogubiłam ?? Komu mam wysłać zdjęcia i opisy ?? Pliiissssssss.... :placz::placz::placz: :-( Quote
wojtuś Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='Owieczka']A ja ponawiam prośbę o wsparcie finansowe na długi w hoteliku za Barta i Azę :( Błagam !!!!! mamy ponad 1000 zł długu !!!! Jak to mamy spłacić ????? Kto wystawi bazarek bo juz się pogubiłam ?? Komu mam wysłać zdjęcia i opisy ?? Pliiissssssss.... :placz::placz::placz: :-( Owieczko Kochana - ogromna kwota, ale musimy dać radę !!!!!!!!!!! ::::::: KTO KOCHANI POPROWADZI BAZAREK ::::::::::::: Quote
Fiera Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 O matko, ale dług ogromny biedakom urósł:( Jak Aza już do mnie trafi, to będzie łatwiej:) gdzie psiaki są dokładnie, to sprawdzę km.i policzę koszt paliwka. A na budę nic nie wpłynęło, szkoda, bo p.K. mógłby w ten weekend zacząć, to w następny ( 4-5.06) Azę bym już wzięła do siebie - może jeszcze zdążymy...:) Quote
wojtuś Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Fiera napisał(a):O matko, ale dług ogromny biedakom urósł:( Jak Aza już do mnie trafi, to będzie łatwiej:) gdzie psiaki są dokładnie, to sprawdzę km.i policzę koszt paliwka. A na budę nic nie wpłynęło, szkoda, bo p.K. mógłby w ten weekend zacząć, to w następny ( 4-5.06) Azę bym już wzięła do siebie - może jeszcze zdążymy...:) Fiero Kochana, Aza i Bart są na DT o sąsiadki Owieczki - Izy w Nowym Mieście nad Pilicą woj. mazowieckie, to gdzieś niedaleko do rozjazdu w Rawie Mazowieckiej:) Gdyby jutro coś mi spłynęło to też Ci prześlę, może jeszcze w ten weekend zaczęła byś robić budę:):) Proszę pięknie oczywiście:loveu::loveu: Quote
handzia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='Owieczka']A ja ponawiam prośbę o wsparcie finansowe na długi w hoteliku za Barta i Azę :( Błagam !!!!! mamy ponad 1000 zł długu !!!! Jak to mamy spłacić ????? Kto wystawi bazarek bo juz się pogubiłam ?? Komu mam wysłać zdjęcia i opisy ?? Pliiissssssss.... :placz::placz::placz: :-( Ja Owieczko się zaoferowałam. Do mnie wyślij. Mój mail [email protected] Quote
wojtuś Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='handzia']Ja Owieczko się zaoferowałam. Do mnie wyślij. Mój mail [email protected] Dzięki Handziu i również za banerek od Ciebie, który noszę:Rose: Quote
Owieczka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='handzia']Ja Owieczko się zaoferowałam. Do mnie wyślij. Mój mail [email protected] Tak mi coś świtało kochana cioteczko ale nie mam czasu nawet ganiac po watkach i szukac wpisów :( Dzisiaj postaram sie Ci wszystko przesłac i dziękuje Ci ogromnie z całego serca !!! Quote
wojtuś Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Kochani rozmawiałem z Agadą - przelała na budę dla Azy z bazarku do Fiery 100 zł :multi: Fiero a ja właśnie przelałem do Ciebie 50 zł To mamy już na budę 150 zł i przelane do Fiery :):) Fiero sprawdzaj proszę konto i zamawiaj robienie budy dla Azuli :multi: Quote
Fiera Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Super, to powinnam mieć jutro na kącie:) Po pracy ok.13 zaczynamy akcję "buda dla Azy" :):):):) Quote
Fiera Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='wojtuś']Fiero Kochana, Aza i Bart są na DT o sąsiadki Owieczki - Izy w Nowym Mieście nad Pilicą woj. mazowieckie, to gdzieś niedaleko do rozjazdu w Rawie Mazowieckiej:) Do Rawy mam chyba ok.80 km, to w obie strony max 200 km, to koszt pewnie ok. 60-70 zł będzie. O każdej wpłacie na konto dla Azy od razu będę pisała. Pozdr:) Quote
Agnieszka_K Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Fiera napisał(a):Super, to powinnam mieć jutro na kącie:) Po pracy ok.13 zaczynamy akcję "buda dla Azy" :):):):) Fiera a może chcesz kojec?:eviltong: ;) Quote
Fiera Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Fiera a może chcesz kojec?:eviltong: ;) Super pomysł - ja w nim zamieszkam, a resztę działki i dom oddam zwierzakom, hi hi hi Quote
Fiera Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 A tak poważnie, to wpłynęła kasa na moje konto - 150 zł od Agady i Wojtusia, dzięki wielkie:lol:. Jestem chora, ale jutro zaczynam budę, jak sama nie będę miała siły, to mój TZ obiecał, że pomoże:) Opiszę jutro postępy:multi: Quote
agada Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Fiera napisał(a):A tak poważnie, to wpłynęła kasa na moje konto - 150 zł od Agady i Wojtusia, dzięki wielkie:lol:. Jestem chora, ale jutro zaczynam budę, jak sama nie będę miała siły, to mój TZ obiecał, że pomoże:) Opiszę jutro postępy:multi: To świetnie, czekamy! Quote
wojtuś Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Fiera napisał(a):A tak poważnie, to wpłynęła kasa na moje konto - 150 zł od Agady i Wojtusia, dzięki wielkie:lol:. Jestem chora, ale jutro zaczynam budę, jak sama nie będę miała siły, to mój TZ obiecał, że pomoże:) Opiszę jutro postępy:multi: agada napisał(a):To świetnie, czekamy! Jak sie cieszę :loveu: To opisuj Fiero nam postępy - i wracaj prędziutko do zdrowia:):) Martika@Aischa napisał(a):Zaglądam do rodzeństwa ;) Dzięki Martiko:) Może Azula już za tydzień przyjedzie do tej budy;) Quote
wojtuś Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Fiera a może chcesz kojec?:eviltong: ;) Agnieszko wiemy już, że jesteś specem od budowy kojców dla Szczeniaków;):) i Twoją wiedzę - jak będzie potrzeba - oczywiście wykorzystamy :):) Quote
Recommended Posts