Jump to content
Dogomania

Ratunku!!! Nasz Kochany Zygi Zgubił Się. Błagamy O Pomoc W Szukaniu Psiaka!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

kelko napisał(a):
No to super :mad:
Słuchajcie, a czy u nas jest może jakiś program w TV lokalnej o pieskach? Bo w Warszawie i w Krakowie jest. Ja mało oglądam (tylko pogodę :razz: ) to nie wiem

magda kiedys mi mowila ze toja robila ale jesli chodzi o lodzka to chcieli duzooooooooooooo kasy a szkoda bo nawet dawac po kilka ogloszen w telewizji duzo by pomoglo:-(

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dałam następne ogłoszenie do oferty, może jakis warszawiak sie skusi na takiego pieknisia:loveu:

on jest baaaaardzo podobny do tego pieska z avatara:lol:

Posted

Hehe no podobny niezła parka by z nich była:cool3:.
Każdy tak twierdzi że maluchy pasują do siebie ale moja Łajeczka ma już go serdecznie dość,skacze jej po głowie,zacheca do zabawy,a ona bidulka na tych trzech nóżkach nie bardzo ma jak uciekać przed napastnikiem:eviltong:

Posted

Słuchajcie, może warto uderzyć do toyi - znajoma, która zajmuje się kotami mówiła, że udawało jej się z nimi dogadać. Ja jutro muszę jechać do Wawy i nie będę miała dostępu do netu, dopiero wieczorem, ale gdyby któraś z was chciała i mogła, to podaję tel. do reportera 643 94 93 i centrala 631 80 00

Posted

Moriaa cudne zdjęcia! a ja tak z innej beczki czy szeleczki aby nie sa za mocno zapięte?tak ściska go pod gardłem.....
cudne to zdjęcie Rzygusia i twojego skarbka!

Posted

Enia szeleczki nie za mocno zapiete tylko mały(może tego nie widać na fotkach) cały czas się ciągnąl,bo świat taki ciekawy,trzeba wszystko powąchać,no i pancia tak daleko z tym aparatem...:eviltong:

Posted

oj Moriaa wybacz ze ja tak marudzę...
zdjęcia mnie urzekły cudne na słoneczku i w lesie zdaje się........
on jest na prawde ładny i z rzeczywiście podobny na zdjeciach do Twojej cudnej suni tylko ona malutka dziewczynka.......
ja też jestem ciiiiii......

Posted

moriaa no fotki pierwsza klsa!!sluchaj jak worcisz to daj mi znac na gg bo mi cos do glowy przyszlo jeszcze!!!

myszon trzeba kombinowac!!!do jutra musimy cos mu znalezc taka byla umowa:cool3:

Posted

kombinuję, kombinuję :cool3:
może będę musiała go po prostu pewnym ludziom zawieźć i już :evil_lol:
a tak poważnie - mam dzisiaj na 19.00 (dopiero do domu się dowlekam o tej porze) bardzo poważną rozmowę w temacie Zygiego ...
...pytanko tylko - czy jesli zgodzą się tylko na tymczasówkę - też brać ?...
szkoda mi go że tak wałęsać się musi :-(

Posted

:lol: hm.... pewnie reaguje wtedy gdy cos dobrego do jedzonka masz....
cwaniak jeden , u mnie na Pimpuniu reagował.....Pimek też....byl na dworku....
jednego razu bylismy na dworku on sobie brykał , nagle nadchodzi jakis facet ze swoim wielorasowcem na smyczy i pyta:prosze pani co to za rasa? ( chodziło mu o Pimpka) ja na to hm... ta sama co i pański pies....proszę pana...
on sie mocno zdziwił i mówi e.... chyba nie bo on taki łaciaty jest......
zapomniałem jak ta rasa sie nazywa......
ludzie poleciałam do domu i opowiadam mężowi a on na to: no zobacz takich łatek nie ma nikt jak Pimpek....
a Pimpus nasz miał dwa boczki nieregularnie wygolone po operacji.....hi hi hi;)
ważne że to jest jakaś rasa tylko Pan zapomniał jaka.....(Pimpolo naturales):eviltong: