Jump to content
Dogomania

Bokser to czy traktor? - 8 latek juz w DT - zbieramy $$$ na diagnostyke i leczenie

Recommended Posts

Posted

IVV napisał(a):
niestety ja calej sumy brakujacej nie moge wplacic ,jestem zablokowana duza iloscia zobowiazan ,ale choc troche wysle
rozumiem ,ze tak jak ostatnio?

:modla::modla::modla: DZIĘKUJEMY!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kostek']mam propozycje :D

poszukujemy transportu dla szczeniaka z warszawy do poznania jesli ms_arwi sie zgodzi zabrac naszego psiuta w drodze powrotnej to wtedy podzielilybysmy sie kosztami podrozy

co Wy na to?

do jakiego hoteliku wieziecie boksia?
Musimy poczekac na ms_arwi ale chyba jej brat nie wzgardzi towarzystwem w drodze powrotnej, co? :cool3:
Traktorej jedzie do DT :)

[quote name='IVV']niestety ja calej sumy brakujacej nie moge wplacic ,jestem zablokowana duza iloscia zobowiazan ,ale choc troche wysle
rozumiem ,ze tak jak ostatnio?
Dziekuje za kazdy grosz, ktory przyblizy staruszka do stolicy :Rose:
Poniewaz boksio przechodzi pod skrzydla fundacji SOS bokserom, pieniazki na transport zbierane sa na konto

Fundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a
04-857 Warszawa
KRS: 0000318908
REGON: 141669113
NIP: 952-206-26-60

nr konta:
06 1500 1012 1210 1015 2421 0000
nr konta w standardzie IBAN :
PL 06 1500 1012 1210 1015 2421 0000
kod SWIFT: KRDBPLPW

tytul przelewu: nick+ na transport Traktorka

PS ms_arwi nie zapomnij prosze o fakturze Vat przy tankowaniu autka ;)

Posted

IVV napisał(a):
wyslalam 70 zl tak jak ostatnio
powodzenia

Za pieniazki baaaardzo dziekuje :loveu: A za zyczenia powodzenia sie nie dziekuje, wiec napisze tylko, ze bedzie potrzebne ;)

Posted

[quote name='IVV']wyslalam 70 zl tak jak ostatnio
powodzenia :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Dzięki IVV, welkie, wielkie dzięki!!!!!!!
Adres i konto Fundacji jak wyżej ale z dopiskiem nick+ na transport Traktorka

Hura!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Kapsel']Adres i konto Fundacji jak wyżej ale z dopiskiem nick+ na transport Traktorka
Kapselku Ty pamietasz o wszystkim. Jasne ze z tym dopiskiem :) Juz uaktualniam i wpisuje tez informacje w pierwszym poscie :)

Posted

Nes2009 napisał(a):
Ja się modlę cały czas do tej mojej Matki Boskiej Pieniężnej. Na razie bez efektów :-(

To ja jestem grzesznica :oops::oops::oops: i to pewnie dlatego wciąż tak mało :bigcry::bigcry::bigcry:

Posted

E tam od razu grzesznica. Ciotki mają tyle na głowie, że nie mają czsu ani możliwości pomóc. Niezawodna IVV. Może to pomaga. Ty też. Ja się modlę i może wymodlę wreszcie.

Posted

Kapsel napisał(a):
To ja jestem grzesznica :oops::oops::oops: i to pewnie dlatego wciąż tak mało :bigcry::bigcry::bigcry:

Alu zrobiłam przelewy, nie dam rady w tym miesiącu.....żeby tak w totka....ale ja nie wierzę w te wygrane...:-(Nie martw się...znajdą się pieniążki...wierzę

Posted

andegawenka napisał(a):
Alu zrobiłam przelewy, nie dam rady w tym miesiącu.....żeby tak w totka....ale ja nie wierzę w te wygrane...:-(Nie martw się...znajdą się pieniążki...wierzę

Ninuś :nono::nono::nono: Ciebie, to nawet bym nieśmiała prosić, absolutnie!
Tyle co Ty pomagasz psiakom :buzi::buzi::buzi:
Najważniejsze że jesteś z nami :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Nie zawsze pieniądze się przecież liczą, jakoś je mam nadzieję zbierzemy, a cioteczki Kochane mam nadzieję, że pomogą :modla::modla::modla:

Posted

Alicja napisał(a):
zaznaczam swą obecność

Nie zaznaczam, :buzi::buzi::buzi:nie zaznaczam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Aluś, tez nam pomoże w transporciku, mamy kolejne dwie dyszki,
Hura!!!!!!!!!!!!! :ghost_2::ghost_2::ghost_2:

Posted

[quote name='szczecinianka']Dziadek jest już u nas.

Ciotteczki Kochane, popatrzcie sobie jeszcze na Niuniusia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ageralion napisał(a):
Ale sie tu tlumnie zrobilo :multi: A mi cos dogo wariuje :shake:

Dogo nie tylko Tobie wariuje. Trzymam ksiukasy za Tjaktojka:lol:

Posted

Dziewczyny, ja jestem spłukana, a jeszcze przed chwilką obiecałam się dołożyc Chesterowi z legnickiego schronu - też na transport do domu. Powinnam mieć za kilka dni wypłatę, to jeżeli nadal będzie brakować ....ale to już chyba będzie po wszystkim?

Posted

[FONT=Arial]wpłacone

[/FONT] [FONT=Arial]Nie mogłabym nie wpłacić ...
wczoraj widziałam z okien autobusu , ze działka na której pochowany został Harley już nie istnieje ... budują tam autostradę ...z miłości do Mojego Boxia , nie wyobrażam sobie nie pomóc choć w tak małej części innemu boxiowi
[/FONT]