sylrwia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 hmm... jakbym widziała swojego Fortka w tym opisie. :diabloti: Dzis ten diabeł nie chciał wyjść z jeziora.:angryy: Quote
alive Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Czuszka rok i 1 miesiąc :loveu: Kocha Ulubione miejsce w domu :cool3: Kulfon Zdziwiona Czuszka :crazyeye: Czuszka w całej okazałości Próby przed pierwszą wystawą Samochodowe portrety Quote
alive Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 sylrwia napisał(a):hmm... jakbym widziała swojego Fortka w tym opisie. :diabloti: Dzis ten diabeł nie chciał wyjść z jeziora.:angryy: Właśnie... zapomniałam dopisać, że uwielbia pływać i pcha mi się do każdej wody!!! :) Quote
szaraduszka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Alive zaszalałaś z ilością fotek w tak krótkim czasie :evil_lol: Cudnie się to ogląda :loveu: :loveu: :loveu: Przepiękna psina! No ale to w końcu wyżeł :lol: też mi węgierski chodził po głowie... ale wybrałam weimara 8-) Quote
Nugatowa Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='alive']Czuszka 12 miesięcy :loveu: Mazury :cool3: z pańcią... :loveu: Ojejej jaka przepiękna glowa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zabrakło mi słów.... To drugie zdjecie mnie rorbroiło sliczne, Gosiu masz śliczne kłaczki :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
bigos Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='alive']Czuszka rok i 1 miesiąc :loveu: Ulubione miejsce w domu :cool3: Skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
alive Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='szaraduszka']Alive zaszalałaś z ilością fotek w tak krótkim czasie :evil_lol: Dopiero się rozkręcam :eviltong: został mi do wklejenia jeszcze prawie cały rok z życia Czuchy hihi :cool3:. Pozwalają to korzystam :p Quote
anetta Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ale cuuuuudowna Czuszka!!! :smhair2: :loveu: Boska to za malo powiedzine :razz: Robisz piekne zdjecia!! wklejaj, wklejaj :loveu: Domyslam sie ze mieszkasz gdzies na koncu swiata hahaha (czyt. gdzies na Mokotowie/Ursynowie/Imielinie itp :lol:) a szkoda. Quote
moth Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Prześliczna suńka. Na niektórych zdjęciach, wyrazem pyszczka przypomina mi trochę moją seterkę irlandzką. :lol: Quote
alive Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 anetta napisał(a): Domyslam sie ze mieszkasz gdzies na koncu swiata hahaha (czyt. gdzies na Mokotowie/Ursynowie/Imielinie itp :lol:) a szkoda. hehe świetnie trafiłaś!! mieszkam na Imielinie... :lol: Quote
alive Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 :cool3: Czuszka rok i 2 miesiące :loveu: Działka Czuszka i jej kolega Bols Moja aktorka na planie "Wiedźm" :cool3: Moja gwiazda :loveu: Czuszka w Zakopanem Węgierski pies na niedźwiedzie :cool3: Max i Czuszka na wystawie w Warszawie Quote
alive Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Na naszej pierwszej w karierze wystawie (w Warszawie w lipcu 2005r) Czuszka spotkała swojego rodzonego braciszka Chachara z Tałchejów. Jak widać bardzo się z sobą stęsknili :loveu: Chachar Ostatnie próby przed debiutem na ringu Nasz występ ring opuściłyśmy z oceną doskonałą i zwycięstwem młodzieży :cool1: Czuszka zabójca Quote
nikusia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Pięęękny pies!!!!!!!!!!! A na zdjęciu MOJA GWIAZDA Czuszka to prawdziwa gwiazda.... :D Prześliczna fotka!!!!!! Quote
Gosia_i_Luka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Suczka prześliczna, można się zakochać! :loveu: Quote
alive Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Czuszka rok i 3 miesiące :loveu: Kąpiele w Bugu Czuszka chodząca po wodzie... :-o Nietoperz :lol: Szaleństwa z Bilbem Wystawa w Sopocie (sierpień 2005r). Zdobyłyśmy zwycięstwo młodzieży i zwycięstwo rasy :cool3: Czuszka nad morzem Spacery Buszująca w zbożu :) Quote
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 hehe świetnie trafiłaś!! mieszkam na Imielinie... :lol: dziekuje, dziekuje, autografy pozniej :B-fly: Brawa za osiagnieca z ringu jak i z planu (wow! :eek:) :klacz: Foty zwalaja z nog :mdleje: Quote
panienkabubu Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 :mdleje: no to ja sie zabieram za komentowanie po 1. Czuszka jest przesliczna po 2. musisz miec swietny aparat, bo robi swietne zdjecia, w dodatku - te kolory !! po 3. Czuszka wystepowala w Wiedzmach ?? ja piernicze toz to aktorka wspaniala !! opowiedz o tym !! po 4. musisz byc taka zlosliwa i dodajesz ciagle foty a ja przez to coraz bardziej zako****e sie w tej rasie?? :diabloti: ;) po 5. cuuuuuuuuuuuuuuudowna jest Czuszka !!! po 6. gratuluje wszystkich osiagniec :) po 7. -macie strone WWW ?;-) Quote
alive Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 ad.1 to wiemy :p ad.2 nie narzekam :p ad.3 ano Czuszka ma niewątpliwy talent ale póki co to jej jedyna rola :eviltong:, a do filmu wyhaczyli ją ze szkolenia... ad.4 złośliwa być lubię i zaraz dodam następne zdjęcia :cooldevi: ad.5 to też wiemy :p ad.6 dziękujemy i prosimy o trzymanie kciuków 7 maja... :cool3: ad.7 strony www niestety nie mamy i dlatego tutaj ładuję zdjęcia Czuchy! :shake: Quote
alive Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Czuszka rok i 4 miesiące :loveu: Ale znalazłam fajną kość!!! Portrety :sleep2: zzzzz.... Quote
moth Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Czuszka jest cudowna. Śliczna z niej panienka. Wczoraj wieczorem oglądalam jej zdjęcia i w nocy śnily mi się węgierki. (ale nie śliwki). :eviltong: Quote
anetta Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 http://i3.tinypic.com/wk0dhj.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
alive Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Czuszka rok i 5 miesięcy :loveu: Nowy kolega Billy Sesja spacerowa Quote
alive Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Czuszka rok i 6 miesięcy :loveu: Czuszka z Pańciem :loveu: Czuszka wystawia pieska :Dog_run: Quote
alive Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Czuszka rok i 7 miesięcy :loveu: Przyłapana na gorącym uczynku :-o Mały piesek na kolankach u Pańcia :lol: Tańce z kolegą Hrabianka u dziadków Nie ma jak zabawy z Pańciem A Pani znowu męczy przed wystawą... Gry i zabawy z Bilbem :) Czuszka poczuła instynkt!!! :-o Śnieżna Czucha Podaj łapę!!! :eviltong: Quote
Recommended Posts