Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ilon_n, z tego co wiem, to pod względem pielęgnacyjnym niczego nie potrzebuje, jest już po zabiegu, jedynie potrzeba mu sterylnych warunków na zagojenie się ran.

maciaszku, dobry pomysł - wystawię mu allegro.

Posted

_Laro, napisz wyraźniej w allegro Lutka, że szuka domu tymczasowego. Bo to jedno zdanie jakoś tak się gubi w tym tekście. Napisz na czym polega bycie domem tymczasowym. Napisz, że dt na pewno dostanie jakieś wsparcie (choćby z katowickiego konta). A w tytule może dodaj, że "po operacji", że "pomocy"?

Posted

__Lara napisał(a):
I nic :( nic się nie dzieje.....:/

Ciężko znaleźć darmowy kąt dla Lutasa .. qrcze .. nawet u mnie od wczoraj przybyło niechcący psa .. zgarnęłam z ulicy potrąconego PONka czy coś takiego .. przecież nie zawiozę takiego subtelnego chucherka do schronu ..
A wszystkie DT jakie namierzyłam chcą opłaty :/

Posted

JAko fundacja mamy na utrzymaniu 36 psów.
nie stać nas na kolejnego im bardziej ze mamy tyle pieniędzy ile zbierzemy na zbiórce publicznej lub z przekazów darczyńców. Nie mogę sie zobowiązać bez deklaracji ze strony darczyńców.
Nie zgadzam sie natomiast na wywożenie psa do DT czy hotelu na odległość większa niż 100 km. Musze mieć możliwość pojechania do niego i kontroli nad sytuacją.
WYglada mi na to ze mały trafi do mnie. Jak tylko klatka sie zwolni. Czas mija a on nadal w schronie, moze niedlugo ten tymczas nie bedzie potrzebny