ilon_n Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 __Lara napisał(a):ilon_n, a gdzie ona ma dt? No to już wiem, że nici z tego, bo agnieszka może tylko maluchy przyjmować ze względu na jej własną suczkę amstaffa (nie zgadza się z dorosłymi) .. odpisała mi na PW, że niestety nie może Lutaska do siebie wziąć :( Quote
__Lara Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Kurcze, u nas jeden dt, o którym myślałam, też od dziś zajęty... Quote
__Lara Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 maciaszek napisał(a):Psiak za TM :(. :( :( :( :( :( Nie zdążyliśmy.... :( maciaszku, a wiesz dlaczego? Quote
nombre Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 czemu nie dał rady, załamał sie czy czy zachorował? Quote
__Lara Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 nombre napisał(a):czemu nie dał rady, załamał sie czy czy zachorował? No właśnie? co się stało? wiesz może? Quote
maciaszek Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nie wiem. Dopytaj jutro w schronie. Albo amikat, powinna wiedzieć. Quote
ilon_n Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 po powrocie do domu przeglądałam sukcesywnie wszystkie wątki w moich subskrypcjach i natknęłam się na smutną wiadomość o Lutku!! Czy wiadomo coś więcej o Jego odejściu?? Biedaczek nie doczekał się pomocy .. Quote
__Lara Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Prawdopodobnie to było typowe "padnięcie" :( ze stresu :( Quote
ilon_n Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 __Lara napisał(a):Prawdopodobnie to było typowe "padnięcie" :( ze stresu :( ale smuta :( Żegnaj Lutasku. Quote
Recommended Posts