agusiazet Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ha, ha, nawet się pomylić można!!! Oba psiaki rewelacyjne, patrząc na to, co przeszły! Quote
Ra_dunia Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Jejku - to Pralinka kontynuuje oswajanie Lorusia? Niesamowite :) Rzeczywiście zupełnie je pomylić można :D http://i45.tinypic.com/34pfbk9.jpg Tutaj jak się Loreczek podejrzliwie patrzy... "to ta sama, czy nie ta sama... hmmm... chyba coś mnie w konia robią" Znajdź 10 różnic ;): Quote
Ulka18 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Rzeczywiscie usmiech od ucha do ucha ma Pralinka. Karmelka chyba byla bardziej powazna. Quote
karolciasz28 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kupię psa, przygarnij zwierzaka, cafeanimal, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, mam misia, mam ofertę, szerlok-Lublin, pies.pl. e oferty Quote
Ulka18 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Upaly niemilosierne, pewnie nikt nie dzwoni i nie chce na razie Pralinki ani innych psiakow ? Quote
mela2 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Pralinka jest świetna. Wydaje mi sie taka trochę Aguskowa.Pamietacie Aguska? Żeby szybko domek znalazła.Chociaz z drugiej strony Lorusiowi też sie należy miłe towarzystwo :) Quote
Murka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Mamy różne telefony, ale nic konkretnego ostatnio. Wczoraj wieczorem zadzwoniła pani z Lublina, myślała, że dodzwoniła się do schroniska :lol: szuka małego pieska... może akurat Pralinka się spodoba? :roll: Quote
Ra_dunia Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Oby ;) Pralinka to taka proludzka, milutka sunieczka. Wierzę, że pomimo wieku ktoś się zakocha w jej ślicznych, radosnych oczkach :) Quote
kaskadaffik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Oby się tylko na obserwacjach nie skończyło !! :cool1: Quote
Murka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nie wiem czy to obserwator czy ktoś inny, ale zgłosił się dzisiaj bardzo fajnie brzmiący domek pod Lublinem. Jakby wszystko dobrze poszło, to pod koniec tygodnia sunia mogłaby być już u siebie (TZ będzie jechał z Rufim i Kurusiem do kardiologa, mógłby zabrać Pralinkę i dowieźć do domku) :) Dzwoniłam już do bico w sprawie wizyty, ma mi dać znać jutro po południu czy da radę podjechać. Zaraz napiszę jeszcze do Lady Swallow i Marinkaa. Quote
agusiazet Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Superowa wiadomość!!! Takie uśmiechnięte pysie zawsze robią furorę!!! Quote
kaskadaffik Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No to trzymam kciuki za Pralinkę i nowy domek !!! Quote
Ulka18 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Murka napisał(a):Nie wiem czy to obserwator czy ktoś inny, ale zgłosił się dzisiaj bardzo fajnie brzmiący domek pod Lublinem. Jakby wszystko dobrze poszło, to pod koniec tygodnia sunia mogłaby być już u siebie (TZ będzie jechał z Rufim i Kurusiem do kardiologa, mógłby zabrać Pralinkę i dowieźć do domku) :) Super wiadomosc ! Przynajmniej jest jakas nadzieja i cos sie dzieje w sprawie Pralinki :kciuki: Quote
Ra_dunia Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 ale świetnie! wiedziałam, że mała tym swoim uśmiechem i spojrzeniem podbije niejedno serce :) Mocno trzymam kciuki, żeby się wszystko udało :D Quote
anciaahk Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kciuki zaciskamy za ślicznotkę o czarnych jak węgielki oczkach :). Quote
Nutusia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ra_dunia napisał(a):ale świetnie! wiedziałam, że mała tym swoim uśmiechem i spojrzeniem podbije niejedno serce :) Mocno trzymam kciuki, żeby się wszystko udało :D Jasne, niech Pralinka zmyka do domku! A Lorusiowi towarzystwa będzie w razie czego dotrzymywać Ciocia Radunia - zmieścisz się do budki?... :) Zresztą Loruś niedługo będzie prawdziwe panisko na włościach, po maturze, na smyczce będzie chodził jak lord Kazio, to może i towarzystwo (w każdym razie do oswajania i podżerania parówek) nie będzie aż tak niezbędne?... Quote
Ra_dunia Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Hmmm... Murka może sprawdzić, czy się zmieszczę ;) mniej więcej tak samo "duże" jesteśmy :D Co do towarzystwa, to na pewno na miejsce Pralinki jakaś inna niskopodłogowa bieda trafi ;) już my coś w Mielcu wyszukamy :D Teraz najważniejsze, żeby ten domeczek wypalił. Potem będziemy wyszukiwać jakiejś "landrynki" ;) Quote
bico Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Pralinka faktycznie jest słodziutka, taka przylepka:) Jutro po 16 jądę do Osmolic pod Lublinem sprawdzić dom dla suni, trzymajcie kciuki:happy1: Murka, dzięki za namiary i krótkie streszczenie o suni;) Quote
Ulka18 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Dzieki Bico :Rose: Oby to byl dobry domek dla Pralinki :kciuki: Quote
Nutusia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ulka18 napisał(a):Dzieki Bico :Rose: Oby to byl dobry domek dla Pralinki :kciuki: Słodki musi być ten domek! :) Quote
Recommended Posts