Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pralinka jest świetna. Wydaje mi sie taka trochę Aguskowa.Pamietacie Aguska?
Żeby szybko domek znalazła.Chociaz z drugiej strony Lorusiowi też sie należy miłe towarzystwo :)

Posted

Mamy różne telefony, ale nic konkretnego ostatnio.
Wczoraj wieczorem zadzwoniła pani z Lublina, myślała, że dodzwoniła się do schroniska :lol: szuka małego pieska... może akurat Pralinka się spodoba? :roll:

Posted

Nie wiem czy to obserwator czy ktoś inny, ale zgłosił się dzisiaj bardzo fajnie brzmiący domek pod Lublinem. Jakby wszystko dobrze poszło, to pod koniec tygodnia sunia mogłaby być już u siebie (TZ będzie jechał z Rufim i Kurusiem do kardiologa, mógłby zabrać Pralinkę i dowieźć do domku) :)

Dzwoniłam już do bico w sprawie wizyty, ma mi dać znać jutro po południu czy da radę podjechać.

Zaraz napiszę jeszcze do Lady Swallow i Marinkaa.

Posted

Murka napisał(a):
Nie wiem czy to obserwator czy ktoś inny, ale zgłosił się dzisiaj bardzo fajnie brzmiący domek pod Lublinem. Jakby wszystko dobrze poszło, to pod koniec tygodnia sunia mogłaby być już u siebie (TZ będzie jechał z Rufim i Kurusiem do kardiologa, mógłby zabrać Pralinkę i dowieźć do domku) :)

Super wiadomosc ! Przynajmniej jest jakas nadzieja i cos sie dzieje w sprawie Pralinki :kciuki:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
ale świetnie! wiedziałam, że mała tym swoim uśmiechem i spojrzeniem podbije niejedno serce :)
Mocno trzymam kciuki, żeby się wszystko udało :D

Jasne, niech Pralinka zmyka do domku! A Lorusiowi towarzystwa będzie w razie czego dotrzymywać Ciocia Radunia - zmieścisz się do budki?... :)
Zresztą Loruś niedługo będzie prawdziwe panisko na włościach, po maturze, na smyczce będzie chodził jak lord Kazio, to może i towarzystwo (w każdym razie do oswajania i podżerania parówek) nie będzie aż tak niezbędne?...

Posted

Hmmm... Murka może sprawdzić, czy się zmieszczę ;) mniej więcej tak samo "duże" jesteśmy :D
Co do towarzystwa, to na pewno na miejsce Pralinki jakaś inna niskopodłogowa bieda trafi ;) już my coś w Mielcu wyszukamy :D
Teraz najważniejsze, żeby ten domeczek wypalił. Potem będziemy wyszukiwać jakiejś "landrynki" ;)

Posted

Pralinka faktycznie jest słodziutka, taka przylepka:)

Jutro po 16 jądę do Osmolic pod Lublinem sprawdzić dom dla suni, trzymajcie kciuki:happy1:

Murka, dzięki za namiary i krótkie streszczenie o suni;)