Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie dalej zadziwia to, że psy fajne, łagodne (albo średnio łagodne ;)), ładne/przystojne (jak kto woli) czekają bardzo długo, a te problemowe siedzią kilka dni ew tyg. i zaraz zmykają do domu...Ile już było takich psów? Z 1000? 2000? mówię tylko o tych, które ja poznałam

A mnie znowu zapadli w pamięci najbardziej Viki, Polo i Rosa :)

A Metka to już miała poprostu dawno przypisaną rodzinę :D

Posted

[quote name='kimiji']Mnie dalej zadziwia to, że psy fajne, łagodne (albo średnio łagodne ;)), ładne/przystojne (jak kto woli) czekają bardzo długo, a te problemowe siedzią kilka dni ew tyg. i zaraz zmykają do domu...Ile już było takich psów? Z 1000? 2000? mówię tylko o tych, które ja poznałam

A mnie znowu zapadli w pamięci najbardziej Viki, Polo i Rosa :)

A Metka to już miała poprostu dawno przypisaną rodzinę :D[/QUOTE]

A w ogóle nic nie wiadomo o Rosie ... Ciekawe co u niej ...

Racja, takie trudne to krótko siędzą, a takie spokojne, bezproblemowe to Jezus Maryja ^^
Nie wiem jak to działa ...

Kometka była mi po prostu przeznaczona :D

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny to jest wątek Wolta:eviltong: a nie wszystkich pozostałych psiaków... myślimy jak wyciągnąć Wolta ze schronu... jest tam od szczeniaka.
Ma ktoś jakiś tekst do ogłoszeń Wolta?

Posted

jofracy napisał(a):
Wolt miał ostatnie allegro w marcu...

Poprawka, ostatni wklejony link na wątku miał na początku sierpnia, każdemu psu odnawiam co 10 dni, dopiero odnawiałam w poniedziałek na następne 10 dni. Linków nie wklejam za każdym razem, bo to poprostu zaśmiecanie tematu jednym linkiem ;)

Posted

W czwartek mają przyjść znajomi od Moniki (wolontariuszka, która adoptowała Arona), miałam polecić średniej wielkości psa (domek z dużym ogrodem) poleciłam Wyjca-Volta i Kropka, któryś z nich na pewno pójdzie do domu, bo ludzie są zdecydowani.

• 2 weeks later...
Posted

Wolt idzie do domku, nie chciałam nic wcześniej pisać, bo od 3 dni rozmawiałam w jego sprawie, jutro Paweł go zawozi, jeszcze oczywiście musi sie dokładnie rozejrzeć, ale kobieta zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, mieszka w Zabrzu, ma dom z ogrodem, psiak ma być wesoły, ma dużo ganiać po ogrodzie i lubić dzieci - wnuki, takie już większe

Posted

Wolt(wyjec) już w domu!!! Rodzina w porządku, tylko Wolt ma problemy z aklimatyzacją, ale co się dziwić jak tak długo był w schronisku. Bądźmy dobrej myśli:-)