Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

No, tak siedzi i siedzi - i cisza, jakby o nim wszyscy już zapomnieli:shake:

I ja nie wiem - czy warto straszyć w ogłoszeniach tym, że tak nie lubi innych psów?? Przecież pamiętam go z boksu i tam się bez problemu dogadywał np. z Freedomem..

Posted

W boksie nie było problemu, ale jednak na dworze już chce się gryźć chociaż ostatnio zrobił się spokojniejszy, może jakby tak z nim bardziej popracować to dałoby się tą agresję wyeliminować :)

Posted

opiekun Wolta i tak wykonał dobrą robotę:) a miałam z nimi do czynienia przy Agility;) więc wiem co mówie:)
przy intensywniejszym ogłaszaniu na pewno znalazł by szybko dom...

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dla mnie i tak Wyjec będzie zawsze Wyjcem, choć wcale nie wyje przecież...;)
On powinien dostać jakieś specjalne fory przy ogłaszaniu - w tej chwili to już chyba siedzi najdłużej ze wszystkich psów:shake:

Gdzie można zobaczyć tekst i zdjęcia do ogłoszeń? Może wspólnie uda nam się coś ulepszyć? Choć wiem, że pewnie Tomek się postarał, a po prostu Wyjec to taki trochę niepozorny kundelek i nie zwraca na siebie wielkiej uwagi.. Ale to nie znaczy, że ma kwitnąć w schronisku całe życie przecież:roll:

Szkoda, że ten jedyny facet, co go chciał, okazał się nieodpowiedni. Ale to znaczy, że może i ktoś inny wybierze właśnie Wyjca. Jest ktoś w stanie podać jakiś link do ogłoszenia? Bo firmówkę to widziałam.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kimiji']Tak już miało kilka psów ze schronu :) Tylko, żeby nam ta teoria nie wygasła...[/QUOTE]

Nie wygaśnie :p Np. Kometa, Ruda, nawet Polo (na razie tylko te przychodzą mi do głowy) ... czekali, czekali i się doczekali :D

U Wyjca też tak będzie, zobaczycie :)