Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj nie miałam dostepu do komputera

domek bardzo fajny
sunia Rosa zadbana domowa wypieszczona + 3 koty równie piękne błyszczace

chodzace po stołach szafkach itd

w rozmowie matka i córka doskonale rozumiały sytuacje psa i jego potrzeby oby tak było

na mniez zrobiły jak najbardziej pozytywne wrażenie

Mailo szczęscia w nowym domku ;)

Posted

Panstwo byli u mnie okolo godziny rozmawialismy długo i szczesliwie.Zarówno o nim opowiadałam jak i oni pytali...Zakochani w bidaku po uszy wygłaskali nakarmili kiełbaska,wyszlismy jeszcze na chwilk na dwor.Panstwo spakowali młodego walizke.Pokazał im po paru minutach na dziendobry zabki bo łózko to jego forteca i nie wolno go na nim zaczepiac,ale sie nie zrazili wcale wrecz przeciwnie.Nie chciał sam wejsc do auta wiec pomogłam go wsadzic i pojechał szczesliwy do nowego domku...:)Powiedzieli,ze zadzwonia do mnie dzisiaj jeszcze jak dojada do domku i ogólnie beda utrzymywac kontakt-poleciłam jego watek.

Posted

Uffff...ulga! Przez cały dzień zastanawiałam się,jak to będzie--czy Mailuś się Państwu spodoba,czy bez protestów zechce Paję opuścić...

Smutno ci ,Pajku,trochę bez niego...?

Ciekawe,czy Mailo pozostanie Mailem i czy Państwo znajdą wątek i zechcą coś o maluchu napisać...Bądź szczęśliwy,Maluszku śliczny!

Posted

Mailo nie chciał isc z nimi do samochodu obracał sie cały czas za mna,ale jak ja podeszłam do samochodu to one tez.

Smutno to mało powiedziane:placz:i nie tylko mi ,ale i rodzica.Mama wyskoczyła do mnie z tekstem a kto ja teraz ugryzie jak nie ma małego:evil_lol:Tosi troszke tez smutno bo została sama w domu,nie wspominajac juz o Moli która zrobiła sie inna od choroby i jej forteca jest miejsce pod biurkiem i wszyscy tam maja zakaz wchodzenia.

Badz młody szczesliwy w nowym domku:multi:i nie gryz Państwa mocno:evil_lol:

p.s wspominałam o badaniach maja sie zastanowic i dac mi znac.

Posted

jostel5 napisał(a):
Wysyłam Ci na pw adres schroniska.Prześlesz im umowę...?

Tak moge bezposrednio im przesłac umowe,albo tobie i im zaniesiesz mi to naprawde obojetne.

Posted

Paja, rozpuściłaś Małego...i teraz będzie strasznie tęsknił za ciotką dogomaniaczką....Miejmy nadzieję,że nowy domek wyrozumiały i kochający, to może wytrzyma tę tęsknotę Mailo za Pają....

Posted

młody o godzinie 20 dojechał do swojego domku i na dziendobry na rozrabiał :(Byli z nim na spacerku wrocili a ten poszedł i sie załatwił w domu.Zdaje mi sie ,ze to był krótki spacerek i młody jest strasznie zestresowany podróza.Bo w domu zadko zdazało mu sie podniesc noge na futryne no chyba,ze byłam umierajaca i na czas nie wstałam ze swojego koja to miałam nauczke sprzatania.I pózniej sie nauczyłam młody pod drzwiami ja juz ze smycza i lecielismy.Mysle,ze jakos sobie poradza i sie zgraja jak sie wzajemnie poznaja.

Posted

Nie mysle,ze nie maja pretesji bo w sumie tylko dzwonili powiedziec,ze dojechali i zapytac czy zdarzał mu sie załatwic kiedys w domu.Ja z nimi nie rozmawiałam bo mnie nie było-spacer.Ale mama mówiła ,ze sympatyczni ludzie i nic nie mowili na ten temat.Ja jak wrociłam to im posłałam maila.Jutro do nich zadzwonie jak bede czekac w wielkiej kolejce do detysty-->ten cholerny wypadek jakis czas temu z Karusiem:)

Posted

Paja napisał(a):
młody o godzinie 20 dojechał do swojego domku i na dziendobry na rozrabiał :(Byli z nim na spacerku wrocili a ten poszedł i sie załatwił w domu.Zdaje mi sie ,ze to był krótki spacerek i młody jest strasznie zestresowany podróza.Bo w domu zadko zdazało mu sie podniesc noge na futryne no chyba,ze byłam umierajaca i na czas nie wstałam ze swojego koja to miałam nauczke sprzatania.I pózniej sie nauczyłam młody pod drzwiami ja juz ze smycza i lecielismy.Mysle,ze jakos sobie poradza i sie zgraja jak sie wzajemnie poznaja.

Sadze ze mu to przejdzie,w domu przeciez sa inne zwierzeta, zapachy... i przee wszystkim nowe miejsce.... trzymam kciuki;)