Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

QRCZE!!!
Ale sobie wybrałam moment na odwiedziny - trzymam kciuki za BIGOSKA!!!
Bardzo długa galeria, przeglądne dokladnie innym razem i o tej babeszjozie poczytam, bo coraz więcej psiaków na nią zapada - a przecież są chyba szczepionki (chociaż nie , bo to bakteria nie wirus!)
DZIĘKI ZA CZĘSTE ODWIEDZINY I POCHLEBNE RECENZJE!!!:evil_lol: (u Samograja)
ZAPRASZAM NA WIRTUALNY POCZĘSTUNEK- nalewka z orzechów
PYCHA!!!

Posted

Już po badaniu....

Byłam pod ogromnym wrażeniem tej metody. Krew zaraz po pobraniu (bez utrwalenia) pod mikroskop podłączony pod monitor komp.
Uznali, że homeostaza (równowaga) jest zachwiana, dużo krwinek białych jest uszkodzonych lub w stanie rozpadu co oznacza, że organizm się broni. Czyli są jeszcze pozostałości po babeszjozie:-(
Wątroba jest uszkodzona.
Dieta zbyt bogata w białko.
Wet podała dwa zastrzyki + Derma-oil na skórę.
Najpierw musimy "wyczyścić" krew, żeby móc leczyć zmiany skórne. Jesli teraz leczylibyśmy skórę to byłaby ona tylko zaleczona-krew jest zanieczysczona i zmiany skórne mogłyby nawracać:-(
Za tydzień kolejna wizyta.

PS. Za to ja też jestem w stanie rozpadu-jakieś przeziębienie mnie bierze:angryy::angryy::angryy:

Pozdrawiamy wszystkich

Samograj-zaraz wpadam na nalewkę;)

Posted

bigos napisał(a):
.
Uznali, że homeostaza (równowaga) jest zachwiana, dużo krwinek białych jest uszkodzonych lub w stanie rozpadu co oznacza, że organizm się broni. Czyli są jeszcze pozostałości po babeszjozie:-(
Wątroba jest uszkodzona.
Najpierw musimy "wyczyścić" krew, żeby móc leczyć zmiany skórne. Jesli teraz leczylibyśmy skórę to byłaby ona tylko zaleczona-krew jest zanieczysczona i zmiany skórne mogłyby nawracać:-(

PS. Za to ja też jestem w stanie rozpadu-jakieś przeziębienie mnie bierze:angryy::angryy::angryy:

WREDNE CHORÓBSKO!!! A KYSZ!!!
STRASZNIE MI PRZYKRO Z POWODU BIGOSIKA, ALE TO DOBRY ZNAK, ŻE BIAŁE KRWINKI SIE ROZPADAJĄ- WRAZ Z ICH ROZPADEM GINĄ BAKTERIE!!!
A TY SIE LECZ I WPADAJ NA NALEWKĘ, MOŻE HERBATA Z RUMEM DOBRZE CI ZROBI???
To ode mnie na rozgrzanie!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
o masz! cholerna babeszjoza :angryy: :angryy: :angryy: wątróbka się zregeneruje - jakieś leki dostał na wątrobę?

buziaki dla Bigoska!! i niech się chłopak nie da :loveu:

Narazie nic na wątrobe nie dostał:roll:
Dostał tylko jakieś dwa zastrzyki, ale teraz nie pamietam nazwy:hmmmm:

Posted

bigos napisał(a):
Już po badaniu....

Byłam pod ogromnym wrażeniem tej metody. Krew zaraz po pobraniu (bez utrwalenia) pod mikroskop podłączony pod monitor komp.
Wątroba jest uszkodzona.

Pozdrawiamy wszystkich

O kurde. Trzymajcie się oboje. Dużo zdrówka życzę Wam ze słonecznego Krakowa:calus:

Posted

Witajcie dziewczynki:lol:

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie:Rose:
U nas wszystko po strremu-najnowsze wieści dotyczące zdrówka Bigoska dopiero w piątek, bo wtedy mamy umówioną wizytę.

Ja jeszze nie doszłam do siebie. Mam okropny kaszel i katar:placz:
Ale myslę,że za dwa dni będzie ok. Może jeśli polozyłabym sie do łóżka byłoby lepiej, ale ja tak nie potrafię marnować czasu:diabloti:

Pozdrawiamy Was wszystkich i przesyłamy całuski:loveu: