Marysia_i_gończy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 bigosie jak badania?? :happy1: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 doberek;) ponawiam pytanie, jak bigosiowe badania:roll: Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):bigosie jak badania?? :happy1: No właśnie, jak? Quote
samograj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 QRCZE!!! Ale sobie wybrałam moment na odwiedziny - trzymam kciuki za BIGOSKA!!! Bardzo długa galeria, przeglądne dokladnie innym razem i o tej babeszjozie poczytam, bo coraz więcej psiaków na nią zapada - a przecież są chyba szczepionki (chociaż nie , bo to bakteria nie wirus!) DZIĘKI ZA CZĘSTE ODWIEDZINY I POCHLEBNE RECENZJE!!!:evil_lol: (u Samograja) ZAPRASZAM NA WIRTUALNY POCZĘSTUNEK- nalewka z orzechów PYCHA!!! Quote
bigos Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Już po badaniu.... Byłam pod ogromnym wrażeniem tej metody. Krew zaraz po pobraniu (bez utrwalenia) pod mikroskop podłączony pod monitor komp. Uznali, że homeostaza (równowaga) jest zachwiana, dużo krwinek białych jest uszkodzonych lub w stanie rozpadu co oznacza, że organizm się broni. Czyli są jeszcze pozostałości po babeszjozie:-( Wątroba jest uszkodzona. Dieta zbyt bogata w białko. Wet podała dwa zastrzyki + Derma-oil na skórę. Najpierw musimy "wyczyścić" krew, żeby móc leczyć zmiany skórne. Jesli teraz leczylibyśmy skórę to byłaby ona tylko zaleczona-krew jest zanieczysczona i zmiany skórne mogłyby nawracać:-( Za tydzień kolejna wizyta. PS. Za to ja też jestem w stanie rozpadu-jakieś przeziębienie mnie bierze:angryy::angryy::angryy: Pozdrawiamy wszystkich Samograj-zaraz wpadam na nalewkę;) Quote
samograj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 bigos napisał(a):. Uznali, że homeostaza (równowaga) jest zachwiana, dużo krwinek białych jest uszkodzonych lub w stanie rozpadu co oznacza, że organizm się broni. Czyli są jeszcze pozostałości po babeszjozie:-( Wątroba jest uszkodzona. Dieta zbyt bogata w białko. Wet podała dwa zastrzyki + Derma-oil na skórę. Najpierw musimy "wyczyścić" krew, żeby móc leczyć zmiany skórne. Jesli teraz leczylibyśmy skórę to byłaby ona tylko zaleczona-krew jest zanieczysczona i zmiany skórne mogłyby nawracać:-( Za tydzień kolejna wizyta. PS. Za to ja też jestem w stanie rozpadu-jakieś przeziębienie mnie bierze:angryy::angryy::angryy: Samograj-zaraz wpadam na nalewkę;) WREDNE CHORÓBSKO!!! A KYSZ!!! STRASZNIE MI PRZYKRO Z POWODU BIGOSIKA, ALE TO DOBRY ZNAK, ŻE BIAŁE KRWINKI SIE ROZPADAJĄ- WRAZ Z ICH ROZPADEM GINĄ BAKTERIE!!! A TY SIE LECZ I WPADAJ NA NALEWKĘ, MOŻE HERBATA Z RUMEM DOBRZE CI ZROBI??? To ode mnie na rozgrzanie!!! Quote
bigos Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 samograj napisał(a): To ode mnie na rozgrzanie!!! Dziekuję:kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 o masz! cholerna babeszjoza :angryy: :angryy: :angryy: wątróbka się zregeneruje - jakieś leki dostał na wątrobę? buziaki dla Bigoska!! i niech się chłopak nie da :loveu: Quote
bigos Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 malawaszka napisał(a):o masz! cholerna babeszjoza :angryy: :angryy: :angryy: wątróbka się zregeneruje - jakieś leki dostał na wątrobę? buziaki dla Bigoska!! i niech się chłopak nie da :loveu: Narazie nic na wątrobe nie dostał:roll: Dostał tylko jakieś dwa zastrzyki, ale teraz nie pamietam nazwy:hmmmm: Quote
AlKil Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Oj biedny Bigosik!!! Trzymamy kciuki za jego wątróbkę!!!! Quote
bigos Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ojej! Biedny Bigosek :shake: Trzymam mooocno kciuki za Bigosa! :happy1: i za Ciebie także! :happy1: Pozdrawiam mocno i cieplutko! Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Oh jak Bigosik pozuje:loveu: Nie ma to jak brązowe psie nosy:loveu: Oby szybko Bigosek do zdrowia wrocil,zeby juz nie chorowal! Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Piękny Bigosek :loveu: Życzymy Wam powrotu do zdrówka :glaszcze: Babeszjoza :snipersm: Quote
jo-jo Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 bigos napisał(a): Pinkny uśmiechnięty Bigosek :loveu: Cześć Bigoski :multi: Quote
an3czka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 bigos napisał(a):Już po badaniu.... Byłam pod ogromnym wrażeniem tej metody. Krew zaraz po pobraniu (bez utrwalenia) pod mikroskop podłączony pod monitor komp. Uznali, że homeostaza (równowaga) jest zachwiana, dużo krwinek białych jest uszkodzonych lub w stanie rozpadu co oznacza, że organizm się broni. Czyli są jeszcze pozostałości po babeszjozie:-( Wątroba jest uszkodzona. Dieta zbyt bogata w białko. Wet podała dwa zastrzyki + Derma-oil na skórę. Najpierw musimy "wyczyścić" krew, żeby móc leczyć zmiany skórne. Jesli teraz leczylibyśmy skórę to byłaby ona tylko zaleczona-krew jest zanieczysczona i zmiany skórne mogłyby nawracać:-( Za tydzień kolejna wizyta. PS. Za to ja też jestem w stanie rozpadu-jakieś przeziębienie mnie bierze:angryy::angryy::angryy: Pozdrawiamy wszystkich Samograj-zaraz wpadam na nalewkę;) O kurde. Trzymajcie się oboje. Dużo zdrówka życzę Wam ze słonecznego Krakowa:calus: Quote
Tośka_m Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Biedny Bigos... Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny powrót do zdrowia! :calus: Quote
beria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jak to cholerne choróbsko się wlecze za Bigoskiem :angryy: Ale Bigos wygląda świetnie, na pewno wkrótce będzie zupełnie zdrowy. :kciuki: Quote
leemonca Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 boże, nie wiedziałam, że Bigosik ma takie kłopoty ze zdrowiem :shake:, uściskaj go ode mnie i niech się nie daje wstrętnym choróbskom :shake: Quote
Medorowa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Bigosku szybciutko wracaj do zdróweczka :p :p Quote
sylrwia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Bigosku wracaj do zdrówka :lol: nie martw swojej pańci Quote
Honey Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Zdrowka dla Ciebie i dla Bigoska !!! Pozdrowienia :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 przyszlismy duzo zdroweczka zyczyc :roll: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 O rany ! Kasiu ... Nic nie wiedzieliśmy ... :-( Ale nie martwcie się . Bedzie dobrze !!! Kasiu, Bigosku - :calus: Quote
bigos Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Witajcie dziewczynki:lol: Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie:Rose: U nas wszystko po strremu-najnowsze wieści dotyczące zdrówka Bigoska dopiero w piątek, bo wtedy mamy umówioną wizytę. Ja jeszze nie doszłam do siebie. Mam okropny kaszel i katar:placz: Ale myslę,że za dwa dni będzie ok. Może jeśli polozyłabym sie do łóżka byłoby lepiej, ale ja tak nie potrafię marnować czasu:diabloti: Pozdrawiamy Was wszystkich i przesyłamy całuski:loveu: Quote
Recommended Posts