Anza&Hacker Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='bigos']Hmmmmmmmmmmm, ale o co wam chodzi?????????:mad::mad::mad::mad:z tymi fotkami (poniżej: ja, mało zadowolona z takowych komentarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)Jak to o co, że brak nam bigosu w komputerowym jadłospisie:cool3: ...ale Twoja Depech Modowa fotka tyż fajna:p Quote
bigos Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Anza&Hacker napisał(a):Jak to o co, że brak nam bigosu w komputerowym jadłospisie:cool3: Myslę, że bigosu to na dogomanii jest wystarczająco:eviltong: Quote
Basia_Sz Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Witam witam, super fotka :cool3: . Ale pieseczka też bym chętnie znów zobaczyła :eviltong: Quote
Honey Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 bigos napisał(a):Myslę, że bigosu to na dogomanii jest wystarczająco:eviltong: Hmm.... 'wystarczajaca' to pojecie wzgledne :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 fanka depeche mode :loveu: a jak tam bigosek?jak mu się jesien podoba tegoroczna :cool3: Quote
bigos Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 fanka depeche mode :loveu: a jak tam bigosek?jak mu się jesien podoba tegoroczna :cool3: Bardzo-właściwie to dla niego pora roku nie gra roli, byleby zabawa była:lol::lol::lol: Quote
gochgoch Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 heloł jestem! powróciłam... możemy się umówić na latanie po łące!!!! buźka! Quote
bigos Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 gochgoch napisał(a):heloł jestem! powróciłam... możemy się umówić na latanie po łące!!!! buźka! Witaj Gosiu i Hugolinku:multi::multi::multi: Jestem jak najbardziej za i czekam na propozycje (numerek tel masz:p) Quote
Anza&Hacker Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 bigos napisał(a):Myslę, że bigosu to na dogomanii jest wystarczająco:eviltong:Tego nigdy za wiele:cool3: Quote
beria Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 bigos napisał(a):Myslę, że bigosu to na dogomanii jest wystarczająco:eviltong: Ale Bigos jest apetyczny :loveu: I wszyscy go chcą :cool3: Quote
bigos Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 dzisiaj jestem w pracy, ale obiecuję poprawę i po weekendzie wkleję nowe fotki;) Pozdrawiamy wszystkich serdecznie-bigoski:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 No to czekamy na zdjęcia:cool1: p.s. u nas są już obiecane uśmiechy:razz: Quote
Patikujek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Hallo Bigosy dawno mnie tu nie było ale coś mało fotek czekoladki tu ostatnio:mad: czekam na nowe foteczki a Bigosek jak zawsze śliczny:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Hej! Hej! Kasiu, zobacz, na co trafiłam w necie: http://www.fiorkes.psysportowe.pl/kessel%20czechy/Pic162.JPG :p Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bigos Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Hej! Hej! Kasiu, zobacz, na co trafiłam w necie: http://www.fiorkes.psysportowe.pl/kessel%20czechy/Pic162.JPG :p Pozdrawiam Marysia i Una :-o:-o:-oAle piekny:-o:-o:-o Quote
bigos Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 A foteczki za chwilkę będą:lol::lol::lol: Quote
gochgoch Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 oj Kasiula żałuj, że nie wylazłaś wczoraj spod pierzynki.... takie słoneczko ciepłe się pojawiło...i piesiury przyszły... DUŻA BUZIA!!!! Quote
bigos Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 gochgoch napisał(a):oj Kasiula żałuj, że nie wylazłaś wczoraj spod pierzynki.... takie słoneczko ciepłe się pojawiło...i piesiury przyszły... DUŻA BUZIA!!!! :placz::placz::placz: To wszystko przez sobotnie imieniny do póxnyxh godzin nocnych. Dodatkowo moja siostra trafiła wczoraj do szpitala- za chwilę zostanę ciocią:multi::multi::multi: Quote
gochgoch Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 bigos napisał(a)::placz::placz::placz: To wszystko przez sobotnie imieniny do póxnyxh godzin nocnych. Dodatkowo moja siostra trafiła wczoraj do szpitala- za chwilę zostanę ciocią:multi::multi::multi: no to trzymamy kciuki!!!!! Uściski dla Iwonki!!!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts