Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='bigos'][B]Sprzęcior dojechał, ale listowy zostawił awizo i odbiorę dopiero w poniedziałek[/B]:placz::placz::placz:[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24797&page=48[/IMG][/quote]

no patrz, a ja wpadlam zobaczyc footki z Twojego pokonywania slalomu :evil_lol:

[QUOTE][B]
[IMG]http://img463.imageshack.us/img463/51/owca5et6.jpg[/IMG][/B][/QUOTE]
ale śliczna owieczk :loveu:

[quote name='malawaszka']łomatko no faktycznie czytałam o wykałaczkach, ale przywykłam, że na dogo wszyscy kupują nowe aparaty :oops: [/quote]
Nie wszyscy :shake: Ja nie kupuje :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='[B']Taura[/B]]Nic dodac nic ując. Bigosek i owieczka pięknie do siebie pasują :loveu: :evil_lol: Ale pewnie wolałby w wydaniu bez płota. :evil_lol: A ja czekam na wykałaczki! :diabloti:
Uwaga chwale się" Dinosław zrobił dzisiaj slalom na 5 tyczek bezbłędnie :cool1:[/quote]

No brawo dla Dinosława:klacz::klacz::klacz:Dzielny chłopak:cool3::cool3::cool3:

[B]Dosia&Borys[/B] - dziękuję:calus:

[B]Paskuda_Bandzior[/B] - ty się nie martw o mnie, dam radę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czekajcie spokojnie ludu spragniony wrażeń:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B]PIKA [/B]- ja też nie:placz::placz::placz:

Posted

Dzień dobry Kasiu.
Ja też pomyślałam sobie o aparacie - chociaż przeciez wiedziałam też o tych patykach .
Zdjecia Bigosa na rżysku - tak chyba nazywa się pole po żniwach - PIĘKNE !

Posted

[B]Dzień dobry Haniu:multi::multi::multi:
Dziękuję za miłe słowa[/B]:kiss_2:

Wczoraj mój szef organizował wycieczke rowerową, ale ze względu na pogodę została ona odwołana. Po południu jednak pogoda poprawiła się na tyle, że zabrałam rower, Bigoska i pojechałam...
Jadę sobie, jadę i przypadkiem spotykam mego szefa, który wpadł na ten sam pomysł co ja. Jako, że ja juz wracałam a on dopiero przyjechał nad jeziorko, przywitaliśmy się, wymienilismy kilka zdań i rozjechaliśmy się.
Po około pół godzinie szef mnie na rowerku dogonił i wpadł na genialny pomysł wspólnej wycieczki rowerowej. Nie przejechaliśmy kilku metrów, a tu dętka poszła:evil_lol: mi w kole. I co. W szefie obudził się "mały majsterkowicz" i z entuzjazmem zabrał sie za wymienę detki (nota bene zapasową to on posiadał a nie ja; ja w końcu baba:evil_lol:)
[B]Przekomiczna sytuacja - stoimy na ścieżce, a szef zmienia mi dętkę w kole rowerowym:lying:[/B]:lying::lying:

Kurcze, ale ja mam fajnego szefa:cool3:

Posted

[quote name='bigos'][B]Dzień dobry Haniu:multi::multi::multi:[/B]
[B]Dziękuję za miłe słowa[/B]:kiss_2:

Wczoraj mój szef organizował wycieczke rowerową, ale ze względu na pogodę została ona odwołana. Po południu jednak pogoda poprawiła się na tyle, że zabrałam rower, Bigoska i pojechałam...
Jadę sobie, jadę i przypadkiem spotykam mego szefa, który wpadł na ten sam pomysł co ja. Jako, że ja juz wracałam a on dopiero przyjechał nad jeziorko, przywitaliśmy się, wymienilismy kilka zdań i rozjechaliśmy się.
Po około pół godzinie szef mnie na rowerku dogonił i wpadł na genialny pomysł wspólnej wycieczki rowerowej. Nie przejechaliśmy kilku metrów, a tu dętka poszła:evil_lol: mi w kole. I co. W szefie obudził się "mały majsterkowicz" i z entuzjazmem zabrał sie za wymienę detki (nota bene zapasową to on posiadał a nie ja; ja w końcu baba:evil_lol:)
[B]Przekomiczna sytuacja - stoimy na ścieżce, a szef zmienia mi dętkę w kole rowerowym:lying:[/B]:lying::lying:

Kurcze, ale ja mam fajnego szefa:cool3:[/quote]
Każdy podryw jest dobry:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[size=1]Jeszcze wroce to tych "wykalaczek" (:roflt:)[/size]

To taki patent! :-D Naprawde dobry pomysl zeby wziac paliki podtrzymujace parawan :thumbs: Jedynie sie obawiam ze moga byc troszke za sztywne, ale dla poczatkujacych, jak dla was to bedzie ok :happy1:
Ladnie hopkacie :p I owieczki tez niczego sobie :p

A przygoda z szefem.....to hmmm, no, no :cool:

Posted

[quote name='anetta'][SIZE=1]Jeszcze wroce to tych "wykalaczek" (:roflt:)[/SIZE]

To taki patent! :-D Naprawde dobry pomysl zeby wziac paliki podtrzymujace parawan :thumbs: Jedynie sie obawiam ze moga byc troszke za sztywne, ale dla poczatkujacych, jak dla was to bedzie ok :happy1:
Ladnie hopkacie :p I owieczki tez niczego sobie :p

A przygoda z szefem.....to hmmm, no, no :cool:[/quote]

Myślę, że dla nas amatorszczyzny na razie w zupełności wystarczą;)
Za hopki i owieczki dziękuję:loveu:

Oj dziewuchy, dziewuchy, wam to tylko jedno w głowie:mad:

Posted

[quote name='bigos']Nie widziałaś mojego szefa:mdrmed::cooldevi:[/quote]
PEwnie musi być baaardzo przystojny i wysportowany jak jezdzi na rowerku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bigos']
Oj dziewuchy, dziewuchy, wam to tylko jedno w głowie:mad:[/quote]
glodnemu chleb na mysli :evil_lol:

a szef się dzisiaj poczul nie jak szef, a jak facet :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']glodnemu chleb na mysli :evil_lol:

a szef się dzisiaj poczul nie jak szef, a jak facet :evil_lol:[/quote]

Święta racja, w obydwu przypadkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hihihi żeby Ci tylko z wypłaty nie potrącił tej naprawy :evil_lol:[/quote]

O to się nie boję, ale skwitował całą naprawę następująco:

"No, teraz to piwko musisz postawić":evil_lol:

Posted

[quote name='bigos']O to się nie boję, ale skwitował całą naprawę następująco:

"No, teraz to piwko musisz postawić":evil_lol:[/quote]
opowiesz dalej? :modla: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']opowiesz dalej? :modla: :evil_lol:[/quote]

Jak bylo z szefem na piwku?:razz:
To nie pierwszy raz będzie;)
kiedyś to nawet w pracy rozlal nam po koniaczku i winku:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='bigos']Jak bylo z szefem na piwku?:razz:
To nie pierwszy raz będzie;)
kiedyś to nawet w pracy rozlal nam po koniaczku i winku:evil_lol::diabloti:[/quote]
Biedny ten szef, ale musi się namęczyć aby Ciebie poderwać i dobry koniaczek i winko, jeszcze wymienil detke,a Kasia bezwzgledna:evil_lol:

Posted

[FONT=System]no......
przygoda z szefem....powalająca....
to są takie sytuacje abstrakcyjne, że po fakcie czlowiek nie wierzy, że to miało miejsce...
a przecież takie niby zwyczajne...szef tez człowiek...jakkolwiek by nie wyglądał....:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Anza&Hacker']No to jak z tymi wykałaczkami?! ...masz już!? ...jak się sprawują? - my tu niecierpliwe bestyje jesteśmy:evil_lol:[/quote]

Niecierpliwcy - jam kobieta pracujaca:mad:
Do 16-tej mnie w domku nie ma, a tam na mnie czekają "wykałaczki".
Jest mokro i myslę, że należałoby je przed uruchomieniem pomalować czy polakierować (inaczej będzie wsiąkać woda:cool1:)

Posted

[quote name='Vectra']przygoda z szefem fiu , fiu :cool3: :cool3: :cool3: a jak on wygląda :razz: :evil_lol: :evil_lol:

[/quote]

no comments:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jak możesz tak nie elegancko o szefie który ci dentke wymienił :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Szef jest kochany.............:p:p:p