Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hell_angel napisał(a):
Agato, podesłałam Twój nr tel. dziewczynie która jest zainteresowana adopcją samczyka :) ma zadzwonić. Trzymam kciuki!

dziekuje bardzo:) rozmawialam juz z pania, skontaktowalam ja z karusiap i maja sie jutro spotkac, bo ja niestety nie dam rady

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze byc Mafia:)
Kurcze tylko karmy nam nie dowioza bo kosztuje 91 a powinna 99 zeby za darmo bylo.A ja nie mam jak przywiesc...cholera mysle i mysle....
Pani Olu, Pani absolutnie sie finansowo dokladac nie moze,nie zgadzam sie i juz!!Tabletki wezmiemy tez od wetow i przywioze....

Posted

moze zeby bylo szybciej (chodzi o Bonusia) i jezeli Pani Ola da rade lepiej to zalatwic z samego rana, a ja (tak jak pisalam wczesniej) zwroce pieniadze przy najblizszym spotkaniu - tez sie nie zgadzam, zeby sie Pani dokladala! i juz!

Posted

racja,racja..ja juz nie mysle;)
Niech ktos jeszcze za mnie wymysli co z ta karma:oops:
Moze ktos by po nia podjechacl,wlasnie wyczailam na ogolnym,ze nowa osoba oferuje transport po Krakowie...moze dalaby rade odebrac karme...tylko ja mam gotowke,potrzebuej FV i to kurde zamieszanie..

Posted

musze byc zalogowana wiec nie widze przysmakow:)
Ja jutro poszukam kogos kto by odebral karme bo mysle,ze w ten sam dzien nie dowiezie bo przelew nie dojdzie,ktorego nie zrobie zreszta bo mam tylko gotowke.
A inna sprawa,kto wie gdzie mozna odebrac karme zamowiona w krakvecie?

Posted

Asiu bardzo chcemy.Tylko z KTOZu potrzebujemy dla tej bandy kilkunastu co zostala,zeby przestaly sie chlebem i mlekiem zywic. A ta teraz zamawiamy dla naszych kochanych DT dla tych maluchow co zostaly zabrane.
Tylko nie wiem keidy uda mi sie przyjsc do Was to pismo napisac:(

Posted

Jutro jade po "reproduktora", zeby go zawiezc na kastracje, wiec przy okazji zapytam, choc wiem, ze przy aktualanej sytuacji krakowskiego schronu nie mozemy liczyc na wiele, ale moze znow zdarzy sie cud...moze ktos bedzie w stanie dac DT malemu dopkowi z rana na glowce

Posted

[quote name='Aga-ta']Jutro jade po "reproduktora", zeby go zawiezc na kastracje, wiec przy okazji zapytam, choc wiem, ze przy aktualanej sytuacji krakowskiego schronu nie mozemy liczyc na wiele, ale moze znow zdarzy sie cud...moze ktos bedzie w stanie dac DT malemu dopkowi z rana na glowce

Kolejny maluszek na DT? Próbować coś szukać?
Wiem, że jeszcze wczoraj był DT na weekend(na razie od pt do niedzieli)

Posted

karusiap napisał(a):
Asiu bardzo chcemy.Tylko z KTOZu potrzebujemy dla tej bandy kilkunastu co zostala,zeby przestaly sie chlebem i mlekiem zywic. A ta teraz zamawiamy dla naszych kochanych DT dla tych maluchow co zostaly zabrane.
Tylko nie wiem keidy uda mi sie przyjsc do Was to pismo napisac:(

chciałem maluszkom zamowic ariona,ale tak szybko ,nie dam rady

Posted

hell_angel napisał(a):

Asiu szukac warto.
tylko ten psiak ma ok 4-6 mscy i jest na bank do pozadnego zaopiekowania z ta rana.

Posted

karusiap napisał(a):
Asiu szukac warto.
tylko ten psiak ma ok 4-6 mscy i jest na bank do pozadnego zaopiekowania z ta rana.

Kurczę, próbowałabym go ulokować u bratowej, która ma dwa dobermany, psa i sukę, ale dopiero była u niej suczka na DT i nie wiem czy byłaby w stanie. U niej dużo zwierząt i dużo dzieci :(

Tak jak napisałam wyżej, mam zapasowo DT weekendowy, ale nie wiem czy nadal aktualne. Jak z tą ranką psiaczka? Na czym polega jej pielęgnacja?

Posted

hell_angel napisał(a):
Wiem, że jeszcze wczoraj był DT na weekend(na razie od pt do niedzieli)

hell_angel gdyby sie ktos znalazl byloby cudownie! ale teraz szukamy DT bez ograniczen czasowych, piesek wymaga leczenia i tez pewnie nie tak szybko znajdzie domek

Posted

czemu tej karmy w krakowie nie zamowiliscie strona: fionka.pl,w bronowicach małych jest za darmo do odbioru w sklepie,ja niedawno kupiłem acane za 56 zł i nic nie płaciłem,a sklep jest w bronowicach małych.

Posted

hell_angel napisał(a):
Jak z tą ranką psiaczka? Na czym polega jej pielęgnacja?

nic jeszcze nie wiemy, gdyby sie znalazl DT moglabym go jutro zabrac na diagnostyke do wetow

Posted

Tak, faktycznie dla niego musi być coś na dłużej by mógł się podleczyć.
Znowu nic nie obiecuję, ale cały czas będę mieć go w myślach i jak wpadnie mi coś do głowy, napatoszy się jakaś konkretna osoba, która odpowiednio by się nim zajęła i nie była ograniczona czasowo, na pewno wam podeślę!

Posted

hell_angel napisał(a):
Tak, faktycznie dla niego musi być coś na dłużej by mógł się podleczyć.
Znowu nic nie obiecuję, ale cały czas będę mieć go w myślach i jak wpadnie mi coś do głowy, napatoszy się jakaś konkretna osoba, która odpowiednio by się nim zajęła i nie była ograniczona czasowo, na pewno wam podeślę!

Dzieki Asiu!!
A ja trzymam caly czas kciuki za Twoja sunie;)

Posted

majku33krakow napisał(a):
czemu tej karmy w krakowie nie zamowiliscie strona: fionka.pl,w bronowicach małych jest za darmo do odbioru w sklepie,ja niedawno kupiłem acane za 56 zł i nic nie płaciłem,a sklep jest w bronowicach małych.

nie wiedzialam, ze taki sklep istnieje...sprawdzalam ceny i nasza karma wychodzi jednak 20zl taniej w krakvecie, choc rzeczywiscie Acana jest tam teraz dobra cenowo (ja tam zamawiam od dawna karmy dla swoich psow i mam tam dodatkowo jeszcze zawsze jakis rabat). 20zl = odrobaczenie dla jednego psa

Posted

Nie ma za co dziękować, trzeba się modlić o dobre osóbki z DT albo jeszcze lepiej DS! ;)
Zuzi nie mogę zatrzymać dłużej niż do czwartku, ale na szczęście dobra duszyczka podesłała mi dla niej DT i w czwartek po nią przyjadą. Na razie jest uchroniona od schronu, a ja już za nią tęsknię. Teraz oby tylko znalazł się najlepszy w świecie DS dla niej to moja radość nie będzie miała końca! Trzymaj kciuki, trzymaj pomiędzy ratowaniem jednego dobka a drugiego i dziesiątego hehe:) Masz tyyyyyle psiaków na głowie =]

Posted

jest cudowny!
Jak wszystkie damy i przystojniaki:)
znalazłam na jednym wątku taką ofertę transportu:
jeśli będzie potrzebny transport na terenie Krakowa, proszę dzwonić Renata 606-30-84-64

a wiadomo od czego ta rana?

Posted

hell_angel napisał(a):
jest cudowny!
Jak wszystkie damy i przystojniaki:)
znalazłam na jednym wątku taką ofertę transportu:
jeśli będzie potrzebny transport na terenie Krakowa, proszę dzwonić Renata 606-30-84-64

a wiadomo od czego ta rana?

podobno urodzil sie z nia. Sredni mi sie chce w to wierzyc patrzac na taka liczbe psow gryzacych sie nawzajem. Mogl go uszkodzic nawet ktorys ze starszych braciszkow zupelnie nieswiadomie, bo oczywiscie oseski nie sa izolowane od calej bandy, a moze sunia podczas porodu probowala sobie pomoc (w koncu to sa bardzo mlode matki), ale to takie moje gdybanie...pewnie wet moglby powiedziec cos wiecej...

Posted

Aga-ta napisał(a):
nie wiedzialam, ze taki sklep istnieje...sprawdzalam ceny i nasza karma wychodzi jednak 20zl taniej w krakvecie, choc rzeczywiscie Acana jest tam teraz dobra cenowo (ja tam zamawiam od dawna karmy dla swoich psow i mam tam dodatkowo jeszcze zawsze jakis rabat). 20zl = odrobaczenie dla jednego psa

mają tam arion light za 112,90 zł 15 kg,a acane pacyfica kupiłem za 56 zł 3kg,w sklepie odbior zadarmo,sklap w bronowicach małych jest