Marinka Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Kajuniu, jaka ty kochana i mądra dziewczynka jesteś :) Quote
funia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 a jaka przytulanka z niej ,niestety własnie wygoniłam ja z łóżka bo zaczyna uzurpowac sobie prawo do spania w nim . A ja musze od niej wymagac posłuszeństwa bo teraz jest najlepszy moment by nauczyła sie czego jej mozna a czego nie .... Grzecznie ( co prawda obrazona ) poszła na swoje posłanie Quote
Energy Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 No a gdzie ma niby spać?:cool3:przecież łóżko jest do spania:diabloti: Quote
funia Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Kajusia wesoła ,zadowolona i boje się pisac ze jest dobrze .Więc nie ciagne dalej tematu bo ostatnio jak cieszyłam się to znowu coś wyszło ....Leki podaje jej jeszcze przez klika dni . Jest taka kochana ,Uwielbiam ja brac na ręce i przytulac bo jak malo który szczeniak nie wyrywa się tylko tak tkwi w objeciach dopuki nie postawi się jej na ziemi .....Cięzko mi pissac ,ale bardzo ją pokochalam i chciałabym aby dla naszego dobra posżła szybko do domu .Dom ten musi byc wyjatkowy i musi zdawac sobie sprawe o jej delikatnosci >Kaja do tej pory po tych chorobach nie moze nabrac ciiała .Maja jest gruba jak bambaryła a Kaja delikatna i szczupła . Obydwie dostaja codziennie witaminy . Quote
czerda Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 jak to daleko i nie mogę tak sobie poprzytulać , fajnie że sa takie cudowne a jak to w ogóle było , skąd one wzięły się w schronie ....takie kochane istotki Quote
Marinka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 A co z tymi ogłoszeniami, które miały być dla Mai i Kai? Quote
IVV Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 czy one sa na wspolnej adopcji http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-wątek-zbiorczy-psiaków-tylko-do-wspólnej-adopcji Quote
Marinka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='IVV']czy one sa na wspolnej adopcji http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-wątek-zbiorczy-psiaków-tylko-do-wspólnej-adopcji Fajnie byłoby, gdyby trafiły do jednego domu...ale czy to jest możliwe w Polsce? Quote
Energy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jak sunieczki? Czy łapka Kajuni już całkiem dobrze? Quote
funia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Wszystko w jak najwiekszym porządku .Podalam dzisiaj osttnia dawkę leku .Noga jest jak zdrowa .Kaja biega ale ograniczam jej ruch zgodnie z zaleceniem lekarza . Apetyt ma ,szczypie i drapie po nogach więc wiem ,ze jest dobrze .Ona gdy tylko jej cos dolega od razu markotnieje ,chowa sie i unika kontaktu . Wylizała mnie dzisiaj po twarzy i na rączki sobie życzyła . Quote
Energy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 To super:lol:mam nadzieję, że nic złego nie będzie się już działo. Funiu proszę wymiziaj ode mnie sunieczki:loveu: Quote
funia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Wysyłam jutro fakture na kwote 45 zl ( benzyna 4 przejazdy ) 40zl RTG = Razem kwota 85zł . Oraz fakture za hotelowanie za okres od 24 czerwca do 24 lipca( 31 dni )= 372 zł . Razem do zapłaty 457zł . Quote
mari23 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='funia']Wysyłam jutro fakture na kwote 45 zl ( benzyna 4 przejazdy ) 40zl RTG = Razem kwota 85zł . Oraz fakture za hotelowanie za okres od 24 czerwca do 24 lipca( 31 dni )= 372 zł . Razem do zapłaty 457zł . wcześniejsze już dotarły.... szukamy sponsora.... Quote
Marinka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Otrzymałam maila w sprawie Mai: Witam serdecznie, Szukamy pieska którym będziemy mogli się zaopiekować. Od baardzo dawna czekaliśmy na moment kiedy będzie już możliwość nabyć pieska. Proszę mi powiedzieć na co muszę być przygotowana i jakie warunki muszę spełniać. Mieszkamy w bloku ale piesek nie będzie miał źle. Niedaleko są łąki , las, droga rowerowa i zalew. Posiadamy również działkę na której często przebywamy. W domu są dwie osoby nie mające żadnych zobowiązań czasowych (nie pracują) dlatego nie będzie konieczne zostawianie pieska na wiele godzin w domu samego. Ale istotne jest to czy piesek jest bardzo szczekliwy, ponieważ może to być bardzo uciążliwe dla sąsiadów. Prosiłabym o wszelkie rady i podpowiedzi nie chcę skrzywdzić pieska. Uwielbiam zwierzęta i zależy mi na dobrym jego wychowaniu. Przede wszystkim proszę napisać skąd byłby odbiór, ponieważ ja mieszkam w Lublinie. Pozdrawiam S. J. Quote
Marinka Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Funiu, czy ta kobieta dzwoniła do Ciebie? Jeśli mogę prosić o jakieś fajne fotki Mai i Kai - to pięknie proszę - przydadzą się do ogłoszeń :cool3: Quote
Ladymonia0610 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/188938-Dogocegie%C5%82ka-dla-ps%C3%B3w-pod-Opiek%C4%85-Stowarzyszenia-Help-Animals.-Do-26.07.2010r. ZAPRASZAMY! DOGOCEGIEŁKA DLA PSÓW POD OPIEKĄ STOWARZYSZENIA HELP ANIMALS Quote
bico Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 i co z tym potencjalnym domkiem z maila? zapowiadał się obiecująco:) Quote
funia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Przepraszam ,ze długo nie pisałam .Mam chorą podopieczna i tym bardziej czasu brak . U naszych małych ...Właściwie juz podrośniętych pannic wszystko dobrze .Zostaly zaszczepione na wirusówki .Teraz tzreba zrobic wścielkizne za jakies dwa tyg. Są kochane ,wesołe i jak na szczenięta bardzo czyste .Są o regularnej porze wypuszczane rano i to wyjątek jeśli coś tam zastaniemy ....Przy kazdym wyjściu na wybieg załatwiaja sie .inna sprawa ,ze są na nim prawie cały czas bo tylko z Argo ja nie puszczam bo Boje sie jedanak . Kaja jednak jest bardziej delikatna .Myslałam ze jak będzie zdrowa to sie troszke zmieni,ale nie jest w widoczny sposób inna od zwariowanej siostry . Kaja pięknie potrafi sie przytulać ,jak człowiek .MAja natomiast jak jest na rekach to nie czuje sie pewnie . Zaraz foty . Quote
funia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Mam w aparacie ponad 30 zdjęc Mai moze dwa sa nadajce się do pokazania .Jest bardzo ruchliwa . spróbuje je wrzucic .Albo jutro postaram sie o lepsze . Quote
Recommended Posts