Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jaka przytulanka z niej ,niestety własnie wygoniłam ja z łóżka bo zaczyna uzurpowac sobie prawo do spania w nim .
A ja musze od niej wymagac posłuszeństwa bo teraz jest najlepszy moment by nauczyła sie czego jej mozna a czego nie ....
Grzecznie ( co prawda obrazona ) poszła na swoje posłanie

Posted

Kajusia wesoła ,zadowolona i boje się pisac ze jest dobrze .Więc nie ciagne dalej tematu bo ostatnio jak cieszyłam się to znowu coś wyszło ....Leki podaje jej jeszcze przez klika dni .
Jest taka kochana ,Uwielbiam ja brac na ręce i przytulac bo jak malo który szczeniak nie wyrywa się tylko tak tkwi w objeciach dopuki nie postawi się jej na ziemi .....Cięzko mi pissac ,ale bardzo ją pokochalam i chciałabym aby dla naszego dobra posżła szybko do domu .Dom ten musi byc wyjatkowy i musi zdawac sobie sprawe o jej delikatnosci >Kaja do tej pory po tych chorobach nie moze nabrac ciiała .Maja jest gruba jak bambaryła a Kaja delikatna i szczupła .
Obydwie dostaja codziennie witaminy .

Posted

jak to daleko i nie mogę tak sobie poprzytulać , fajnie że sa takie cudowne
a jak to w ogóle było , skąd one wzięły się w schronie ....takie kochane istotki

Posted

Wszystko w jak najwiekszym porządku .Podalam dzisiaj osttnia dawkę leku .Noga jest jak zdrowa .Kaja biega ale ograniczam jej ruch zgodnie z zaleceniem lekarza .
Apetyt ma ,szczypie i drapie po nogach więc wiem ,ze jest dobrze .Ona gdy tylko jej cos dolega od razu markotnieje ,chowa sie i unika kontaktu .
Wylizała mnie dzisiaj po twarzy i na rączki sobie życzyła .

Posted

Wysyłam jutro fakture na kwote 45 zl ( benzyna 4 przejazdy )
40zl RTG = Razem kwota 85zł .
Oraz fakture za hotelowanie za okres od 24 czerwca do 24 lipca( 31 dni )= 372 zł .
Razem do zapłaty 457zł .

Posted

[quote name='funia']Wysyłam jutro fakture na kwote 45 zl ( benzyna 4 przejazdy )
40zl RTG = Razem kwota 85zł .
Oraz fakture za hotelowanie za okres od 24 czerwca do 24 lipca( 31 dni )= 372 zł .
Razem do zapłaty 457zł .

wcześniejsze już dotarły.... szukamy sponsora....

Posted

Otrzymałam maila w sprawie Mai:

Witam serdecznie,

Szukamy pieska którym będziemy mogli się zaopiekować. Od baardzo dawna czekaliśmy na moment kiedy będzie już możliwość nabyć pieska. Proszę mi powiedzieć na co muszę być przygotowana i jakie warunki muszę spełniać. Mieszkamy w bloku ale piesek nie będzie miał źle. Niedaleko są łąki , las, droga rowerowa i zalew. Posiadamy również działkę na której często przebywamy. W domu są dwie osoby nie mające żadnych zobowiązań czasowych (nie pracują) dlatego nie będzie konieczne zostawianie pieska na wiele godzin w domu samego. Ale istotne jest to czy piesek jest bardzo szczekliwy, ponieważ może to być bardzo uciążliwe dla sąsiadów. Prosiłabym o wszelkie rady i podpowiedzi nie chcę skrzywdzić pieska. Uwielbiam zwierzęta i zależy mi na dobrym jego wychowaniu. Przede wszystkim proszę napisać skąd byłby odbiór, ponieważ ja mieszkam w Lublinie.

Pozdrawiam
S. J.

Posted

Funiu, czy ta kobieta dzwoniła do Ciebie?

Jeśli mogę prosić o jakieś fajne fotki Mai i Kai - to pięknie proszę - przydadzą się do ogłoszeń :cool3:

Posted

Przepraszam ,ze długo nie pisałam .Mam chorą podopieczna i tym bardziej czasu brak .
U naszych małych ...Właściwie juz podrośniętych pannic wszystko dobrze .Zostaly zaszczepione na wirusówki .Teraz tzreba zrobic wścielkizne za jakies dwa tyg.
Są kochane ,wesołe i jak na szczenięta bardzo czyste .Są o regularnej porze wypuszczane rano i to wyjątek jeśli coś tam zastaniemy ....Przy kazdym wyjściu na wybieg załatwiaja sie .inna sprawa ,ze są na nim prawie cały czas bo tylko z Argo ja nie puszczam bo Boje sie jedanak .
Kaja jednak jest bardziej delikatna .Myslałam ze jak będzie zdrowa to sie troszke zmieni,ale nie jest w widoczny sposób inna od zwariowanej siostry .
Kaja pięknie potrafi sie przytulać ,jak człowiek .MAja natomiast jak jest na rekach to nie czuje sie pewnie .
Zaraz foty .

Posted

Mam w aparacie ponad 30 zdjęc Mai moze dwa sa nadajce się do pokazania .Jest bardzo ruchliwa .
spróbuje je wrzucic .Albo jutro postaram sie o lepsze .