Marinka Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Kaju i Maju dla was :) : http://www.psy.pl/adopcje/art6831,kaja.html http://www.psy.pl/adopcje/art6832,maja.html Quote
Marinka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Dziewczynki...puściuteńko tu u was i telefon też milczy....choć sukcesywnie dodaję wam nowe ogłoszenia... Cioteczki wyjechały na urlop...ach te wakacje... Quote
Marinka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Oby miały więcej szczęścia niż ten śliczny psiak : http://www.dogomania.pl/threads/190231-9mies.-syn-terierki-walijskiej-wraca-z-adopcji!Mamy-Tydzie%C5%84!!-Nie-zbieramy-pieni%C4%99dzy! Quote
Marinka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Kaju i Maju...rośniecie jak na drożdżach, a świat nie przyjmuje o Was wiadomości... to smutne :( Quote
mari23 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Marinkaa napisał(a):Dziewczynki...puściuteńko tu u was i telefon też milczy....choć sukcesywnie dodaję wam nowe ogłoszenia... Cioteczki wyjechały na urlop...ach te wakacje... na urlop???? ja???:-o a w jakim ośrodku przyjmą kobietę z siódemką psów?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaglądam tu, choć napisać nie zawsze zdążę.... przelew dla funi powinnam zrobić, a na koncie pustki....:-( czy wiek sunieczek podany w tytule wątku nie powinien być "zaktualizowany"?;) Quote
funia Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Dziewczynki sporo urosły sa wesołe i pogodne .ZSkoda ,ze nikt o nie nie pyta .Sa fajne . Sunie powinny zostać juz zaszczepione na wscieklizne .Koszt 20 zł ( za jedna ) plus 10 zł dojazd .Razem 50 zł . Proszę o zabezpieczenie finansowe tych szczepień. Prosiłabym o zakupienie obrozy dla nich ,miały moje ale niestety jedna drugiej pogryzła na drobne kawałki w ciągu jednej nocy w boksie .Rano lezały tylko strzepy .Trzeba by było pokazac im jak się chodzi na smyczy . 25 lipca rozpoczął sie kolejny okres rozliczeniowy . Quote
Marinka Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Funiu, prześlę pieniążki na obróżki, czy 50 złotych wystarczy? Quote
mari23 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Marinkaa napisał(a):Funiu, prześlę pieniążki na obróżki, czy 50 złotych wystarczy? a ja jutro zrobię przelew za hotelowanie i 10 zł na transport, a za szczepienia niech lecznica wystawi fakturę, jak dotychczas- zapłacę im przelewem w związku z koniecznością natychmiastowego zabrania z hotelu kilku staruszków bez deklaracji i opłacenia ich dotychczasowego pobytu mamy poważny problem finansowy w stowarzyszeniu (finanse to nic - psów mamy dużo pod opieką) dlatego bardzo prosimy o pomoc w postaci deklaracji na sunieczki Quote
funia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Marinkaa napisał(a):Funiu, prześlę pieniążki na obróżki, czy 50 złotych wystarczy? myśle,ze wystarczy na pewno . Wezme paragon . Quote
Marinka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 funia napisał(a):myśle,ze wystarczy na pewno . Wezme paragon . Ok. w takim razie puszczę dziś wieczorkiem :) Mam też prośbę...wiem, ze to trudne, ale uśmiecham się :) pięknie o kilka wspaniałych fotek do allegro Quote
as_ko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jestem :) Przysiądę dzisiaj i przeczytam wątek a potem postaram się zrobić dziewczynkom allegro. Quote
Marinka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 as_ko napisał(a):Jestem :) Przysiądę dzisiaj i przeczytam wątek a potem postaram się zrobić dziewczynkom allegro. Wielgaśne dzięki :):):) Troszkę ogłoszeń mają, ale zero odzewu...może pomoże allegro Quote
Marinka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Funiu, co byś powiedziała na wizytę psiego fotografa u Ciebie z oferty jaką na wątek hoteliku wkleiła bico? Quote
funia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jestem jak najbardziej za !!!!!!!!!! Zapraszamy Quote
funia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Nie wiem ,moze to za wcześnie ale Maje podwąchuja psy w okolicach :oops:,mam nadzieje ze to jeszcze nie cieczka .Chociaz uratowałam kiedyś suczke ,która jako 9 miesieczna juz miała cieczke .Kaja i MAja chyba maja bardziej 7 miesięcy niz 8 ....:roll: Teraz mam dwie w hoteliku .Jedna była juz w ciązy ( aborcja ) a druga dostała sporo pózniej cieczke .Z jednego miotu i tego samego wzrostu .No ale to tak jak i u kobiet kazda ma w innym terminie . Myśle ,ze pózna jesienia dostana cieczki ,nie ma zmiłuj .........:roll: Quote
Marinka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 as_ko napisał(a):Jestem :) Przysiądę dzisiaj i przeczytam wątek a potem postaram się zrobić dziewczynkom allegro. As_ko :loveu:, wstrzymaj się do przyszłego tygodnia proszę, bo być może będą świetne fotki :) Quote
as_ko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Marinkaa napisał(a):As_ko :loveu:, wstrzymaj się do przyszłego tygodnia proszę, bo być może będą świetne fotki :) Nie ma problemu, jak pojawią się nowe zdjęcia to zrobię wtedy allegro. Zapomniałam tylko dodać że od poniedziałku 16.08 aż do 24.08 nie będzie mnie w Polsce i najprawdopodobniej nie będę miała dostępu do internetu, więc allegro zrobię dopiero jak wrócę. Quote
Marinka Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Hmm...w takim razie poczekamy ten tydzień... myślę, że warto, bo dobre zdjęcia to podstawa :) A Ty :loveu: wypoczywaj i wracaj do nas w pełni zrelaksowana, zwarta i gotowa do pracy :cool3::p W niedzielę mamy zaplanowaną sesję zdjęciową i pogoda nie ma wyjścia...musi dopisać ! Quote
Marinka Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 W niedzielę mamy zaplanowaną sesję zdjęciową i pogoda nie ma wyjścia...musi dopisać ! To już raczej pewne...Maja ma 1 cieczkę Quote
mari23 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Marinkaa napisał(a):W niedzielę mamy zaplanowaną sesję zdjęciową i pogoda nie ma wyjścia...musi dopisać ! To już raczej pewne...Maja ma 1 cieczkę ojej, już cieczka???:crazyeye: ależ nam panny dorośleją szybciutko!;) wpłynęła Twoja wplata - 200 złotych, w tym 50 na obróżki, 150 będzie na hotelik :loveu::loveu: jutro rano przelewam dla funi : 384,- hotelowanie do 25 sierpnia + 50 zł na obróżki + 10 zł na dojazd = 444,- Razem przelew Quote
funia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 z ta cieczka to nie jest pewne na 100 % .obserwuje bacznie i jak stwierdzę na bank to napisze;) Quote
as_ko Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Marinkaa napisał(a):Hmm...w takim razie poczekamy ten tydzień... myślę, że warto, bo dobre zdjęcia to podstawa :) A Ty :loveu: wypoczywaj i wracaj do nas w pełni zrelaksowana, zwarta i gotowa do pracy :cool3::p W niedzielę mamy zaplanowaną sesję zdjęciową i pogoda nie ma wyjścia...musi dopisać ! Dziękuję :) mam nadzieję że nie spalę się w tym greckim słońcu i jak tylko wrócę to zajrzę do dziewczynek. Mam nadzieję że zdjęcia wyjdą super...a potem ludzie będą walić po czarnulki drzwiami i oknami :loveu: Quote
mari23 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 as_ko napisał(a):Dziękuję :) mam nadzieję że nie spalę się w tym greckim słońcu i jak tylko wrócę to zajrzę do dziewczynek. Mam nadzieję że zdjęcia wyjdą super...a potem ludzie będą walić po czarnulki drzwiami i oknami :loveu: życzę wspaniałych wakacji!!! i ostrzegam - tam są stada bezdomnych psów i zero schronisk.... czerda była niedawno - oj, słońce super, ale żal jej tych psiaków, jeden zdążył się do niej przywiązać, a zabrać się nie dało... Quote
as_ko Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 mari23 napisał(a):życzę wspaniałych wakacji!!! i ostrzegam - tam są stada bezdomnych psów i zero schronisk.... czerda była niedawno - oj, słońce super, ale żal jej tych psiaków, jeden zdążył się do niej przywiązać, a zabrać się nie dało... Nie strasz :placz: Quote
Recommended Posts