Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki...puściuteńko tu u was i telefon też milczy....choć sukcesywnie dodaję wam nowe ogłoszenia...
Cioteczki wyjechały na urlop...ach te wakacje...

Posted

Marinkaa napisał(a):
Dziewczynki...puściuteńko tu u was i telefon też milczy....choć sukcesywnie dodaję wam nowe ogłoszenia...
Cioteczki wyjechały na urlop...ach te wakacje...

na urlop???? ja???:-o
a w jakim ośrodku przyjmą kobietę z siódemką psów?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zaglądam tu, choć napisać nie zawsze zdążę....
przelew dla funi powinnam zrobić, a na koncie pustki....:-(

czy wiek sunieczek podany w tytule wątku nie powinien być "zaktualizowany"?;)

Posted

Dziewczynki sporo urosły sa wesołe i pogodne .ZSkoda ,ze nikt o nie nie pyta .Sa fajne .
Sunie powinny zostać juz zaszczepione na wscieklizne .Koszt 20 zł ( za jedna ) plus 10 zł dojazd .Razem 50 zł .
Proszę o zabezpieczenie finansowe tych szczepień.
Prosiłabym o zakupienie obrozy dla nich ,miały moje ale niestety jedna drugiej pogryzła na drobne kawałki w ciągu jednej nocy w boksie .Rano lezały tylko strzepy .Trzeba by było pokazac im jak się chodzi na smyczy .
25 lipca rozpoczął sie kolejny okres rozliczeniowy .

Posted

Marinkaa napisał(a):
Funiu, prześlę pieniążki na obróżki, czy 50 złotych wystarczy?

a ja jutro zrobię przelew za hotelowanie i 10 zł na transport, a za szczepienia niech lecznica wystawi fakturę, jak dotychczas- zapłacę im przelewem

w związku z koniecznością natychmiastowego zabrania z hotelu kilku staruszków bez deklaracji i opłacenia ich dotychczasowego pobytu mamy poważny problem finansowy w stowarzyszeniu (finanse to nic - psów mamy dużo pod opieką) dlatego bardzo prosimy o pomoc w postaci deklaracji na sunieczki

Posted

funia napisał(a):
myśle,ze wystarczy na pewno .
Wezme paragon .

Ok. w takim razie puszczę dziś wieczorkiem :)

Mam też prośbę...wiem, ze to trudne, ale uśmiecham się :) pięknie o kilka wspaniałych fotek do allegro

Posted

as_ko napisał(a):
Jestem :) Przysiądę dzisiaj i przeczytam wątek a potem postaram się zrobić dziewczynkom allegro.

Wielgaśne dzięki :):):)
Troszkę ogłoszeń mają, ale zero odzewu...może pomoże allegro

Posted

Nie wiem ,moze to za wcześnie ale Maje podwąchuja psy w okolicach :oops:,mam nadzieje ze to jeszcze nie cieczka .Chociaz uratowałam kiedyś suczke ,która jako 9 miesieczna juz miała cieczke .Kaja i MAja chyba maja bardziej 7 miesięcy niz 8 ....:roll:
Teraz mam dwie w hoteliku .Jedna była juz w ciązy ( aborcja ) a druga dostała sporo pózniej cieczke .Z jednego miotu i tego samego wzrostu .No ale to tak jak i u kobiet kazda ma w innym terminie .
Myśle ,ze pózna jesienia dostana cieczki ,nie ma zmiłuj .........:roll:

Posted

as_ko napisał(a):
Jestem :) Przysiądę dzisiaj i przeczytam wątek a potem postaram się zrobić dziewczynkom allegro.

As_ko :loveu:, wstrzymaj się do przyszłego tygodnia proszę, bo być może będą świetne fotki :)

Posted

Marinkaa napisał(a):
As_ko :loveu:, wstrzymaj się do przyszłego tygodnia proszę, bo być może będą świetne fotki :)

Nie ma problemu, jak pojawią się nowe zdjęcia to zrobię wtedy allegro.

Zapomniałam tylko dodać że od poniedziałku 16.08 aż do 24.08 nie będzie mnie w Polsce i najprawdopodobniej nie będę miała dostępu do internetu, więc allegro zrobię dopiero jak wrócę.

Posted

Hmm...w takim razie poczekamy ten tydzień... myślę, że warto, bo dobre zdjęcia to podstawa :)
A Ty :loveu: wypoczywaj i wracaj do nas w pełni zrelaksowana, zwarta i gotowa do pracy :cool3::p

W niedzielę mamy zaplanowaną sesję zdjęciową i pogoda nie ma wyjścia...musi dopisać !

Posted

Marinkaa napisał(a):
W niedzielę mamy zaplanowaną sesję zdjęciową i pogoda nie ma wyjścia...musi dopisać !

To już raczej pewne...Maja ma 1 cieczkę

ojej, już cieczka???:crazyeye:
ależ nam panny dorośleją szybciutko!;)

wpłynęła Twoja wplata - 200 złotych, w tym 50 na obróżki, 150 będzie na hotelik :loveu::loveu:
jutro rano przelewam dla funi : 384,- hotelowanie do 25 sierpnia + 50 zł na obróżki + 10 zł na dojazd = 444,- Razem przelew

Posted

Marinkaa napisał(a):
Hmm...w takim razie poczekamy ten tydzień... myślę, że warto, bo dobre zdjęcia to podstawa :)
A Ty :loveu: wypoczywaj i wracaj do nas w pełni zrelaksowana, zwarta i gotowa do pracy :cool3::p

Dziękuję :) mam nadzieję że nie spalę się w tym greckim słońcu i jak tylko wrócę to zajrzę do dziewczynek. Mam nadzieję że zdjęcia wyjdą super...a potem ludzie będą walić po czarnulki drzwiami i oknami :loveu:

Posted

as_ko napisał(a):
Dziękuję :) mam nadzieję że nie spalę się w tym greckim słońcu i jak tylko wrócę to zajrzę do dziewczynek. Mam nadzieję że zdjęcia wyjdą super...a potem ludzie będą walić po czarnulki drzwiami i oknami :loveu:

życzę wspaniałych wakacji!!!
i ostrzegam - tam są stada bezdomnych psów i zero schronisk....
czerda była niedawno - oj, słońce super, ale żal jej tych psiaków, jeden zdążył się do niej przywiązać, a zabrać się nie dało...

Posted

mari23 napisał(a):
życzę wspaniałych wakacji!!!
i ostrzegam - tam są stada bezdomnych psów i zero schronisk....
czerda była niedawno - oj, słońce super, ale żal jej tych psiaków, jeden zdążył się do niej przywiązać, a zabrać się nie dało...

Nie strasz :placz: