Marinka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Mizianko dla was dziewczynki I spacerek Bo pogoda nawet ładna ...słonko świeci :smile: Quote
mari23 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Marinkaa'] Funiu o dziewczynki nadal nikt nie pyta?[/QUOTE] bank :shake:nie odnotował żadnych nowych wpłat od mojego ostatniego "sprawozdania", za to przyszedł rachunek za kolejny miesiąc - po podwyżce wynosi on 480 złotych:help1: nie wiem, czy damy rade tyle uzbierać...:niewiem: a jeszcze u nas "wysyp" jakiś bezdomnych psów i kotków maleńkich:-( Quote
Marinka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Mari, Funia pyta o sterylkę dla Mai i Kai...jak ta sprawa wyglada? Quote
mari23 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Marinkaa napisał(a):Mari, Funia pyta o sterylkę dla Mai i Kai...jak ta sprawa wyglada? w tej chwili nie mamy z czego za hotel zapłacić, wszystkie wpłaty tu zamieszczam, więc łatwo policzyć, ile trzeba co miesiąc dołożyć, na sterylkę na pewno nie uzbieramy, poza tym na naszym utrzymaniu są dobrocińsie biedaki - chore i stare - nie damy rady pokryć innych kosztów oprócz hotelu Quote
Energy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Przelałam przed chwilą 20 zł na suńki, na październik. Quote
mari23 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Energy napisał(a):Przelałam przed chwilą 20 zł na suńki, na październik. suńki dziękują:loveu::loveu: i my też!:loveu::loveu::loveu::loveu: to chyba jedyna stała deklaracja na Maję i Kaję, inne wpłaty są zmienne - z bazarków, razem niewiele, trzeba dokładać i robimy to "zrzucając" się i wpłacając na konto brakującą kwotę nasze pisma - prośby o pomoc do różnych zamożnych osób i instytucji spotkały się z milczącą odmową...:-( liczyć można - jak widać - na tych tylko, co sami niewiele mają... albo i wiele mają :evil_lol:- deklaracji na dogo i psów w domu - jak ja na przykład;) Quote
Energy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Bardzo proszę :lol:to tylko kropla w morzu potrzeb, niestety:shake: Moja deklaracja wynosi 10 zł, ale jeszcze tak nie wpłaciłam, zawsze jakoś podwójnie mi wychodzi:evil_lol: A w domu mam trzy pudliczki z których dwie to Kaja i Maja:lol:jest jeszcze Kumka, ale na szczęście trzech suniek Marinka nie znalazła;) Quote
Ladymonia0610 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Mam gadzety stowarzyszenia wiec mozna zrobic bazarek na sterylizacje dziewczyn. Quote
Marinka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Energy napisał(a):Bardzo proszę :lol:to tylko kropla w morzu potrzeb, niestety:shake: Moja deklaracja wynosi 10 zł, ale jeszcze tak nie wpłaciłam, zawsze jakoś podwójnie mi wychodzi:evil_lol: A w domu mam trzy pudliczki z których dwie to Kaja i Maja:lol:jest jeszcze Kumka, ale na szczęście trzech suniek Marinka nie znalazła;) I chwała Bogu, że były tylko dwie. Nie rozumiem tego braku zainteresowania dziewczynkami :( Quote
Energy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Marinkaa napisał(a):I chwała Bogu, że były tylko dwie. Nie rozumiem tego braku zainteresowania dziewczynkami :( Też tego nie rozumiem:-(one są takie fajne... Quote
Marinka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Sterylizacja jest niezbędna...myślę więć, że należy jak najszybciej zebrać na nią pieniążki....szkoda, że tak mało osób zagląda na wątek :( Quote
mari23 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Energy napisał(a):Przelałam przed chwilą 20 zł na suńki, na październik. dotarło! jest już na koncie: 20,-zł Energy:loveu: 15,-zł Bazarek dla Mai i Kai - brelok czerwony - wpłaciła TULA z Radomia:loveu: 20,-zł bazarek dla Mai i Kai - wpł. E-S z Lublina:loveu: 70,-zł bazarek dla Mai i Kai - z Krakowa mama Alfika:loveu: DZIĘKUJEMY !!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Przelew za hotel na kwotę 480 złotych pójdzie jutro. Jest jeszcze jedna wspaniała wiadomość: nie zbieramy na sterylkę! :multi: pewna cudowna duszyczka co ją tu na dogo czerdą zwiemy wpłaci dzisiaj na ten cel całą kwotę 300 złotych :multi::multi::multi: funiu sterylizuj dziewczynki! P.s. czy ta kwota będzie płatna na konto lecznicy? bo z konta stowarzyszenia pójdzie, tak jak hotel i inne dotychczasowe koszty ? Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 boziena....rozmawiaalm niedawno z Energy!! i te slicznoty nadal w hotelu :( Quote
Marinka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Uzupełniłam rozliczenie. Kaja i Maja powoli maja dość swojego towarzystwa w 1 boksie...no cóż dorośleją... Są dość spore - ważą ok 18-19 kg. Mają lśniącą piękną sierść... Zaraz napiszę do Majqa :loveu: i poproszę o napisanie nowego tekstu ... dziewczyna ma niewątpliwy talent i myślę, że tekst mistrza :loveu: przyniesie oczekiwany efekt :lol:... mam nadzieję, że znajdzie chwilkę... Quote
Marinka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Niestety Majqa nie da rady, ale poprosiłam o tekst anetek100 :) Quote
Marinka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Funiu mam prośbę napisz troszkę o suniach, tak, aby anetek100 miała o co się zaczepić pisząc tekst Quote
mari23 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 wpłynęło: 300,- na sterylizację od czerdy:loveu: 18,- bazarek dla Mai i Kai od ALDRUMKA:loveu: poszedł w piątek przelew za hotel - 480 złotych, czekamy na fakturę/rachunek za sterylizację, kasa już na to jest:multi: i "tradycyjnie" dzisiejsze wpłaty będą... jutro;) Quote
E-S Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Cieszę się, że jest kasa na sterylkę :D Sunie są fantastyczne, ale faktycznie mają p[rzesyt własnego towarzystwa - i chwała Bogu, bo inaczej trzeba by szukać domu dla "dwupaka". Widzuałyście wczorajsze foty dziewczyn ? :D na wątku hoteliku są, to jest najlepsze :D Quote
funia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ladymonia0610 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Hahahaha przepraszam ale popłakałam się ze smiechu-rozbawiły mnie te zdjecia:P Maja i Kaja sa takie urocze:) Quote
funia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Kwota sterylizacji z zastrzykami na drugi dzień to 180zł od suczki .rzaem 360 zł . Trzeba dozbierac i za 10 dni pierwsza z nich poszłaby na zabieg .Dzisiuaj przywoze Toskę po sterylce wieć miejsce po zabiegu zwolni sie dopiero po zdjeciu szwów . Dziewczyny tak dają ,ze mała głowa .W niedzielę Maja skoczyła tak wysoko ,ze stukneła Ole ( starszą corke )zębami o jej zęby i złapała za nos ( miała jak banię i szrama na pół nosa ) .Nie moge odzwyczaic je tego okropnego skkania i gryzienia na oslep kazdego kto wchodzi na wybieg .E-S miała okazję doświadczyc tego na własnej osobie ..Oczywiście jest to takie witanie w ich rozumieniu .Bo sa łagodne obydwie z usposobienia .Gryza i szarpią spodnie oraz skaczą poi plecach .Ja wychodząc od nich wyglądam jakbym tarzała sie w błocie . Są karcone i robią to dalej ... Dajcie znac kiedy uzbiera się cała kwota to umówie termin . Quote
Marinka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Swietne fotki dziewczynek :) Już niedługo ruszam z nowymi ogłoszeniami...jak tylko anetek100 wstawi tu tekst :) Quote
mari23 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 funia napisał(a):Kwota sterylizacji z zastrzykami na drugi dzień to 180zł od suczki .rzaem 360 zł . Trzeba dozbierac i za 10 dni pierwsza z nich poszłaby na zabieg . Dajcie znać kiedy uzbiera się cała kwota to umówię termin . umawiaj i niech wystawią fakturę na Stowarzyszenie, jak jest 300 to i 60 się znajdzie... niech już mają to za sobą, może spokojniejsze będą ;) Quote
anetek100 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Marinkaa']Funiu mam prośbę napisz troszkę o suniach, tak, aby anetek100 miała o co się zaczepić pisząc tekst juz jestem:):):)) z opóźnieniem ale mam teksścik:)napsiałam w formie wierszowanej ale ogolnie o och losie...ja robie tak, że najpierw właśnie wierszowana historia, a niżej suche fakty o nich juz konkretnie:)ale ja uwazacie:):):) [FONT=Times New Roman]"Maja i Kaja to dwie młode istotki, [/FONT] [FONT=Times New Roman]Przeżyły to samo, ten sam los niesłodki,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ten sam dotyk cierpienia, ten sam płacz i zdziwienie,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Że człowiek miał być a nie jest przyjacielem, [/FONT] [FONT=Times New Roman]Że człowiek zamiast dobroci dał garść niepewności, [/FONT] [FONT=Times New Roman]A pustkę w sercu i bezdomność, zamiast szczerej miłości.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Samotne wciąż czekały na litości objęcie,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na to, że ktoś pomoże i będą miały szczęście.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Że znajdzie się osoba, nie patrząca na nic, [/FONT] [FONT=Times New Roman]Pokocha je wówczas tak mocno, bez granic,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tak mocno, by pokazać im lepsze strony człowieka,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Który na pewno, z wielkim sercem gdzieś na nie czeka."[/FONT] [FONT=Times New Roman]jesli cos nie tak będzie, dajcie znać i napisze coś nowego:)[/FONT] Quote
Recommended Posts