Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marinkaa']
Funiu o dziewczynki nadal nikt nie pyta?[/QUOTE]

bank :shake:nie odnotował żadnych nowych wpłat od mojego ostatniego "sprawozdania", za to przyszedł rachunek za kolejny miesiąc - po podwyżce wynosi on 480 złotych:help1:
nie wiem, czy damy rade tyle uzbierać...:niewiem:
a jeszcze u nas "wysyp" jakiś bezdomnych psów i kotków maleńkich:-(

Posted

Marinkaa napisał(a):
Mari, Funia pyta o sterylkę dla Mai i Kai...jak ta sprawa wyglada?

w tej chwili nie mamy z czego za hotel zapłacić, wszystkie wpłaty tu zamieszczam, więc łatwo policzyć, ile trzeba co miesiąc dołożyć, na sterylkę na pewno nie uzbieramy, poza tym na naszym utrzymaniu są dobrocińsie biedaki - chore i stare - nie damy rady pokryć innych kosztów oprócz hotelu

Posted

Energy napisał(a):
Przelałam przed chwilą 20 zł na suńki, na październik.

suńki dziękują:loveu::loveu: i my też!:loveu::loveu::loveu::loveu:

to chyba jedyna stała deklaracja na Maję i Kaję, inne wpłaty są zmienne - z bazarków, razem niewiele, trzeba dokładać i robimy to "zrzucając" się i wpłacając na konto brakującą kwotę

nasze pisma - prośby o pomoc do różnych zamożnych osób i instytucji spotkały się z milczącą odmową...:-(
liczyć można - jak widać - na tych tylko, co sami niewiele mają... albo i wiele mają :evil_lol:- deklaracji na dogo i psów w domu - jak ja na przykład;)

Posted

Bardzo proszę :lol:to tylko kropla w morzu potrzeb, niestety:shake:
Moja deklaracja wynosi 10 zł, ale jeszcze tak nie wpłaciłam, zawsze jakoś podwójnie mi wychodzi:evil_lol:
A w domu mam trzy pudliczki z których dwie to Kaja i Maja:lol:jest jeszcze Kumka, ale na szczęście trzech suniek Marinka nie znalazła;)

Posted

Energy napisał(a):
Bardzo proszę :lol:to tylko kropla w morzu potrzeb, niestety:shake:
Moja deklaracja wynosi 10 zł, ale jeszcze tak nie wpłaciłam, zawsze jakoś podwójnie mi wychodzi:evil_lol:
A w domu mam trzy pudliczki z których dwie to Kaja i Maja:lol:jest jeszcze Kumka, ale na szczęście trzech suniek Marinka nie znalazła;)

I chwała Bogu, że były tylko dwie.
Nie rozumiem tego braku zainteresowania dziewczynkami :(

Posted

Energy napisał(a):
Przelałam przed chwilą 20 zł na suńki, na październik.

dotarło! jest już na koncie:

20,-zł Energy:loveu:
15,-zł Bazarek dla Mai i Kai - brelok czerwony - wpłaciła TULA z Radomia:loveu:
20,-zł bazarek dla Mai i Kai - wpł. E-S z Lublina:loveu:
70,-zł bazarek dla Mai i Kai - z Krakowa mama Alfika:loveu:

DZIĘKUJEMY !!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Przelew za hotel na kwotę 480 złotych pójdzie jutro.

Jest jeszcze jedna wspaniała wiadomość: nie zbieramy na sterylkę! :multi: pewna cudowna duszyczka co ją tu na dogo czerdą zwiemy wpłaci dzisiaj na ten cel całą kwotę 300 złotych :multi::multi::multi: funiu sterylizuj dziewczynki!
P.s.
czy ta kwota będzie płatna na konto lecznicy? bo z konta stowarzyszenia pójdzie, tak jak hotel i inne dotychczasowe koszty ?

Posted

Uzupełniłam rozliczenie.

Kaja i Maja powoli maja dość swojego towarzystwa w 1 boksie...no cóż dorośleją...
Są dość spore - ważą ok 18-19 kg. Mają lśniącą piękną sierść...
Zaraz napiszę do Majqa :loveu: i poproszę o napisanie nowego tekstu ... dziewczyna ma niewątpliwy talent i myślę, że tekst mistrza :loveu: przyniesie oczekiwany efekt :lol:... mam nadzieję, że znajdzie chwilkę...

Posted

wpłynęło:

300,- na sterylizację od czerdy:loveu:
18,- bazarek dla Mai i Kai od ALDRUMKA:loveu:

poszedł w piątek przelew za hotel - 480 złotych, czekamy na fakturę/rachunek za sterylizację, kasa już na to jest:multi:

i "tradycyjnie" dzisiejsze wpłaty będą... jutro;)

Posted

Cieszę się, że jest kasa na sterylkę :D
Sunie są fantastyczne, ale faktycznie mają p[rzesyt własnego towarzystwa - i chwała Bogu, bo inaczej trzeba by szukać domu dla "dwupaka".

Widzuałyście wczorajsze foty dziewczyn ? :D

na wątku hoteliku są, to jest najlepsze :D

Posted

Kwota sterylizacji z zastrzykami na drugi dzień to 180zł od suczki .rzaem 360 zł .
Trzeba dozbierac i za 10 dni pierwsza z nich poszłaby na zabieg .Dzisiuaj przywoze Toskę po sterylce wieć miejsce po zabiegu zwolni sie dopiero po zdjeciu szwów .

Dziewczyny tak dają ,ze mała głowa .W niedzielę Maja skoczyła tak wysoko ,ze stukneła Ole ( starszą corke )zębami o jej zęby i złapała za nos ( miała jak banię i szrama na pół nosa ) .Nie moge odzwyczaic je tego okropnego skkania i gryzienia na oslep kazdego kto wchodzi na wybieg .E-S miała okazję doświadczyc tego na własnej osobie ..Oczywiście jest to takie witanie w ich rozumieniu .Bo sa łagodne obydwie z usposobienia .Gryza i szarpią spodnie oraz skaczą poi plecach .Ja wychodząc od nich wyglądam jakbym tarzała sie w błocie .
Są karcone i robią to dalej ...
Dajcie znac kiedy uzbiera się cała kwota to umówie termin .

Posted

funia napisał(a):
Kwota sterylizacji z zastrzykami na drugi dzień to 180zł od suczki .rzaem 360 zł .
Trzeba dozbierac i za 10 dni pierwsza z nich poszłaby na zabieg .

Dajcie znać kiedy uzbiera się cała kwota to umówię termin .

umawiaj i niech wystawią fakturę na Stowarzyszenie, jak jest 300 to i 60 się znajdzie...
niech już mają to za sobą, może spokojniejsze będą ;)

Posted

[quote name='Marinkaa']Funiu mam prośbę napisz troszkę o suniach, tak, aby anetek100 miała o co się zaczepić pisząc tekst
juz jestem:):):)) z opóźnieniem ale mam teksścik:)napsiałam w formie wierszowanej ale ogolnie o och losie...ja robie tak, że najpierw właśnie wierszowana historia, a niżej suche fakty o nich juz konkretnie:)ale ja uwazacie:):):)

[FONT=Times New Roman]"Maja i Kaja to dwie młode istotki, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Przeżyły to samo, ten sam los niesłodki,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ten sam dotyk cierpienia, ten sam płacz i zdziwienie,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Że człowiek miał być a nie jest przyjacielem, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Że człowiek zamiast dobroci dał garść niepewności, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]A pustkę w sercu i bezdomność, zamiast szczerej miłości.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Samotne wciąż czekały na litości objęcie,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na to, że ktoś pomoże i będą miały szczęście.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Że znajdzie się osoba, nie patrząca na nic, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pokocha je wówczas tak mocno, bez granic,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tak mocno, by pokazać im lepsze strony człowieka,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Który na pewno, z wielkim sercem gdzieś na nie czeka."[/FONT]

[FONT=Times New Roman]jesli cos nie tak będzie, dajcie znać i napisze coś nowego:)[/FONT]