AMIGA Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 DoPi napisał(a): I też wydaje mi się , żeby zmienić temat wątku, bo może trochę mylić. Ale jak mam zmienic tytuł? Co myli - ze szuka domu, czy że piekny? ;) Quote
weszka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dostałam dość sympatyczne zapytanie o Bacę :) DoPi wysyłam ci na PW namiary i zadzwoń proszę wstępnie obadać sprawę. Kciukam! Quote
malawaszka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 i ja zaciskam :kciuki: musi być domek najlepszy!!!! Quote
Asior Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Piszcie do Moniki: http://www.dogomania.pl/members/109060-elmirka ona pracuje u kłosińskiego ;) pomoże rada podjedzie na pewno i pomoże ;) Quote
DoPi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 dziekuję za namiary. Coś jakby ścisnęło nas:-(, po przeczytaniu maila, że sa chętni na Bacuchne. Jeśli jednak to dom z dużym ogrodem, to cóż na pewno mu będzie lepiej. Z maila wynika, że dopiero 10 czerwca wracają państwo z wyjazdu. Umówimy się na wizytę przedadopcyjną. Teraz spróbuję wkleić zdjęcia z działki . Quote
DoPi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Baca- " ja mam już dość latania za kosiarzem" "No w końcu i mojemu kosiarzowi brakło sił" (całe szczęście skończyła się żyłka w kosie) "A jakby ktoś nie wiedział , tak wygląda mój wyraz agresji wobec świata" Quote
AMIGA Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Braaaawo brawissimo. Jakie piękne zdjecia. Jaki piękny Baca, wyluzowany, spokojny i zakochany w Swoim Panu :-) Quote
DoPi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 No tak, powiedziałam Łukaszowi o mailu w sprawie Bacy, to mnie wypytał prawie o numer buta pana od maila ( czy nie za duży, żeby przez przypadek nie nadepnął Bacuchnie na łapę) Quote
DoPi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jest anons na stronie Gazety Wyborczej o Bacy . gazeta.pl/kraków - ma ze zdjęciami Weszki (Weszko , mam nadzieję, że nie bedziesz miała pretensji o prawa autorskie hihi) Quote
karusiap Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 DoPi napisał(a):No tak, powiedziałam Łukaszowi o mailu w sprawie Bacy, to mnie wypytał prawie o numer buta pana od maila ( czy nie za duży, żeby przez przypadek nie nadepnął Bacuchnie na łapę) hahahaha bardzo dobrze:loveu::loveu::loveu::loveu:trzeba byc ostroznym;) Quote
PESTKA. Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 DoPi napisał(a):dziekuję za namiary. Coś jakby ścisnęło nas:-(, po przeczytaniu maila, że sa chętni na Bacuchne. Jeśli jednak to dom z dużym ogrodem, to cóż na pewno mu będzie lepiej. Z maila wynika, że dopiero 10 czerwca wracają państwo z wyjazdu. Umówimy się na wizytę przedadopcyjną. Teraz spróbuję wkleić zdjęcia z działki . To trzymam mocno kciuki, żeby Państwo byli tak samo genialni jak Wy:):):) A Łukaszowi się nie dziwię, że tak wypytywał, w końcu Baca to jego synek jest:) Widzę też, że się udało wkleić zdjęcia:) Quote
PESTKA. Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A tak w ogóle to się zastanawiam, czy by się nie znalazło miejsce na Waszej działce w Brodach na jakąś małą dobudówkę, tak z 30 m2:) Ja tam dużo przestrzeni w mieszkaniu nie potrzebuję, wystarczy mi zieleń na zewnątrz:) Piękne macie tam widoki:) Ja też chcę!:) Albo zagadam do teścia, czy by mnie nie przygarnął - byłabym Waszą sąsiadką:) Quote
DoPi Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 zapraszam Was na działkę jak tylko troche przestanie padać- Pestke, Amige, Agamike , Weszke,no i kto tam będzie chciał.jDziałka est ogrodzona, tak, że można psiaki puścić luzem , a my wypijem w spokoju kaweczkęlub ...inne mleka. Malawaszko, może zechcesz nas odwiedzić również. Karusia ty masz tez sporo piesów pod opieką to zaglądnij. Uprzedzam tylko, że siusiamy w krzaczki , nie myjemy sie i pijemy wodziankę z butli. Ale dla nas harcerzy to nie problem Quote
wilczyca Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 DoPi napisał(a):zapraszam Was na działkę jak tylko troche przestanie padać- Pestke, Amige, Agamike , Weszke,no i kto tam będzie chciał.(.....) ja też bym chciała :oops:, bo Bacula jest mi bardzo ..... :oops: i bardzo chciała bym go uściskać i wygłaskać :oops: ...... Quote
paoiii Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć w sumie niewiedziałam na jakim wątku napisać więc pisze na tym najbardziej aktualnym. Otóż organizowałam w lutym razem z KTOZem wystawę zdjęc kociaków z krakowskiego schronu mojego autorstwa aby wypromować i zareklamować te najbardziej potrzebujące. Gdyby ktoś podchwycił mój pomysł aby powtórzyć w miare możliwości tą akcje z psiakami prosze o kontakt. Sama jestem wolontariuszką lecz Rybną odwiedzam rzedko ze względnu na to ze dosyc daleko mieszkam. Jestem chętna do współpracy i pomocy przedewszystkim tym najstarszym i najbardziej potrzebującym psiakom. Mój mail [email protected] Kilka zdjęc z kociej wystawy i dwa psie: http://img121.imageshack.us/gal.php?g=img0620c.jpg Quote
DoPi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Paoiii dzienks, Weszko w czwartek będę się kontaktować z państwem, którzy wyrazili chęć przygarnięcia Bacuchny Wilczyco zapraszam dzis , jutro do mnie do Radwanowic w odwiedziny do Bacy , potem zobaczymy jak potoczą sie jego losy, tel 507095567 Quote
Asior Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 AMIGA napisał(a):A będziecie w telewizji? TYY a skad Ty wiesz o telewizji?? :cool3: Quote
AMIGA Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Jaaaaaaaaaaaaaa, cos wieeeeeem? Nieeeee, ja tylko tak sobie pytam Quote
DoPi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Moje drogie i drodzy Asior- dzienks za Elmirke(super dziewcze) Hmmm Amiga nasłała na nas Uwagę i mają dzisiaj przyjechać , bo taki program robią o psiakach zabranych ze schroniska w czasie powodzi. A mój Bacuś poszedł dzisiaj na solo z psem sąsiadów ( dla tych co byli u mnie to solówka z Toresem)większym od siebie. Co przeżyłam to moje i teraz boje się, że może nie wypaść dobrze w TV. Zobaczymy. Musze sie z nim przejechać do weta, choć wyglada, że większych obrażeń nie ma.Moje słońce musi teraz się zrelaksować na kanapie. Mnie tylko lekko odgryzły palec jak chciałam rozewrzeć szczęki. No i w sobotę spotkało się 6 psiaków u mnie na działce. 2 Pestki, 2 Elmirki i 2 moje (a no i jeszcze mój syn tez był-pisze bo mi zawsze zwracaja uwage jak wymieniam inwentarz, że zapominam o synu ). Nie miałyśmy aparatu, ale może coś wrzuce z komórki trzymajcie dzisiaj wieczór za nas Quote
AMIGA Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Ja nikogo na nikogo nie nasłałam, ja protestuję. Nie ja bylam pomyslodawczynią, zostalam tylko poproszona o numer telefonu. Zresztą dla zmylki podalam numer do Pestki :evil_lol: (na starość to się już tak ma, że wszystko się myli) Biedne Bacątko - ma jakieś zewnętrzne ślady tej solówki? A o zdjecia oczywiście bardzo, bardzo prosimy, nawet, jeśli są tylko z komórki Quote
Recommended Posts