Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DoPi napisał(a):

I też wydaje mi się , żeby zmienić temat wątku, bo może trochę mylić.

Ale jak mam zmienic tytuł? Co myli - ze szuka domu, czy że piekny? ;)

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuję za namiary.
Coś jakby ścisnęło nas:-(, po przeczytaniu maila, że sa chętni na Bacuchne. Jeśli jednak to dom z dużym ogrodem, to cóż na pewno mu będzie lepiej. Z maila wynika, że dopiero 10 czerwca wracają państwo z wyjazdu. Umówimy się na wizytę przedadopcyjną.
Teraz spróbuję wkleić zdjęcia z działki .

Posted

Baca- " ja mam już dość latania za kosiarzem"

"No w końcu i mojemu kosiarzowi brakło sił" (całe szczęście skończyła się żyłka w kosie)
"A jakby ktoś nie wiedział , tak wygląda mój wyraz agresji wobec świata"

Posted

No tak, powiedziałam Łukaszowi o mailu w sprawie Bacy, to mnie wypytał prawie o numer buta pana od maila ( czy nie za duży, żeby przez przypadek nie nadepnął Bacuchnie na łapę)

Posted

Jest anons na stronie Gazety Wyborczej o Bacy .
gazeta.pl/kraków - ma ze zdjęciami Weszki
(Weszko , mam nadzieję, że nie bedziesz miała pretensji o prawa autorskie hihi)

Posted

DoPi napisał(a):
No tak, powiedziałam Łukaszowi o mailu w sprawie Bacy, to mnie wypytał prawie o numer buta pana od maila ( czy nie za duży, żeby przez przypadek nie nadepnął Bacuchnie na łapę)

hahahaha bardzo dobrze:loveu::loveu::loveu::loveu:trzeba byc ostroznym;)

Posted

DoPi napisał(a):
dziekuję za namiary.
Coś jakby ścisnęło nas:-(, po przeczytaniu maila, że sa chętni na Bacuchne. Jeśli jednak to dom z dużym ogrodem, to cóż na pewno mu będzie lepiej. Z maila wynika, że dopiero 10 czerwca wracają państwo z wyjazdu. Umówimy się na wizytę przedadopcyjną.
Teraz spróbuję wkleić zdjęcia z działki .

To trzymam mocno kciuki, żeby Państwo byli tak samo genialni jak Wy:):):) A Łukaszowi się nie dziwię, że tak wypytywał, w końcu Baca to jego synek jest:) Widzę też, że się udało wkleić zdjęcia:)

Posted

A tak w ogóle to się zastanawiam, czy by się nie znalazło miejsce na Waszej działce w Brodach na jakąś małą dobudówkę, tak z 30 m2:) Ja tam dużo przestrzeni w mieszkaniu nie potrzebuję, wystarczy mi zieleń na zewnątrz:) Piękne macie tam widoki:) Ja też chcę!:) Albo zagadam do teścia, czy by mnie nie przygarnął - byłabym Waszą sąsiadką:)

Posted

zapraszam Was na działkę jak tylko troche przestanie padać- Pestke, Amige, Agamike , Weszke,no i kto tam będzie chciał.jDziałka est ogrodzona, tak, że można psiaki puścić luzem , a my wypijem w spokoju kaweczkęlub ...inne mleka. Malawaszko, może zechcesz nas odwiedzić również. Karusia ty masz tez sporo piesów pod opieką to zaglądnij. Uprzedzam tylko, że siusiamy w krzaczki , nie myjemy sie i pijemy wodziankę z butli. Ale dla nas harcerzy to nie problem

Posted

DoPi napisał(a):
zapraszam Was na działkę jak tylko troche przestanie padać- Pestke, Amige, Agamike , Weszke,no i kto tam będzie chciał.(.....)

ja też bym chciała :oops:, bo Bacula jest mi bardzo ..... :oops: i bardzo chciała bym go uściskać i wygłaskać :oops: ......

Posted

Cześć w sumie niewiedziałam na jakim wątku napisać więc pisze na tym najbardziej aktualnym. Otóż organizowałam w lutym razem z KTOZem wystawę zdjęc kociaków z krakowskiego schronu mojego autorstwa aby wypromować i zareklamować te najbardziej potrzebujące. Gdyby ktoś podchwycił mój pomysł aby powtórzyć w miare możliwości tą akcje z psiakami prosze o kontakt. Sama jestem wolontariuszką lecz Rybną odwiedzam rzedko ze względnu na to ze dosyc daleko mieszkam. Jestem chętna do współpracy i pomocy przedewszystkim tym najstarszym i najbardziej potrzebującym psiakom. Mój mail [email protected]
Kilka zdjęc z kociej wystawy i dwa psie: http://img121.imageshack.us/gal.php?g=img0620c.jpg

Posted

Paoiii dzienks,
Weszko w czwartek będę się kontaktować z państwem, którzy wyrazili chęć przygarnięcia Bacuchny
Wilczyco zapraszam dzis , jutro do mnie do Radwanowic w odwiedziny do Bacy , potem zobaczymy jak potoczą sie jego losy,
tel 507095567

Posted

Moje drogie i drodzy
Asior- dzienks za Elmirke(super dziewcze)
Hmmm Amiga nasłała na nas Uwagę i mają dzisiaj przyjechać , bo taki program robią o psiakach zabranych ze schroniska w czasie powodzi.
A mój Bacuś poszedł dzisiaj na solo z psem sąsiadów ( dla tych co byli u mnie to solówka z Toresem)większym od siebie.
Co przeżyłam to moje i teraz boje się, że może nie wypaść dobrze w TV. Zobaczymy. Musze sie z nim przejechać do weta, choć wyglada, że większych obrażeń nie ma.Moje słońce musi teraz się zrelaksować na kanapie. Mnie tylko lekko odgryzły palec jak chciałam rozewrzeć szczęki.
No i w sobotę spotkało się 6 psiaków u mnie na działce. 2 Pestki, 2 Elmirki i 2 moje (a no i jeszcze mój syn tez był-pisze bo mi zawsze zwracaja uwage jak wymieniam inwentarz, że zapominam o synu ).
Nie miałyśmy aparatu, ale może coś wrzuce z komórki
trzymajcie dzisiaj wieczór za nas

Posted

Ja nikogo na nikogo nie nasłałam, ja protestuję. Nie ja bylam pomyslodawczynią, zostalam tylko poproszona o numer telefonu.
Zresztą dla zmylki podalam numer do Pestki :evil_lol: (na starość to się już tak ma, że wszystko się myli)
Biedne Bacątko - ma jakieś zewnętrzne ślady tej solówki?
A o zdjecia oczywiście bardzo, bardzo prosimy, nawet, jeśli są tylko z komórki