kkanarekk Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mam prośbę czy jeżeli zdecydujecie się na jeden z hotelików to mogę prosić o rezerwację miejsca dla mnie w jednym dla naszego Misia. On przebywa u ALinyS a tam jest tragedia musi natychmiast opuścić hotelik!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/181895-Pies-z-poder%C5%BCni%C4%99tym-gard%C5%82em-o-kt%C3%B3rego-walczy%C5%82o-p%C3%B3%C5%82-Polski.Brakuje-150z%C5%82-deklaracji!/page30?p=14746860#post14746860 to jego wątkek Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 trzeba sie sprezyc:razz::razz: i powysylac pw....ja dzis w nocy siądę Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):trzeba sie sprezyc:razz::razz: i powysylac pw....ja dzis w nocy siądę ja wlasnie zawalilam 3 godziny pracy bo wysylam... ale....... odzew widac malutki. Chyba w nocy tez bede slac. :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):ja wlasnie zawalilam 3 godziny pracy bo wysylam... ale....... odzew widac malutki. Chyba w nocy tez bede slac. :) masz taki teksik jakis przygotowany do wysylania??? jak masz to wklej moze na watek...wiecej osob moze pomoze rozsylac:) Quote
monika083 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dostalam pw ..jestem. Czy on ma ogloszenia ,taki malec powinien szybko znalesc ds Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']masz taki teksik jakis przygotowany do wysylania??? jak masz to wklej moze na watek...wiecej osob moze pomoze rozsylac:) Witam serdecznie, bardzo prosze o pomoc - walczymy o życie 5 miesiecznego szczeniaka, który mieszka na łańcuchu... psiak tak się boi, że sika pod siebie a DS nie chce takiego psa...Brutus nie jest bezpieczny, bez socjalizacji nie ma szans na normalne życie Miejsce w Hoteliku czeka, jednak jak zwykle chodzi o brak kasy.... wiem, że jest ciężki okres... ale bez pomocy Brutus spędzi całe zycie na łańcuchu... Czy Brutus dostanie szansę na normalny i kochąjący dom?? Każdy tydzień zwlekania działa na niekorzyść http://www.dogomania.pl/threads/1861...k-265-zł-dekl!!! Bardzo proszę o pomoc.... Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Najpierw trzeba go zabrać do hotelu albo DT, później ogłaszać. Nic o nim nie wiemy poza tym że jest wycofany tak na prawdę. A Ci "właściciele" bez problemu go oddadzą? Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Poprosiłam Owieczkę o to, aby zabrała Brutuska do weta i zaszczepiła. Właśnie Brutusek został zaszczepiony :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='obraczus87']Witam serdecznie, bardzo prosze o pomoc - walczymy o życie 5 miesiecznego szczeniaka, który mieszka na łańcuchu... psiak tak się boi, że sika pod siebie a DS nie chce takiego psa...Brutus nie jest bezpieczny, bez socjalizacji nie ma szans na normalne życie Miejsce w Hoteliku czeka, jednak jak zwykle chodzi o brak kasy.... wiem, że jest ciężki okres... ale bez pomocy Brutus spędzi całe zycie na łańcuchu... Czy Brutus dostanie szansę na normalny i kochąjący dom?? Każdy tydzień zwlekania działa na niekorzyść http://www.dogomania.pl/threads/1861...k-265-zł-dekl!!! Bardzo proszę o pomoc.... no i super dobra ciotki to do roboty, bo my tu pierdu pierdu a psiak dalej wisi...rozsylamy Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Fajnie by było gdyby maluch trafił do Astaroth :lol: Dziś jadą tam 2 szczeniaki ONkowe :p będzie miał fajnych kumpli :razz: http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-środków-na-leczenie Quote
Pliszka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mogę zadeklarować 5zł miesięcznie. Biedny mały. Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Pliszka napisał(a):Mogę zadeklarować 5zł miesięcznie. Biedny mały. dziekuję !!!!!!!!!:) Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 :angryy: UWAGA NA HOTELIK!!! :angryy: http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page32 Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Pliszka napisał(a):Mogę zadeklarować 5zł miesięcznie. Biedny mały. super!!! czyli jeszcze brakuje 260zł miesiecznie Quote
malibo57 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dam Brutusowi 50,- stałej. Kto zbiera? Poproszę na PW. Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Po zastanowieniu zdecydowałam, iż Brutusek pojedzie jednak do Astaroth - zarówno u Wiosny jak i Astaroth warunki są super ( u Astaroth byłam osobiście ). Jednak ze względu na odległość podjęłam decyzję o umieszczeniu Brutuska u Natalii. Mam nadzieję, że zrozumiecie. :cool3: Brutusek mógłby przyjechać już w weekend do Natalii jednak.... cały czas brakuje deklaracji. Nie ma nawet połowy. Bardzo Was proszę o pomoc w rozsyłaniu PW i zapraszaniu Ludzi na wątek. Bardzo chcę pomóc Brutuskowi, jednak w mojej obecnej sytuacji życiowej - nie stać mnie na utrzymywanie psiaka w Hoteliku :( Lu_Gosiak - mam nadzieje, że nie jesteś zła na mnie :oops: Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='obraczus87']Po zastanowieniu zdecydowałam, iż Brutusek pojedzie jednak do Astaroth - zarówno u Wiosny jak i Astaroth warunki są super ( u Astaroth byłam osobiście ). Jednak ze względu na odległość podjęłam decyzję o umieszczeniu Brutuska u Natalii. Mam nadzieję, że zrozumiecie. :cool3: Brutusek mógłby przyjechać już w weekend do Natalii jednak.... cały czas brakuje deklaracji. Nie ma nawet połowy. Bardzo Was proszę o pomoc w rozsyłaniu PW i zapraszaniu Ludzi na wątek. Bardzo chcę pomóc Brutuskowi, jednak w mojej obecnej sytuacji życiowej - nie stać mnie na utrzymywanie psiaka w Hoteliku :( Lu_Gosiak - mam nadzieje, że nie jesteś zła na mnie :oops: noo cos Ty czemu mam być zła.....wazne, ze hotelik sprawdzony i ze opusci ten łancuch...czyli moze małe podsumowanie: u Astorah jaka cena?? ja mysle, ze jak sie sprrezymy do to wekendu spokojnie uda sie nazbierac....musi wyjechac w wekend!!! damy rade!!! Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 doczytalam, ze u Natalii max 300zł tak?? to brakuje 133zł ???? Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']doczytalam, ze u Natalii max 300zł tak?? to brakuje 133zł ???? Na pewno to bedzie wiadomo, jak NAtalia zobaczy psa na oczy; cennik wygląda następująco: [FONT=Calibri]Ceny:[/FONT] [FONT=Calibri]mały piesek (do 10kg) 8zł/doba[/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Calibri]średni (10-20kg) 10zł/doba[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Calibri](20-30kg) 13zł/doba[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Calibri]duży (od 30kg) 15zł/doba[/FONT][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri]AKTUALNY STAN DEKLARACJI !!![/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] DEKLARACJE STAŁE: - Nijase - 5 zł (od czerwca) - Nikus - 10 zł - olga7 - 5 zł (od lipca) - Madziadalena - 5 zł - Kamila28 - 5 zł - Vasco - 10 zł - Awit - 5 zł - Agnieszka32 - 20 zł - baldek2 - 10 zł - kkanarekk - 20 zł - mala_czarna - 7 zł - Pliszka - 5 zł - malibo57 - 50 zł Razem: 157 zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE: - Lu_Gosiak - 50 zł - olga7 - 10 zł (w czerwcu) - Kinia1984 - 15 zł - ossa98 - 50 zł - Ellig - 110 zł - AnnaA - 30zł Razem: 265 zł Quote
Tymonka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Przepraszam za offa , ale już nie wiem gdzie prosić : Błagam o deklaracje , jeden z psiaków prawdopodobnie nie żyje , nie pozwólmy umrzeć drugiemu !!! http://www.dogomania.pl/threads/186098-Psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasieWarszawa-Katowice-czy-musz%C4%85-umrze%C4%87 Quote
Wisełka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Anja2201']Przepraszam za offa , ale już nie wiem gdzie prosić : Błagam o deklaracje , jeden z psiaków prawdopodobnie nie żyje , nie pozwólmy umrzeć drugiemu !!! http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page34 A ten link to właściwy jest???? Quote
Tymonka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Właśnie załapałam co wkleiłam tu właściwy: http://www.dogomania.pl/threads/186098-Psy-z-pod-stacji-benzynowej-przy-trasieWarszawa-Katowice-czy-musz%C4%85-umrze%C4%87 Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Kochani, według OWieczki Brutusek waży około 20kg, a więc cena wahać sie bedzie pomiędzy 10 a 13 zł za dobę... Jest szansa na zawiezienie Brutuska JUŻ W NABJLIŻSZĄ SOBOTĘ do Hoteliku. Owieczka może dowieźć mi Brutuska do Warszawy a ja bym Go zawiozła bezpośrednio do Astaroth. Wiem, że porywam się z motyką na słońce.... wiem o tym. Już dostałam kilka PW z informacją, abym sobie darowała bo i tak nie uda nam się uzbierać deklaracji..... :roll: nie jest to zbyt motywujące, tym bardziej że w głowie ciagle mam słowa: zakończyć to... Ale nic... walczymy dalej...... Quote
Niebieska713 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 No to ja ZATTROLUJE i ZASPAMUJE na tym watku...i dam deklaracje stala miesieczna na hotelik,dopoki psiak nie znajdzie domku. 20 zl,od czerwca. Quote
Alexandra29 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 spróbuję porozsyłać link, finansowo nie mogę w tej chwili pomóc, ale spróbuję w inny. Obarczus87, dlaczego chcesz zakończyć, odejśc z dogo? Chcesz zostawić te stworzenia biedne które Cię potrzebują- przykre:-( Quote
Recommended Posts