Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam prośbę czy jeżeli zdecydujecie się na jeden z hotelików to mogę prosić o rezerwację miejsca dla mnie w jednym dla naszego Misia. On przebywa u ALinyS a tam jest tragedia musi natychmiast opuścić hotelik!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/181895-Pies-z-poder%C5%BCni%C4%99tym-gard%C5%82em-o-kt%C3%B3rego-walczy%C5%82o-p%C3%B3%C5%82-Polski.Brakuje-150z%C5%82-deklaracji!/page30?p=14746860#post14746860 to jego wątkek

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
trzeba sie sprezyc:razz::razz: i powysylac pw....ja dzis w nocy siądę

ja wlasnie zawalilam 3 godziny pracy bo wysylam... ale....... odzew widac malutki. Chyba w nocy tez bede slac. :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
ja wlasnie zawalilam 3 godziny pracy bo wysylam... ale....... odzew widac malutki. Chyba w nocy tez bede slac. :)

masz taki teksik jakis przygotowany do wysylania??? jak masz to wklej moze na watek...wiecej osob moze pomoze rozsylac:)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']masz taki teksik jakis przygotowany do wysylania??? jak masz to wklej moze na watek...wiecej osob moze pomoze rozsylac:)

Witam serdecznie,

bardzo prosze o pomoc - walczymy o życie 5 miesiecznego szczeniaka, który mieszka na łańcuchu... psiak tak się boi, że sika pod siebie a DS nie chce takiego psa...Brutus nie jest bezpieczny, bez socjalizacji nie ma szans na normalne życie

Miejsce w Hoteliku czeka, jednak jak zwykle chodzi o brak kasy.... wiem, że jest ciężki okres... ale bez pomocy Brutus spędzi całe zycie na łańcuchu...

Czy Brutus dostanie szansę na normalny i kochąjący dom??

Każdy tydzień zwlekania działa na niekorzyść

http://www.dogomania.pl/threads/1861...k-265-zł-dekl!!!

Bardzo proszę o pomoc....

Posted

Najpierw trzeba go zabrać do hotelu albo DT, później ogłaszać. Nic o nim nie wiemy poza tym że jest wycofany tak na prawdę. A Ci "właściciele" bez problemu go oddadzą?

Posted

[quote name='obraczus87']Witam serdecznie,

bardzo prosze o pomoc - walczymy o życie 5 miesiecznego szczeniaka, który mieszka na łańcuchu... psiak tak się boi, że sika pod siebie a DS nie chce takiego psa...Brutus nie jest bezpieczny, bez socjalizacji nie ma szans na normalne życie

Miejsce w Hoteliku czeka, jednak jak zwykle chodzi o brak kasy.... wiem, że jest ciężki okres... ale bez pomocy Brutus spędzi całe zycie na łańcuchu...

Czy Brutus dostanie szansę na normalny i kochąjący dom??
Każdy tydzień zwlekania działa na niekorzyść
http://www.dogomania.pl/threads/1861...k-265-zł-dekl!!!
Bardzo proszę o pomoc....

no i super
dobra ciotki to do roboty, bo my tu pierdu pierdu a psiak dalej wisi...rozsylamy

Posted

Po zastanowieniu zdecydowałam, iż Brutusek pojedzie jednak do Astaroth - zarówno u Wiosny jak i Astaroth warunki są super ( u Astaroth byłam osobiście ). Jednak ze względu na odległość podjęłam decyzję o umieszczeniu Brutuska u Natalii. Mam nadzieję, że zrozumiecie. :cool3:

Brutusek mógłby przyjechać już w weekend do Natalii jednak.... cały czas brakuje deklaracji. Nie ma nawet połowy.

Bardzo Was proszę o pomoc w rozsyłaniu PW i zapraszaniu Ludzi na wątek. Bardzo chcę pomóc Brutuskowi, jednak w mojej obecnej sytuacji życiowej - nie stać mnie na utrzymywanie psiaka w Hoteliku :(

Lu_Gosiak - mam nadzieje, że nie jesteś zła na mnie :oops:

Posted

[quote name='obraczus87']Po zastanowieniu zdecydowałam, iż Brutusek pojedzie jednak do Astaroth - zarówno u Wiosny jak i Astaroth warunki są super ( u Astaroth byłam osobiście ). Jednak ze względu na odległość podjęłam decyzję o umieszczeniu Brutuska u Natalii. Mam nadzieję, że zrozumiecie. :cool3:

Brutusek mógłby przyjechać już w weekend do Natalii jednak.... cały czas brakuje deklaracji. Nie ma nawet połowy.

Bardzo Was proszę o pomoc w rozsyłaniu PW i zapraszaniu Ludzi na wątek. Bardzo chcę pomóc Brutuskowi, jednak w mojej obecnej sytuacji życiowej - nie stać mnie na utrzymywanie psiaka w Hoteliku :(

Lu_Gosiak - mam nadzieje, że nie jesteś zła na mnie :oops:
noo cos Ty czemu mam być zła.....wazne, ze hotelik sprawdzony i ze opusci ten łancuch...czyli moze małe podsumowanie: u Astorah jaka cena?? ja mysle, ze jak sie sprrezymy do to wekendu spokojnie uda sie nazbierac....musi wyjechac w wekend!!! damy rade!!!

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']doczytalam, ze u Natalii max 300zł tak??
to brakuje 133zł ????

Na pewno to bedzie wiadomo, jak NAtalia zobaczy psa na oczy; cennik wygląda następująco:

[FONT=Calibri]Ceny:[/FONT]
[FONT=Calibri]mały piesek (do 10kg) 8zł/doba[/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Calibri]średni (10-20kg) 10zł/doba[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Calibri](20-30kg) 13zł/doba[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Calibri]duży (od 30kg) 15zł/doba[/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]AKTUALNY STAN DEKLARACJI !!![/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
DEKLARACJE STAŁE:

- Nijase - 5 zł (od czerwca)
- Nikus - 10 zł
- olga7 - 5 zł (od lipca)
- Madziadalena - 5 zł
- Kamila28 - 5 zł
- Vasco - 10 zł
- Awit - 5 zł
- Agnieszka32 - 20 zł
- baldek2 - 10 zł
- kkanarekk - 20 zł
- mala_czarna - 7 zł
- Pliszka - 5 zł
- malibo57 - 50 zł

Razem: 157 zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:

- Lu_Gosiak - 50 zł
- olga7 - 10 zł (w czerwcu)
- Kinia1984 - 15 zł
- ossa98 - 50 zł
- Ellig - 110 zł
- AnnaA - 30zł

Razem: 265 zł

Posted

Kochani, według OWieczki Brutusek waży około 20kg, a więc cena wahać sie bedzie pomiędzy 10 a 13 zł za dobę...

Jest szansa na zawiezienie Brutuska JUŻ W NABJLIŻSZĄ SOBOTĘ do Hoteliku. Owieczka może dowieźć mi Brutuska do Warszawy a ja bym Go zawiozła bezpośrednio do Astaroth.

Wiem, że porywam się z motyką na słońce.... wiem o tym. Już dostałam kilka PW z informacją, abym sobie darowała bo i tak nie uda nam się uzbierać deklaracji..... :roll: nie jest to zbyt motywujące, tym bardziej że w głowie ciagle mam słowa: zakończyć to...

Ale nic... walczymy dalej......

Posted

spróbuję porozsyłać link, finansowo nie mogę w tej chwili pomóc, ale spróbuję w inny. Obarczus87, dlaczego chcesz zakończyć, odejśc z dogo? Chcesz zostawić te stworzenia biedne które Cię potrzebują- przykre:-(