obraczus87 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Maćku, a czy nowa koleżanka Brutka ma swój wątek?? :) Kochany psiak z tego Brutka. Quote
Maciek777 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='obraczus87']Maćku, a czy nowa koleżanka Brutka ma swój wątek?? :) [/QUOTE] Nie ma swojego wątku, chociaż przysiągłbym, że kiedyś się na niego natknąłem (zanim do nas przyjechała), ale jak ostatnio szukałem to nie znalazłem. Wstawię tu jej zdjęcie, ale nie wiem czy dzisiaj bo nie mam już miejsca na żabie i muszę odczekać z godzinkę;) Quote
Maciek777 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 To jest właśnie Śnieżka:) " class="ipsImage" alt=""> Quote
ossa98 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Witajcie, z ogloszeniem na stronie RR lipa. Znajmoma już nie prowadzi serwisu. Natomiast będziemy mieli dwie dodatkowe opłaty stałe. Po przedstawieniu historii Brutusa, moje koleżanki z pracy zadeklarowały pomoc. Mam nadzieję, że już wkrótce odwiedzą nas na wątku:-). Quote
famke Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Witajcie, trafiłam na Wasze forum za sprawą Brutusa - deklaruję wpłaty w wysokości 30 zł. Zamieściłam apel na mojej stronie FB i zamieszczę go na forum, które prowadzę. Mam nadzieję, że to pomoże - serce się ściska jak się patrzy na takie psiaki... Quote
Nikus Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Witamy na wątku Brutuska :) zaraz wysyłam konto do wpłat dla niego:loveu: Quote
Ellig Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Czy jest watek , wydarzenie Brutusa na Facebooku, bo widze wplaty z FB? Śniezka , slicznoto!:) Quote
Nikus Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Co do FB to proszę pytajcie Lilkę....ja się w tym nie wyznaję:( Quote
E&A Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Witam Znajoma z pracy "zaraziła" nas historią Brutusa, deklarujemy 50zł/miesięcznie i trzymamy kciuki by Brutus znalazł w końcu swój dom a wraz z nim kochającego i odpowiedzialnego człowieka. Quote
obraczus87 Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Maćku - Śnieżka to prawdziwa Śnieżka :) a jak Brutek zachowuje się w stosunku do nowej koleżanki?? Cieszę się, że ma psie towarzystwo :) [quote name='ossa98']Witajcie, z ogloszeniem na stronie RR lipa. Znajmoma już nie prowadzi serwisu. Natomiast będziemy mieli dwie dodatkowe opłaty stałe. Po przedstawieniu historii Brutusa, moje koleżanki z pracy zadeklarowały pomoc. Mam nadzieję, że już wkrótce odwiedzą nas na wątku:-).[/QUOTE] Pięknie dziękuję Ossa :) [quote name='famke']Witajcie, trafiłam na Wasze forum za sprawą Brutusa - deklaruję wpłaty w wysokości 30 zł. Zamieściłam apel na mojej stronie FB i zamieszczę go na forum, które prowadzę. Mam nadzieję, że to pomoże - serce się ściska jak się patrzy na takie psiaki...[/QUOTE] [quote name='E&A']Witam Znajoma z pracy "zaraziła" nas historią Brutusa, deklarujemy 50zł/miesięcznie i trzymamy kciuki by Brutus znalazł w końcu swój dom a wraz z nim kochającego i odpowiedzialnego człowieka.[/QUOTE] Bardzo dziękuję :multi::Rose: ------------------------------------------------------------------------------- Elunia, wszystkie wpłaty z FB to zasługa Lilk_i, której bardzooooo dziękuję!!!! Wątpię, aby Brutek miał wydarzenie na FB, ponieważ Lilka potrzebuje pomocy w prowadzeniu wydarzenia. Czy Was też tak zasypało??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Igam Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 odwiedzam Brutuska (choć na razie finansowo nie dam rady pomóc, przepraszam) Quote
Maciek777 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 U mnie to śnieg raczej topnieje:) Od kilku dni odwilż... Brutus od razu zaakceptował śnieżkę. Dobrze na nią reaguje - nie ma problemów:) Z resztą Śnieżka nie jest już znowu taka młoda...;) Quote
ossa98 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Niestety nas nie zasypało. Z ustęsknieniem czekamy na śnieg, aby atmosferze świątecznej stało się zadość. Z drugiej strony jak pomyślę o tym odśnieżaniu....brrrrrr...:shake: Witajcie famke i E&A:razz::multi: Quote
obraczus87 Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Igam']odwiedzam Brutuska (choć na razie finansowo nie dam rady pomóc, przepraszam) Witaj :) [quote name='Maciek777']U mnie to śnieg raczej topnieje:) Od kilku dni odwilż... Brutus od razu zaakceptował śnieżkę. Dobrze na nią reaguje - nie ma problemów:) Z resztą Śnieżka nie jest już znowu taka młoda...;) Ważne, że zaakceptował :) [quote name='ossa98']Niestety nas nie zasypało. Z ustęsknieniem czekamy na śnieg, aby atmosferze świątecznej stało się zadość. Z drugiej strony jak pomyślę o tym odśnieżaniu....brrrrrr...:shake: Witajcie famke i E&A:razz::multi: Nas zasypało, ale juz zapowiadaja odwilż.. ehhh i znowu będzie chlapa.. Quote
Nikus Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Wpłynęła deklaracja od LILUtosi :) pięknie dziękujemy:) Quote
Nikus Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 i od cioci i wujka E&A :) wielkie dzięki :loveu: Quote
Nikus Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Wpłynęła też kasa od famke - bardzo dziękuję :Rose: Quote
_Dunaj_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Zaglądam i cieszy mnie, że są kolejne osoby chcące pomóc, ja nie dam rady wspieram kilka innych psiaków Quote
Aldrumka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Zapraszam na bazarek dla Brutka. Może ktoś potrzebuje kreacji na Sylwestra? http://www.dogomania.pl/forum/threads/237554-Błyskawiczny-sylwestrowo-zimowy-bazar-dla-Brutusa-do-26-grudnia!!! Quote
obraczus87 Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Aldrumka']Zapraszam na bazarek dla Brutka. Może ktoś potrzebuje kreacji na Sylwestra? http://www.dogomania.pl/forum/threads/237554-Błyskawiczny-sylwestrowo-zimowy-bazar-dla-Brutusa-do-26-grudnia!!! Bardzo dziękuję za kolejny bazarek.... !!!! proszę zajrzyjcie chociaż.. podnieście... Quote
sylwija Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 i ja już biegnę :) a jak się Brutus miewa? Quote
Recommended Posts