Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Maćku, a czy nowa koleżanka Brutka ma swój wątek?? :)
[/QUOTE]
Nie ma swojego wątku, chociaż przysiągłbym, że kiedyś się na niego natknąłem (zanim do nas przyjechała), ale jak ostatnio szukałem to nie znalazłem. Wstawię tu jej zdjęcie, ale nie wiem czy dzisiaj bo nie mam już miejsca na żabie i muszę odczekać z godzinkę;)

Posted

Witajcie, z ogloszeniem na stronie RR lipa. Znajmoma już nie prowadzi serwisu. Natomiast będziemy mieli dwie dodatkowe opłaty stałe. Po przedstawieniu historii Brutusa, moje koleżanki z pracy zadeklarowały pomoc. Mam nadzieję, że już wkrótce odwiedzą nas na wątku:-).

Posted

Witajcie,

trafiłam na Wasze forum za sprawą Brutusa - deklaruję wpłaty w wysokości 30 zł.
Zamieściłam apel na mojej stronie FB i zamieszczę go na forum, które prowadzę. Mam nadzieję, że to pomoże - serce się ściska jak się patrzy na takie psiaki...

Posted

Witam

Znajoma z pracy "zaraziła" nas historią Brutusa, deklarujemy 50zł/miesięcznie i trzymamy kciuki by Brutus znalazł w końcu swój dom a wraz z nim kochającego i odpowiedzialnego człowieka.

Posted

Maćku - Śnieżka to prawdziwa Śnieżka :) a jak Brutek zachowuje się w stosunku do nowej koleżanki?? Cieszę się, że ma psie towarzystwo :)

[quote name='ossa98']Witajcie, z ogloszeniem na stronie RR lipa. Znajmoma już nie prowadzi serwisu. Natomiast będziemy mieli dwie dodatkowe opłaty stałe. Po przedstawieniu historii Brutusa, moje koleżanki z pracy zadeklarowały pomoc. Mam nadzieję, że już wkrótce odwiedzą nas na wątku:-).[/QUOTE]

Pięknie dziękuję Ossa :)

[quote name='famke']Witajcie,

trafiłam na Wasze forum za sprawą Brutusa - deklaruję wpłaty w wysokości 30 zł.
Zamieściłam apel na mojej stronie FB i zamieszczę go na forum, które prowadzę. Mam nadzieję, że to pomoże - serce się ściska jak się patrzy na takie psiaki...[/QUOTE]

[quote name='E&A']Witam

Znajoma z pracy "zaraziła" nas historią Brutusa, deklarujemy 50zł/miesięcznie i trzymamy kciuki by Brutus znalazł w końcu swój dom a wraz z nim kochającego i odpowiedzialnego człowieka.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :multi::Rose:

-------------------------------------------------------------------------------

Elunia, wszystkie wpłaty z FB to zasługa Lilk_i, której bardzooooo dziękuję!!!!

Wątpię, aby Brutek miał wydarzenie na FB, ponieważ Lilka potrzebuje pomocy w prowadzeniu wydarzenia.

Czy Was też tak zasypało??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

U mnie to śnieg raczej topnieje:) Od kilku dni odwilż...

Brutus od razu zaakceptował śnieżkę. Dobrze na nią reaguje - nie ma problemów:) Z resztą Śnieżka nie jest już znowu taka młoda...;)

Posted

Niestety nas nie zasypało. Z ustęsknieniem czekamy na śnieg, aby atmosferze świątecznej stało się zadość. Z drugiej strony jak pomyślę o tym odśnieżaniu....brrrrrr...:shake:

Witajcie famke i E&A:razz::multi:

Posted

[quote name='Igam']odwiedzam Brutuska (choć na razie finansowo nie dam rady pomóc, przepraszam)

Witaj :)

[quote name='Maciek777']U mnie to śnieg raczej topnieje:) Od kilku dni odwilż...

Brutus od razu zaakceptował śnieżkę. Dobrze na nią reaguje - nie ma problemów:) Z resztą Śnieżka nie jest już znowu taka młoda...;)

Ważne, że zaakceptował :)

[quote name='ossa98']Niestety nas nie zasypało. Z ustęsknieniem czekamy na śnieg, aby atmosferze świątecznej stało się zadość. Z drugiej strony jak pomyślę o tym odśnieżaniu....brrrrrr...:shake:

Witajcie famke i E&A:razz::multi:

Nas zasypało, ale juz zapowiadaja odwilż.. ehhh i znowu będzie chlapa..