Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mogę zapisać edycji postu, wklejam tutaj aktualny stan finansów:
[FONT=Arial]WPŁATY:loveu::loveu::loveu::[/FONT][FONT=Arial]

[FONT=Arial][SIZE=2]TERESA BORCZ - 50zł
[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial]MTF ZALESIE - 100z[/FONT][FONT=Arial]ł
baldek2 - 30 zł
Maruda666 - 100 zł
Poker - 50zł
baldek2 - 30zł
z bazarku - 55zł
Ajula - 20zł
[/FONT]
[FONT=Arial]__________________________

[SIZE=5]159,15zł - aktualne

[/FONT]
[FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [FONT=Arial]
[/FONT]
[/FONT]

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, nie pamiętam co Kreska ma wpisane w książeczce, ale ma ok 2-3 lat jak dla mnie, wielkość poniżej kolana, jest wysterylizowana ma wszystkie aktualne szczepienia, kontaktowa i wpatrzona w człowieka tak jak Helga&Ares pisała, myslę że te demolki i siuranie w domu można sobie na razie darować w ogłoszeniach:lol:ogólnie to bardzo fajna i kontaktowa sunia, jak ja ją widziałam to była przestraszeńcem okropnym, a teraz doszła do siebie, więcej H&A może o niej napisać

Posted

[quote name='stonka1125']Ok, nie pamiętam co Kreska ma wpisane w książeczce, ale ma ok 2-3 lat jak dla mnie, wielkość poniżej kolana, jest wysterylizowana ma wszystkie aktualne szczepienia, kontaktowa i wpatrzona w człowieka tak jak Helga&Ares pisała, myslę że te demolki i siuranie w domu można sobie na razie darować w ogłoszeniach:lol:ogólnie to bardzo fajna i kontaktowa sunia, jak ja ją widziałam to była przestraszeńcem okropnym, a teraz doszła do siebie, więcej H&A może o niej napisać

Już nie demoluje, nie szczeka, sika sporadycznie! :)
Jestem teraz w lecznicy codziennie, chodzimy na częste spacery, mówię Wam to psie cudeńko!

Posted

[quote name='Helga&Ares']Już nie demoluje, nie szczeka, sika sporadycznie! :)
Jestem teraz w lecznicy codziennie, chodzimy na częste spacery, mówię Wam to psie cudeńko![/QUOTE]
Dzięki za podpowiedzi już coś tam skleciłam i się robi, linki do aktywacji dostanie Gosia.

Posted

Niestety nie, ponieważ w schronie nie sprawdzają domów.
Ale ludzie tylko jak ją zobaczyli to się zakochali, i od razu ją wzięli do domu!
Przyjechali oni właśnie po Huskiego więc decyzja o zaadoptowaniu jej była przemyślana :)

Posted

a czy ona była sterylizowana? Może wartoby sprawdzić ten dom, żeby nie trafiła z deszczu pod rynnę? Wiesz, ja już zupełnie ludziom nie ufam, wolę sprawdzać, bo w grę wchodzi życie psa

Posted

Sterylizowana nie była, ponieważ jest kolejka do sterylki pierwsze sterylizują aborcyjnie a potem te które są w kolejce.
Ja adres mogę załatwić, lecz nie wiem czy znajdę kogoś co sprawdzi domek, ponieważ ja jestem nieletnia.

Posted

Dzięki Domi że czuwasz, sunia miała być wysterylizowana przed adopcją, nie wiem czemu poszla bez sterylki, jest po cieczce, też czekam na adres, nie po to ją wyciągałyśmy żeby teraz miała dziecioki produkować!!!!

Posted

[quote name='stonka1125']

Dzięki Domi że czuwasz, sunia miała być wysterylizowana przed adopcją, nie wiem czemu poszla bez sterylki, jest po cieczce, też czekam na adres, nie po to ją wyciągałyśmy żeby teraz miała dziecioki produkować!!!!

Nie wiadomo czy jest taki punkt w umowie adopcyjnej(o konieczności sterylki), jeśli nie ma to dupa w zasadzie

Posted

[quote name='Tola^^']Niestety nie, ponieważ w schronie nie sprawdzają domów.
Ale ludzie tylko jak ją zobaczyli to się zakochali, i od razu ją wzięli do domu!
Przyjechali oni właśnie po Huskiego więc decyzja o zaadoptowaniu jej była przemyślana :)[/QUOTE]
Kuchnia, trochę niedobrze:(

Posted

Jutro będę w schronie i postaram się załatwić adres gdzie ona mieszka!
Mnie nie było gdy sunia szła do domu (to była poprzednia sobota)...
Koleżanka mi mówiła to właśnie co tu piszę o tych ludziach.
Więc jak będę miała adres i telefon kontaktowy do nich to od razu na wątku napiszę! (Mam nadzieje że dane będą na jutro!)

• 2 weeks later...
Posted

agada napisał(a):
To wspaniałe wieści!!!

Lecz chyba koniec dobrych wieści, ponieważ nie uda mi się załatwić danych domku Gasi...
Gas nadal w schronie...
Dobrze sobie radzi na wybiegu , lubi podominować nad innymi psami i nie szuka bliskiego kontaktu z człowiekiem- taki typ samotnika...

Posted

Tolu, co to znaczy, że Gas nadal w schronie? Czy to oznacza, że wróciła, czy może w ogóle nie poszła do adopcji? Czas działać ze sterylką, bo później może być za późno, i no domku szukać, by nie poszła w niepowołane ręce

Posted

Nie, nie gasia w DS, a gas samiec z którym przyjechała jest w schronie...
Jutro jeszcze raz się zapytam o dane tego domku, mam nadzieje że będzie mogło być to sprawdzone!!