Helga&Ares Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ok, postaraj się zatem zdobyć ten adres. Musimy mieć pewność, że psiak trafił w dobre ręce. Ja nie wierzę ludziom na słowo Quote
Tola^^ Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Helga&Ares napisał(a):Ja nie wierzę ludziom na słowo Ludzi różne rzeczy mogą mówić żeby zrobić dobre wrażenie a potem warunki takie jakie są :( Tak jak do naszego schroniska przywiozła straż miejska psa na początku wakacji tamtego roku a na koniec wakacji przyszła po niego właścicielka, teraz psiak znowu w schronie na początku wakacji i co znowu po wakacjach go odbierze? A mówiła że całe wakacje go szukała, już traciła nadzieje że go znajdzie a psiak znowu w schronie ;/ Quote
Edi100 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Tola^^ napisał(a):Ludzi różne rzeczy mogą mówić żeby zrobić dobre wrażenie a potem warunki takie jakie są :( Tak jak do naszego schroniska przywiozła straż miejska psa na początku wakacji tamtego roku a na koniec wakacji przyszła po niego właścicielka, teraz psiak znowu w schronie na początku wakacji i co znowu po wakacjach go odbierze? A mówiła że całe wakacje go szukała, już traciła nadzieje że go znajdzie a psiak znowu w schronie ;/ Bo pewnie Pies przeszkadzał w wyjeździe... Wstrętna baba! Quote
agada Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 demi napisał(a):wpłynęło 51 zł :) Dzięki za info, już lecę donieść, ze wszystko oki ;):lol: Quote
agada Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Cudowne...., az się łezka w oku kręci.... Taka Lola to moje marzenie...., szkoda, ze obecnie jestem zapsiona, znam granice swoich możliwości.... Ale kiedyś............., może jeszcze będzie gdzieś taka Lola..... Quote
xmartix Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 jak tam pieski? znalazły domy? kasa na moim koncie co wpłynęła: Asior 51 zł Kumiko (bazarek) 5 zł Ajula 20 zł Anetik100 (bazarek) 20 zł wroobelterrporystka (bazarek) 35 zł wpisz Stonka na pierwszą i dopisz do stanu konta i napisz ile wyjdzie bo już się zgubiłam ;):roll: Quote
stonka1125 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 nadal nie działa mi edycja postu:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:na żadnym wątku nie mogę edytować Quote
__Lara Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 stonka1125 napisał(a):nadal nie działa mi edycja postu:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:na żadnym wątku nie mogę edytować Trzeba dac zaawansowana edycje, inaczej sie nie da. Quote
stonka1125 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 To spróbuję bo nam się psy do domów porozłaziły, max, suchar i kromka:lol: Quote
stonka1125 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='xmartix']jak tam pieski? znalazły domy? kasa na moim koncie co wpłynęła: Asior 51 zł Kumiko (bazarek) 5 zł Ajula 20 zł Anetik100 (bazarek) 20 zł wroobelterrporystka (bazarek) 35 zł wpisz Stonka na pierwszą i dopisz do stanu konta i napisz ile wyjdzie bo już się zgubiłam ;):roll: [FONT=Arial]WPŁATY:[/FONT][FONT=Arial] [FONT=Arial][SIZE=2]TERESA BORCZ - 50zł [/FONT][/FONT][FONT=Arial]MTF ZALESIE - 100z[/FONT][FONT=Arial]ł baldek2 - 30 zł Maruda666 - 100 zł Poker - 50zł baldek2 - 30zł z bazarku - 55zł Ajula - 20zł [/FONT]Asior 51 zł Kumiko (bazarek) 5 zł Anetik100 (bazarek) 20 zł wroobelterrporystka (bazarek) 35 zł [FONT=Arial]546zł - 275,85 - klinika Kreska (maj) [/FONT][FONT=Arial]__________________________ [SIZE=5]270,15- aktualne Fajnie marta że wróciłaś, sprawdz czy pasuje to postaram się wkleić na pierwszą :) [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
agada Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 stonka1125 napisał(a):To spróbuję bo nam się psy do domów porozłaziły, max, suchar i kromka:lol: :multi::multi::multi: Oooo!!! To bardzo dobre wieści, właśnie na takie tu czekam od dawna!!! Quote
xmartix Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [FONT=Arial]JA DOSTAŁAM TAKIE WPŁATY:[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]TERESA BORCZ - 50zł[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]MTF ZALESIE - 100zł[/FONT][FONT=Arial] baldek2 - 30 zł Maruda666 - 100 zł Poker - 50zł baldek2 - 30zł z bazarku - 55zł Ajula - 20zł [/FONT]Asior 51 zł Kumiko (bazarek) 5 zł Anetik100 (bazarek) 20 zł wroobelterrporystka (bazarek) 35 zł razem: 461 zł czyli zostało 185,15 zł tych nie pogrubionych nie dostałam Quote
Tola^^ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 A ja dziś mam do was wiadomość mam całą masę zdjęć Gasa, ze spacerku i z schroniskowego wybiegu. :loveu::loveu: To jest cudowny, bardzo przyjazny psiak do ludzi, z psami na ogól się zgadza, wszystkie suczki toleruje lecz z niektórymi samcami się nie zgadza! Ostatnio byłam z tym pięknym psiakiem na spacerze w lesie z początku był trochę przestraszony, lecz po chwili zaczął biegać cieszyć się, wyraźnie mu się bardzo podobało, był zadowolony! :D Miałam go na długiej smyczy, więc mógł dosyć swobodnie się poruszać, biegłam z nim na spacerze około 10min bardzo szybko, a on nawet się nie zmęczył tylko chciał biec dalej, lecz ja niestety już sił na to nie miałam :lol: Lubi gdy sie go drapie, lecz bardziej od tego woli pobiegać i się wyszaleć. Na krótkiej smyczy nie ciągnie, ładnie idzie, lecz gdy da mu się trochę luzu to wtedy potrafi pociągnąć. :evil_lol: Byłam z nim również nad wodą gdzie pojadł trochę zielonej trawki a potem wskoczył do rzeki, bardzo mu się podobało, wprost uwielbia wodę! :loveu: Ja przyszłam z nim do schroniska trochę go głaskałam i dałam na wybieg, potem jak tylko podchodziłam do płotu to przybiegał skakał na płot i piszczał bo chciał wyjść na spacer... Dziś też bardzo płakał bo chciał iść na spacer lecz był pracowity dzień i nie mogłam z nim iść.... :-( Jego zdjęcia wstawię wieczorem :D Quote
Tola^^ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Obiecane fotki!!! :loveu: Zdjęcia z wybiegu przed spacerkiem :) Quote
xmartix Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Tola, wspaniale że się nim zajęłaś, to go ogłoszę, będzie wykastrowany? Quote
Tola^^ Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 xmartix napisał(a):Tola, wspaniale że się nim zajęłaś, to go ogłoszę, będzie wykastrowany? W schronie nie będzie kastrowany... Quote
Recommended Posts