Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andegawenka napisał(a):
Najgorsze że chłopak gdzieś trafi na podwórze a my nie dowiemy się tego nigdy...

Jestem przybita:( Nadal zero wieści.

Posted

Cioteczki, zagladam do Maksia i ciągle mu kibicuję, myslę, ze moze ranias ma racje, nie wszyscy przeciez sa okrutni i źli ?
Przy okazji chce Was zaprosic na bazarek z mojego podpisu. Głuchy i niemy Fuks zbiera na kojec...

Posted

bela51 napisał(a):
Cioteczki, zagladam do Maksia i ciągle mu kibicuję, myslę, ze moze ranias ma racje, nie wszyscy przeciez sa okrutni i źli ?

Wracam po tygodniowej przerwie ( drugą część urlopu zleciała mi w mgnieniu oka) i nadal nie mam wieści o Maxiu:(
Minęło już sporo czasu odkąd Maxiu zniknął nam z oczu :( Sprawa wyjątkowo przygnębiająca. Nie wiem, co dalej.
Dziś uaktualnie wszystkie wpłaty w 1 poście. Przepraszam za zaległości spowodowane urlopem.

Posted

[SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2]Przekopiowałam info z 1 postu, gdyby ktoś nie zajrzał na 1 stronę.

Z uwagi na to, że do tej pory nie udało się nam odnaleźć Maxia, mimo wielkich starań zwłaszcza Sylwiaso, Majqa oraz wielu innych cudownych dogomaniaków ogłaszam wstrzymanie wszelkich wpłat stałych oraz jednorazowych które miały być przeznaczone na opłacenie hoteliku oraz weta. Z całego serca dziękuję w imieniu swoim ale przede wszystkim naszego kochanego włóczęgo Maxia za wszystko co dla niego zrobiliście do tej pory, za Wasze zainteresowanie, pomoc różnego rodzaju (ulotki, ogłoszenia, filmiki, banerki oraz bezcenne środki finansowe)!
Jeśli do końca sierpnia nic się nie zmieni :bigcry::sadCyber: to wówczas skieruje do wszystkich darczyńców wiadomości na PW odnośnie dotychczasowych wpłat. Chciabym, aby Maxiowe starania nie poszły na marne :-(

Posted

[quote name='amica'][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2]Przekopiowałam info z 1 postu, gdyby ktoś nie zajrzał na 1 stronę.

Z uwagi na to, że do tej pory nie udało się nam odnaleźć Maxia, mimo wielkich starań zwłaszcza Sylwiaso, Majqa oraz wielu innych cudownych dogomaniaków ogłaszam wstrzymanie wszelkich wpłat stałych oraz jednorazowych które miały być przeznaczone na opłacenie hoteliku oraz weta. Z całego serca dziękuję w imieniu swoim ale przede wszystkim naszego kochanego włóczęgo Maxia za wszystko co dla niego zrobiliście do tej pory, za Wasze zainteresowanie, pomoc różnego rodzaju (ulotki, ogłoszenia, filmiki, banerki oraz bezcenne środki finansowe)!
Jeśli do końca sierpnia nic się nie zmieni :bigcry::sadCyber: to wówczas skieruje do wszystkich darczyńców wiadomości na PW odnośnie dotychczasowych wpłat. Chciabym, aby Maxiowe starania nie poszły na marne :-(

Moją deklarację przeniosę od września na następnego pieska z kolejki pw...
Mam nadzieję ze Maksio trafił do dobrego domu...

Posted

Amico bardzo,ale to bardzo jest mi przykro:-(minęło sporo czasu,ale takich historii nigdy się nie zapomina:shake:!!!!Amico została smycz Maksia u mnie przy najbliższej okazji oddam!pozdrawiam i nie tracę nadziei na CUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Przed laty, kiedy psy byly wypuszczane za potzreba same, sasid zlosliwie wywiozl psa mojej znajomej z centrum Lodzi (Zielona kolo Gdanskiej) do Lagiewnik. Psu zajelo 2 miesiace, zeby odnalezc dom i wrocic. Moze Maxiu tez wroci do domu, tylko to potrwa. Amica, popytaj od czasu do czasu w Aleksandrowie. Moze jeszcze wroci.

Posted

hesia napisał(a):
Przed laty, kiedy psy byly wypuszczane za potzreba same, sasid zlosliwie wywiozl psa mojej znajomej z centrum Lodzi (Zielona kolo Gdanskiej) do Lagiewnik. Psu zajelo 2 miesiace, zeby odnalezc dom i wrocic. Moze Maxiu tez wroci do domu, tylko to potrwa. Amica, popytaj od czasu do czasu w Aleksandrowie. Moze jeszcze wroci.

Pewnie że będę pytać, Są tam ludzie, którzy dobrze znają Maxia i na pewno dadzą nam znać, jeśli tylko ktoś go zobaczy!

Posted

andegawenka napisał(a):
Moją deklarację przeniosę od września na następnego pieska z kolejki pw...
Mam nadzieję ze Maksio trafił do dobrego domu...

Naturalnie rozumiem, bardzo dobrze że inny psiaczek będzie mógł otrzymać wsparcie.
Chiałabym do końca sierpnia wstrzymac się propozycjami dalszego postępowania odnośnie dokonanych dotąd wpłat. Jeśli nie będzie sprzeciwu z Waszej strony, to chciałabym aby zostały przeznaczone na pomoc kilku psiakom po trochu. Możnaby pomóc w opłaceniu hoteliku pilnie potrzebującym psiakom, którym nie udało się nadal uzbierać potrzebnej kwoty by ruszyć z miejsca. Czekam na wasze sugestie.