andegawenka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Najgorsze że chłopak gdzieś trafi na podwórze a my nie dowiemy się tego nigdy... Quote
amica Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 andegawenka napisał(a):Najgorsze że chłopak gdzieś trafi na podwórze a my nie dowiemy się tego nigdy... Jestem przybita:( Nadal zero wieści. Quote
ranias Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Trzeba wierzyć,że dobry ludź stanął na drodze Maxia po raz drugi i piesio jest bezpieczny gdzieś tam Quote
Monika z Katowic Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Może są jakieś nowe informacje o Maxie? Quote
bela51 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Cioteczki, zagladam do Maksia i ciągle mu kibicuję, myslę, ze moze ranias ma racje, nie wszyscy przeciez sa okrutni i źli ? Przy okazji chce Was zaprosic na bazarek z mojego podpisu. Głuchy i niemy Fuks zbiera na kojec... Quote
amica Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 bela51 napisał(a):Cioteczki, zagladam do Maksia i ciągle mu kibicuję, myslę, ze moze ranias ma racje, nie wszyscy przeciez sa okrutni i źli ? Wracam po tygodniowej przerwie ( drugą część urlopu zleciała mi w mgnieniu oka) i nadal nie mam wieści o Maxiu:( Minęło już sporo czasu odkąd Maxiu zniknął nam z oczu :( Sprawa wyjątkowo przygnębiająca. Nie wiem, co dalej. Dziś uaktualnie wszystkie wpłaty w 1 poście. Przepraszam za zaległości spowodowane urlopem. Quote
amica Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2]Przekopiowałam info z 1 postu, gdyby ktoś nie zajrzał na 1 stronę. Z uwagi na to, że do tej pory nie udało się nam odnaleźć Maxia, mimo wielkich starań zwłaszcza Sylwiaso, Majqa oraz wielu innych cudownych dogomaniaków ogłaszam wstrzymanie wszelkich wpłat stałych oraz jednorazowych które miały być przeznaczone na opłacenie hoteliku oraz weta. Z całego serca dziękuję w imieniu swoim ale przede wszystkim naszego kochanego włóczęgo Maxia za wszystko co dla niego zrobiliście do tej pory, za Wasze zainteresowanie, pomoc różnego rodzaju (ulotki, ogłoszenia, filmiki, banerki oraz bezcenne środki finansowe)! Jeśli do końca sierpnia nic się nie zmieni :bigcry::sadCyber: to wówczas skieruje do wszystkich darczyńców wiadomości na PW odnośnie dotychczasowych wpłat. Chciabym, aby Maxiowe starania nie poszły na marne :-( Quote
andegawenka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='amica'][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2]Przekopiowałam info z 1 postu, gdyby ktoś nie zajrzał na 1 stronę. Z uwagi na to, że do tej pory nie udało się nam odnaleźć Maxia, mimo wielkich starań zwłaszcza Sylwiaso, Majqa oraz wielu innych cudownych dogomaniaków ogłaszam wstrzymanie wszelkich wpłat stałych oraz jednorazowych które miały być przeznaczone na opłacenie hoteliku oraz weta. Z całego serca dziękuję w imieniu swoim ale przede wszystkim naszego kochanego włóczęgo Maxia za wszystko co dla niego zrobiliście do tej pory, za Wasze zainteresowanie, pomoc różnego rodzaju (ulotki, ogłoszenia, filmiki, banerki oraz bezcenne środki finansowe)! Jeśli do końca sierpnia nic się nie zmieni :bigcry::sadCyber: to wówczas skieruje do wszystkich darczyńców wiadomości na PW odnośnie dotychczasowych wpłat. Chciabym, aby Maxiowe starania nie poszły na marne :-( Moją deklarację przeniosę od września na następnego pieska z kolejki pw... Mam nadzieję ze Maksio trafił do dobrego domu... Quote
sylwiaso Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Amico bardzo,ale to bardzo jest mi przykro:-(minęło sporo czasu,ale takich historii nigdy się nie zapomina:shake:!!!!Amico została smycz Maksia u mnie przy najbliższej okazji oddam!pozdrawiam i nie tracę nadziei na CUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Monika z Katowic Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ale czekamy do końca sierpnia! Może jednak Max się pojawi? Quote
hesia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Przed laty, kiedy psy byly wypuszczane za potzreba same, sasid zlosliwie wywiozl psa mojej znajomej z centrum Lodzi (Zielona kolo Gdanskiej) do Lagiewnik. Psu zajelo 2 miesiace, zeby odnalezc dom i wrocic. Moze Maxiu tez wroci do domu, tylko to potrwa. Amica, popytaj od czasu do czasu w Aleksandrowie. Moze jeszcze wroci. Quote
polubek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 wierzę też że w końcu się odnajdzie, moich znajomych pies z kolei po 3 miesiącach wrócił Quote
wojtuś Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Witam Kochani, Mam też nadzieję że Maxio się odnajdzie. Pozdrawiam Quote
amica Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 hesia napisał(a):Przed laty, kiedy psy byly wypuszczane za potzreba same, sasid zlosliwie wywiozl psa mojej znajomej z centrum Lodzi (Zielona kolo Gdanskiej) do Lagiewnik. Psu zajelo 2 miesiace, zeby odnalezc dom i wrocic. Moze Maxiu tez wroci do domu, tylko to potrwa. Amica, popytaj od czasu do czasu w Aleksandrowie. Moze jeszcze wroci. Pewnie że będę pytać, Są tam ludzie, którzy dobrze znają Maxia i na pewno dadzą nam znać, jeśli tylko ktoś go zobaczy! Quote
amica Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 andegawenka napisał(a):Moją deklarację przeniosę od września na następnego pieska z kolejki pw... Mam nadzieję ze Maksio trafił do dobrego domu... Naturalnie rozumiem, bardzo dobrze że inny psiaczek będzie mógł otrzymać wsparcie. Chiałabym do końca sierpnia wstrzymac się propozycjami dalszego postępowania odnośnie dokonanych dotąd wpłat. Jeśli nie będzie sprzeciwu z Waszej strony, to chciałabym aby zostały przeznaczone na pomoc kilku psiakom po trochu. Możnaby pomóc w opłaceniu hoteliku pilnie potrzebującym psiakom, którym nie udało się nadal uzbierać potrzebnej kwoty by ruszyć z miejsca. Czekam na wasze sugestie. Quote
_Goldenek2 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-zbieramy-na-hotelik-!!-brakuje-145-zł! Gdy do końca m-ca Max się nie znajdzie to proszę o przekazanie mojej deklaracji dla Bruna. Ten cudny pies tak długo już czeka :( Quote
dara9 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Maxia ciągle nie widać :( miałam nadzieję, że się znajdzie a nie zniknie :( Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Może znasz kogoś, kto pokocha LUSIĘ??? http://www.dogomania.pl/threads/1914...3#post15243143 Quote
andegawenka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Maxiu mam nadzieję że dobrze trafiłeś, nie stoisz na łańcuchu?:shake: Quote
aanka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Maxiu, za cwany , aby dac się na łańcuch złapać:diabloti:................ Quote
andegawenka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 aanka napisał(a):Maxiu, za cwany , aby dac się na łańcuch złapać:diabloti:................ No te gdzie może być:nerwy: Quote
hesia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Amica, jesli Maxiu sie nie znajdzie, to prosze przekaz moje wplaty (czy tez tyle ile z nich zostalo), jako wplate jednorazowa na sunie z tego watku: http://www.dogomania.pl/threads/191316-Zag%C5%82odzona-m%C5%82oda-pi%C4%99kna-onka!!!-Potrzebna-ka%C5%BCda-pomoc Mam nadzieje, ze Maxiu jest gdzies szczesliwy. Quote
Recommended Posts