Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pilnie pomoc potrzebna

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240598-zaniedbana-i-wychudzona-BERNARDYNKA-pomoc-w-leczeniu-potrzebna?p=20543590#post20543590[/url]

Posted

[quote name='Felka z Bagien']Rozumiem,że wymieniłaś wszystkie swoje koty:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE]
Tak właśnie :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='haliza']A no właśnie, troszkę miałam gości a od niedzieli walczę z internetem :cool3:, u nas wszystko po staremu :evil_lol:[/QUOTE]

ja się spodziewam gości po świętach
od jutra to ja w gości lecę,ojciec wraca z kliniki i nie wiem czego się mogę w najbliższym czasie spodziewać,dlatego biorę opiekę i przenoszę się do niego,ale mam blisko więc zaglądać będę:)

Posted

[quote name='Bgra']ja się spodziewam gości po świętach
od jutra to ja w gości lecę,ojciec wraca z kliniki i nie wiem czego się mogę w najbliższym czasie spodziewać,dlatego biorę opiekę i przenoszę się do niego,ale mam blisko więc zaglądać będę:)[/QUOTE]
To tacy goście domowi :evil_lol:, no to w takim razie zdrówka życzę i żadnych już niespodzianek :loveu:

Posted

[quote name='haliza']To tacy goście domowi :evil_lol:, no to w takim razie zdrówka życzę i żadnych już niespodzianek :loveu:[/QUOTE]

najfajniejsi tacy najbliżsi:)
a u nas...wygląda to kiepsko,miałam nadzieję ale...oby nie było gorzej

Posted

[quote name='Bgra']najfajniejsi tacy najbliżsi:)
a u nas...wygląda to kiepsko,miałam nadzieję ale...oby nie było gorzej[/QUOTE]
Musi być dobrze Bgra, musi :glaszcze:

Posted

[quote name='haliza']Musi być dobrze Bgra, musi :glaszcze:[/QUOTE]

dzisiaj jakby...tfu boje się zapeszyć
pozdrawiamy w piękną słoneczną niedzielę palmową:loveu:

Posted

[quote name='Bgra']dzisiaj jakby...tfu boje się zapeszyć
pozdrawiamy w piękną słoneczną niedzielę palmową:loveu:[/QUOTE]
....i tak trzymać - my też pozdrawiamy :loveu:

Posted

[quote name='haliza']....i tak trzymać - my też pozdrawiamy :loveu:[/QUOTE]

opowiedz mi kochana o tym psiaku co mu pomagałaś,dobrze wszystko się skończyło?kiedyś wspominałaś

Posted

[quote name='Bgra']opowiedz mi kochana o tym psiaku co mu pomagałaś,dobrze wszystko się skończyło?kiedyś wspominałaś[/QUOTE]
Tak, sunia jest po sterylce aborcyjnej :-(, pani nie upilnowała :shake:, ma budę, jedzenie ale człowieka troszkę za mało :shake:, pani ją kocha ale nie do końca rozumie potrzeby młodego psa :shake:

Posted

[quote name='haliza']Tak, sunia jest po sterylce aborcyjnej :-(, pani nie upilnowała :shake:, ma budę, jedzenie ale człowieka troszkę za mało :shake:, pani ją kocha ale nie do końca rozumie potrzeby młodego psa :shake:[/QUOTE]

No i sunia kocha halizkę, dzięki niej ma systematyczne spacerki :evil_lol:

Posted

[quote name='bianka0']No i sunia kocha halizkę, dzięki niej ma systematyczne spacerki :evil_lol:[/QUOTE]
Dzisiaj rano w pół do szóstej wyglądam a Miśka biega po ulicy :cool3:, poszłam oczywiście i zagoniłam na posesję :roll: ( wyglądam tak wcześnie bo od 4 dni nie ma drugiej mojej podopiecznej, Łatki :shake:)
A Amusia ma chore uszko, dzisiaj dostała leki, całe szczęście, że nie jest bolące :roll:, ale i tak darła się jak jej zapuszczałam kropelki w domu - oczywiście w lecznicy tuliła się do mnie 4 łapkami :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='haliza']Dzisiaj rano w pół do szóstej wyglądam a Miśka biega po ulicy :cool3:, poszłam oczywiście i zagoniłam na posesję :roll: ( wyglądam tak wcześnie bo od 4 dni nie ma drugiej mojej podopiecznej, Łatki :shake:)
A Amusia ma chore uszko, dzisiaj dostała leki, całe szczęście, że nie jest bolące :roll:, ale i tak darła się jak jej zapuszczałam kropelki w domu - oczywiście w lecznicy tuliła się do mnie 4 łapkami :cool3::evil_lol:[/QUOTE]

Amusiu nawiało ci do uszka?czy alergia?no kto lubi krople do uszek;)
widzę,że powiększyło się Twoje stadko, z dwiema podopiecznymi:razz:podziwiam Cię kochana:loveu:

Posted

[quote name='Bgra']Amusiu nawiało ci do uszka?czy alergia?no kto lubi krople do uszek;)
widzę,że powiększyło się Twoje stadko, z dwiema podopiecznymi:razz:podziwiam Cię kochana:loveu:[/QUOTE]
Ewidentne zapalenie bakteryjne, w prawym uszku chlapie jak w starym gumowcu :shake:, sunie mają domki ale widzę je z balkonu i obydwie sterylizowałam. Martwię się o Miśkę, jest tak zimno a ona uciekła przez płot po nasypie ze śniegu. Zawsze wracała z takiej " wycieczki " po paru godzinach a dzisiaj nie ma jej 4 dzień :shake:

Posted

[quote name='haliza']Ewidentne zapalenie bakteryjne, w prawym uszku chlapie jak w starym gumowcu :shake:, sunie mają domki ale widzę je z balkonu i obydwie sterylizowałam. Martwię się o Miśkę, jest tak zimno a ona uciekła przez płot po nasypie ze śniegu. Zawsze wracała z takiej " wycieczki " po paru godzinach a dzisiaj nie ma jej 4 dzień :shake:[/QUOTE]

biedna maleńka Ami a te kropelki do uszek też dają po kieszeni
4 dni,długo,to duża sunia?

Posted

[quote name='Bgra']biedna maleńrapała to uszkoka Ami a te kropelki do uszek też dają po kieszeni
4 dni,długo,to duża sunia?[/QUOTE]
Oby się szybko wygoiły, dobrze,że nie zlekceważyłam tego, że drapie ucho :shake:.
Sunia 12 kg, do kolanka taka chartowata
[IMG]http://images33.fotosik.pl/613/c3e9332832ac8de1gen.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='bianka0']To Łatka zaginęła, bo Miśkę zapędziłaś z powrotem do domu.[/QUOTE]
Tak, Miśkę dzisiaj rano zagoniłam a Łatki już nie ma 4 dni :shake:, martwię się o nią, pytałam dzisiaj w lecznicy czy nie było z interwencji ale nie :shake:

Posted

[quote name='haliza']Tak, Miśkę dzisiaj rano zagoniłam a Łatki już nie ma 4 dni :shake:, martwię się o nią, pytałam dzisiaj w lecznicy czy nie było z interwencji ale nie :shake:[/QUOTE]

warto w schronie spytać

Posted

[quote name='Bgra']warto w schronie spytać[/QUOTE]
Nie ma u nas schroniska i nikt nie wyłapuje, chyba, że są skargi do straży miejskiej to wywożą za Lublin, boję się, że coś jej się stało :shake:

Posted

[quote name='haliza']Nie ma u nas schroniska i nikt nie wyłapuje, chyba, że są skargi do straży miejskiej to wywożą za Lublin, boję się, że coś jej się stało :shake:[/QUOTE]

dlaczego ja myślałam,że jesteś z Wrocławia:diabloti:nie wiem:evil_lol:
biedna,trzeba mieć nadzieję,że wróci

Posted

[quote name='Bgra']dlaczego ja myślałam,że jesteś z Wrocławia:diabloti:nie wiem:evil_lol:
biedna,trzeba mieć nadzieję,że wróci[/QUOTE]
Akurat po przeciwnej stronie :evil_lol:, może ktoś ją przetrzymuje, oby nic się nie stało :shake: