Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze powiedziane:)tez zazdroszcze tego,ze Giselle moze poglaskac futrzaczka:)
szkoda tylko,ze musisz jeszcze posiedziec w murach:-(ale na taki upal to chyba nawet lepiej;)wszystko bedzie dobrze Lisiu:)

Posted

[quote name='Lolalola']Dobrze powiedziane:)tez zazdroszcze tego,ze Giselle moze poglaskac futrzaczka:)
szkoda tylko,ze musisz jeszcze posiedziec w murach:-(ale na taki upal to chyba nawet lepiej;)wszystko bedzie dobrze Lisiu:)[/QUOTE]
siedzi w murach
ale podłoga zraszana i wody pod dostatkiem
dostaje to co lubi do jedzenia.....
to juz dla niego szczescie...tylko jeszcze troche trawki.....
bedzie dobrze:)

Posted

Lisiu Twoj pan........jak juz trafisz do hoteliku i bedziesz sobie wczasowal:)to okazuje sie,ze bedzie przebywal w znacznie gorszych warunkach niz ty!!!!Ty na wczasach,on w pierdlu:)))hahahahha:)Ciebie wszyscy kochaja a stary ma przerabane:))))

Posted

[quote name='giselle4']........trzeba kupic jemu smycz i obroze,nie pojedzie jak dziad na sznurku
to tyle z wydatkow.....[/QUOTE]

Dziewczyny nie kupujcie Lisiowi smyczy, najwyżej jakąś obroże ale jak ma jakąś starą na szyjce to też nie potrzeba bo ja będe miała w domu jakąś nową,dużą obróżke.... szkoda pieniędzy...
a i tak jak on jest taki wycofany i bojący to chyba o spacerach na smyczy w tej chwili nie ma mowy....

Posted

ja oferowalam sie z bazarkiem dla Lisia ajkis zcas temu.
Moge podeslac komus fotki dobytku (bedzie to glownie bizuteria) i prosze zeby ktos go poprowadzil bo ja ostatnio zbyt nieregularna jestem.

pasuje? ktos zechce?

Posted

[quote name='kikou']Dziewczyny nie kupujcie Lisiowi smyczy, najwyżej jakąś obroże ale jak ma jakąś starą na szyjce to też nie potrzeba bo ja będe miała w domu jakąś nową,dużą obróżke.... szkoda pieniędzy...
a i tak jak on jest taki wycofany i bojący to chyba o spacerach na smyczy w tej chwili nie ma mowy....[/QUOTE]
to tylko obroze...bo nie ma wcale
a smyczke, to cos znajde w domu

Posted

witaj
poniewaz zbieram deklaracje na Jantarka zastanawiałam sie aby jego umiescic u Ciebie:)
jestem na watku Twoim codziennie i wiem ze masz duzy ruch
napływ psiakow z Obornik i nie tylko:)

Troche mi glupio ze mnie pouczasz
zrobilam rozeznanie
ile masz psiakow? ile chcesz za pobyt ?
jak daleko.?..................
bilans był taki
ze zbyt mało było kasy
szukałam dalej,znalazłam taniej i blizej
a pozniej otrzymalismy duza wpłate
U Ciebie tez duzo sie zmieniło
urosła liczba psiakow., napisalas ze kojce nie wykonczone..itd
sorry
nie rozumiem sama siebie ,dlaczego sie tłumacze?
ale lubie jasne sytuacje

Posted

[quote name='giselle4']witaj
poniewaz zbieram deklaracje na Jantarka zastanawiałam sie aby jego umiescic u Ciebie:)
jestem na watku Twoim codziennie i wiem ze masz duzy ruch
napływ psiakow z Obornik i nie tylko:)

Troche mi glupio ze mnie pouczasz
zrobilam rozeznanie
ile masz psiakow? ile chcesz za pobyt ?
jak daleko.?..................
bilans był taki
ze zbyt mało było kasy
szukałam dalej,znalazłam taniej i blizej
a pozniej otrzymalismy duza wpłate
U Ciebie tez duzo sie zmieniło
urosła liczba psiakow., napisalas ze kojce nie wykonczone..itd
sorry
nie rozumiem sama siebie ,dlaczego sie tłumacze?
ale lubie jasne sytuacje[/QUOTE]
Ja tez lubie jasne sytuacje ,wiec dlatego napisalam dwa zdania.Nie doszukuj sie podtekstow.Nie chodzi mi o to,ze Lisio pojechal gdzie indziej,wiadomo,ze wybiera sie tansza opcje,z kasa krucho,a
poza tym jestem zwolennikiem wolnego wyboru i nikt mi nie musi sie tlumaczyc ze swojej decyzji.
Chodzi mi tylko o to,ze jesli mozna bylo sie kontaktowac tel i mailowo ,zeby zalatwic miejsce dla psa,to mozna chyba napisac:dzieki,rezygnujemy,pies jedzie gdzie indziej,nie skorzystamy.
Jesli sie oczekuje przyzwoitego traktowania,to wypadaloby zrewanzowac sie tym samym.

Posted

[quote name='yumanji']Ja tez lubie jasne sytuacje ,wiec dlatego napisalam dwa zdania.Nie doszukuj sie podtekstow.Nie chodzi mi o to,ze Lisio pojechal gdzie indziej,wiadomo,ze wybiera sie tansza opcje,z kasa krucho,a
poza tym jestem zwolennikiem wolnego wyboru i nikt mi nie musi sie tlumaczyc ze swojej decyzji.
Chodzi mi tylko o to,ze jesli mozna bylo sie kontaktowac tel i mailowo ,zeby zalatwic miejsce dla psa,to mozna chyba napisac:dzieki,rezygnujemy,pies jedzie gdzie indziej,nie skorzystamy.
Jesli sie oczekuje przyzwoitego traktowania,to wypadaloby zrewanzowac sie tym samym.[/QUOTE]
Przepraszam,jezeli urazilam Twoje ego
no coz
zawsze przegrywam z osobami asertywnymi.....
dziekuje za pouczenie:oops:
i prosze o wybaczenie
na moich wątkach nie ma kłotni,nie toleruje tego....:shake:
wiec jeszcze raz przepraszam
rozumem swoj bład ___

Posted

[quote name='kizimizi']ja oferowalam sie z bazarkiem dla Lisia ajkis zcas temu.
Moge podeslac komus fotki dobytku (bedzie to glownie bizuteria) i prosze zeby ktos go poprowadzil bo ja ostatnio zbyt nieregularna jestem.

pasuje? ktos zechce?[/QUOTE]

nikt nie zrobi??? :(

Posted

[SIZE=3][COLOR=DarkOrange]Lisiu wolny od lancuchow:crazyeye::multi::Cool!::klacz::klacz::Rose::thumbs:brawooooo dziewczynyyyyyyyyyyyyyyyyyy o ludu alez wiesciiiiii!:loveu::cool2::Dog_run::iloveyou::iloveyou::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb:Gisuniu sny sie speniaja jupijjaajajjjjjjjjjjj! [COLOR=Magenta]A teraz do cioteczki Kikou:loveu::loveu::loveu:no no ale pieknie ! Lisienku serdunko masz zycie nowe[/COLOR][/COLOR][/SIZE]