Kamila Proc Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Pewnie sytuacja opanowana, jak to u Lisia Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Cioteczki, u Lisia bez zmian...brak wieści to dobre wiesci :) Z ogloszen nadal odzewu brak...nikt nie chce adopctowac Liska, niestety :( Quote
Mysza2 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, u Lisia bez zmian...brak wieści to dobre wiesci :) Z ogloszen nadal odzewu brak...nikt nie chce adopctowac Liska, niestety :( A ja dzwoniłam dzisiaj do Kikou, u Lisia bez zmian, nie widać żeby guzki rosły. Pieszczoch z niego okropny, najchętniej wpakowałby się Kasi na kolana. Nie mam pomysłu jak go ogłaszać żeby ktoś go wypatrzył. Quote
fiorsteinbock Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Mysza2 napisał(a):A ja dzwoniłam dzisiaj do Kikou, u Lisia bez zmian, nie widać żeby guzki rosły. Pieszczoch z niego okropny, najchętniej wpakowałby się Kasi na kolana. Nie mam pomysłu jak go ogłaszać żeby ktoś go wypatrzył. Ano wlasnie...pies ma superowe usposobienie, daje wiele radosci ludziom ale chyba nie jest wystarczajaco piekny... szkoda :( Dzieki Elu za wiadomosc :) Quote
basia34 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Cichutko miziam rankiem Lisia za uszkiem. Quote
xmartix Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 chyba rudzielce najtrudniej wyadoptować Quote
Mysza2 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 xmartix napisał(a):chyba rudzielce najtrudniej wyadoptować i do tego duże i niemłode rudzielce Quote
xmartix Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 a tak zauważyłam że najtrudniej, jak i czarne pieski Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 I chyba czarne koty nie maja ostatnio wziecia. Miauczer z dogomanii jest ponad rok na dt :( Cioteczki, biore sie za rozliczenie - zaraz zobaczymy jaki stan finansow. Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Kwota na koncie Lisia: 765,37zl doszły wpłaty od: p. Anety K (forum akitek), brzośka, Anna10025 i Ajula - serdecznie wszystkim Paniom dziekujemy :) Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Dla fantastycznych Pomocników Lisia :) Quote
Recommended Posts