Ewa-Jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='ayshe']no ccos ty a takie pyszczki z przodozgryzem?szliczne by onki byly.a uszka zalamane jak u collie?moze sie to komus spodoba.albo biale skarpetki ?hoho.to by bylo dopiero. kurna z pipi jest niedobrze.i nie moge jej zostawic a na 9 umowilam sie z aga od pyrosa:placz: .wyslalam jej smsa-mam nadzieje ze odbierze.:roll: . i udalo sie wczoraj iwonie namowic tego faceta zeby sprzedal nam ta donke[papiery pkpr:-( ,400zlociszy:placz: ].jutro sterylka.sunia jest zdrowa,ma 3 lata i juz chyba nie raz rodzila.trzeba bedzie ja ostrzyc bo strasznie zapuszczona jest.jej dzieci mandy i marlon maja sie troszku lepiej ale ja nie wiem czy wyjda z tego parwo.:shake: .ja sie normalnie musze upic:placz: .[/QUOTE] Pamiętasz że jak coś potrzebujesz to dajesz znać??? A jak chcesz się upić to zapraszam. Ja wprawdzie wole lody ,ale z adwokacikiem!!!! Cos do wypicie w tym domu zawsze jest. Dobra idziemy ćwiczyć bo upał na karku. Trzymam kciuki za maluchy!!!Zdrówka !!!!!
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 jade z wami.do tego lacka znaczy siem.ja sie musze odstresowac bo robie sie za nerwowa ostatnio.dzisiaj moj szanowny malzonek zaprosil mnie do kina:crazyeye: .no ja nie wiem czy isc bo znowu bede musiala tlumaczyc baranowi:cool1: i sama nic nie zapamietam z tego filmu.chyba ze bedzie niemiecki dubbing:diabloti: :cool3:
mch Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='ayshe']jade z wami.do tego lacka znaczy siem.ja sie musze odstresowac bo robie sie za nerwowa ostatnio.dzisiaj moj szanowny malzonek zaprosil mnie do kina:crazyeye: .no ja nie wiem czy isc bo znowu bede musiala tlumaczyc baranowi:cool1: i sama nic nie zapamietam z tego filmu.chyba ze bedzie niemiecki dubbing:diabloti: :cool3:[/quote] a nie próbowalas go troche spolonizować ? wlasnie na takie okazje ? :lol: ala ma asa ( oczywiscie owczarka niemieckiego ) itd bla bla :evil_lol:
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='ayshe']jade z wami.do tego lacka znaczy siem.ja sie musze odstresowac bo robie sie za nerwowa ostatnio.dzisiaj moj szanowny malzonek zaprosil mnie do kina:crazyeye: .no ja nie wiem czy isc bo znowu bede musiala tlumaczyc baranowi:cool1: i sama nic nie zapamietam z tego filmu.chyba ze bedzie niemiecki dubbing:diabloti: :cool3:[/quote] Treser idzie na randke do kina, zalozy rozowa kiecke i rozowe pantofelki:loveu: To moze pojdziecie na jakis animowany film? malo skomplikowana fabula to moze i bez tlumaczenia zrozumie:evil_lol: Rozumiem Twoj bol jak ogladamy film w domu to Victor co 5 minut pyta o co chodzi i zawsze zadaje te pytania w kluczowych dla filmu momentach i nic nie slysze:mad: Idz do kina i zrelaksuj sie, na pewno Ci sie to przyda;) Trzymam kciukasy za maluchy, moze sie uda i wyjda z tego. A gdzie bylam przez polowe Twojego zycia? A zylam sobie szczesliwie w blogiej nieswiadomosci nie wiedziac i zbytnio sie nie zastanawiajac nad tym co to znaczy zycie z owczarkiem niemickim:diabloti: Super ze jedziesz do Lącka :multi: Juz my Cie odstresujemy:diabloti:
Żmija Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 hurra, odstersujemy się wszyscy nawzajem. Alix, czy Ty masz kombi?, bo myślę logistycznie, zeby pies morderca nie zagryzł owczarków:evil_lol:
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Żmija']hurra, odstersujemy się wszyscy nawzajem. Alix, czy Ty masz kombi?, bo myślę logistycznie, zeby pies morderca nie zagryzł owczarków:evil_lol:[/quote] Tak kombi;) Myśle ze Barosz bedzie jechal w bagazniku, Josh z Pańcia na tylnym siedzeniu a Ty z bulinka z przodu. Bedzie wesolo:diabloti:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='mch']a nie próbowalas go troche spolonizować ? wlasnie na takie okazje ? :lol: ala ma asa ( oczywiscie owczarka niemieckiego ) itd bla bla :evil_lol:[/quote]mch to typ niereformowalny.:watpliwy: .po angielsku jak cos umie to i tak sie nie przyzna.:-? .wogole jak juz cos powie to swieto,a przewaznie zdanie sklada sie z dwoch slow.....no mogila wogole.za to jak ci cos powie zdaniami to ci w piety pojdzie.dofffciapny taki.:huh: .uparty jak mul.wiem ze zalapal jakies sformulowania po polskiemu ale na chinskich torturach sie nie przyzna.:tard: .ale z moim dzieciakiem dogaduja sie bezblednie.jak?no nie wiem.bo kaska ni w zab niemieckiego:saeek: .ja sie wykoncze przez ta dwojke kiedys:flaming:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Żmija']hurra, odstersujemy się wszyscy nawzajem. Alix, czy Ty masz kombi?, bo myślę logistycznie, zeby pies morderca nie zagryzł owczarków:evil_lol:[/quote]jak sie zaczniemy odstresowywac to na zawody sie nie obudzimy:lol:
Żmija Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Tak by było bosko, ale jak znam życie, to pewna emerytka będzie jak bullterrier walczyła o miejsce z przodu.:evil_lol: Bulluś wczoraj znowu chciała się z obcymi ludźmi zabrać samochodem. Facet wietrzył auto a mumin potraktował to jako zaproszenie. Trzeba było zobaczyć minę faceta - jakby myślał, że morderca jest specjalnie szkolony do krojenia mercedesów.:lol: Ayshe, po przedwczoraj.... nie piję. Nigdy. Never. Jamais.
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Żmija']Tak by było bosko, ale jak znam życie, to pewna emerytka będzie jak bullterrier walczyła o miejsce z przodu.:evil_lol: Bulluś wczoraj znowu chciała się z obcymi ludźmi zabrać samochodem. Facet wietrzył auto a mumin potraktował to jako zaproszenie. Trzeba było zobaczyć minę faceta - jakby myślał, że morderca jest specjalnie szkolony do krojenia mercedesów.:lol: Ayshe, po przedwczoraj.... nie piję. Nigdy. Never. Jamais.[/quote] zapomnialam dodac ze kradziona bulinka z przodu:evil_lol: Dogadujcie sie miedzy soba, ktora gdzie, ja na szczescie mam pewne miejsce za kierownica:lol: Zmija czemu po przedwczorajnie pijesz?:diabloti::diabloti::diabloti:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Alix']Treser idzie na randke do kina, zalozy rozowa kiecke i rozowe pantofelki:loveu: To moze pojdziecie na jakis animowany film? malo skomplikowana fabula to moze i bez tlumaczenia zrozumie:evil_lol: Rozumiem Twoj bol jak ogladamy film w domu to Victor co 5 minut pyta o co chodzi i zawsze zadaje te pytania w kluczowych dla filmu momentach i nic nie slysze:mad: Idz do kina i zrelaksuj sie, na pewno Ci sie to przyda;) Trzymam kciukasy za maluchy, moze sie uda i wyjda z tego. A gdzie bylam przez polowe Twojego zycia? A zylam sobie szczesliwie w blogiej nieswiadomosci nie wiedziac i zbytnio sie nie zastanawiajac nad tym co to znaczy zycie z owczarkiem niemickim:diabloti: Super ze jedziesz do Lącka :multi: Juz my Cie odstresujemy:diabloti:[/quote]tiaaa.napewno zaloze kiecke:eviltong: .nic z tego.moge ewentualnie zalozyc inne spodnie niz szkoleniowe.wystarczy ze durny niemiec chodzi w krystalicznie bialych koszulkach[z kolniezykiem,znaczy sie t-shirt odpada:-o -nie pytajcie sie dlaczego bo nie wiem].aha i rzuca chamowate uwagi o roznych miejscach warszawy ze jego tatus tu byl:mad: . ja nie moge obejrzec zadnego filmu bo albo kaska zadaje mi pytania o co chodzi[bo po co sledzic akcje skoro mozna sie zapytac] albo uwe pod koniec filmu zadaje pytanie o czym byl ten film w sumie:mad: :mad: :placz: . no zycie bez onka .......to dooopne zycie:diabloti:
Żmija Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Bo mnie w nocy psy wyprowadziły na dwór, a nic z kolezanką nie wypiłysmy - tylko 3/4 na dwie:oops: [B] UWAGA: 3 dni temu na Mokotowie, na Narbutta na psa sąsiadki rzucił się szczur, zatem uważajcie, nie puszczajcie psów wieczorem na ulicach luzem, bo nie wiadomo co z tymi szczurami jest. Szczur rzucił się z 2 metrów na psa, a te stworzonka wędrują jak im się podoba... W każdym razie zalecam ostrozność.[/B]
Żmija Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='ayshe'].wystarczy ze durny niemiec chodzi w krystalicznie bialych koszulkach[z kolniezykiem,znaczy sie t-shirt odpada:-o -nie pytajcie sie dlaczego bo nie wiem].aha i rzuca chamowate uwagi o roznych miejscach warszawy ze jego tatus tu byl:mad: .[/quote] Noramalnie kocham Niemców:lol: :lol: :lol:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Żmija']Noramalnie kocham Niemców:lol: :lol: :lol:[/quote]:lol: :lol: :lol: no .ja tez.i czysci mi linki po kazdym sladzie.i sklada je [dobrze ze nie zaglada do mojego szkoleniowego plecaka:evil_lol: ]rowniusienko.trawa na polu ma wszedzie rowna dlugosc.az szkoda deptac:diabloti: .ja nie wiem moze on lata w nocy i z miarka przycina ja rowniusko.:roll: .sprzet szkoleniowy pucuje szczoteczka do zebow:roll: .ogolnie jest DZIWNY.:cool1: .ale skubaniutki dobry jest w tym co robi.co ja bym dala zeby miec taki refleks i timing do psow.:loveu: do tego blondyn z niebieskimi oczkami.koszmar.i jego tatus serio tu byl.kasowal powstanie warszawskie.i nie byl w wermahcie.;).brrrr.aaaa. i czy kazdy niemiec jest takim kompletnie pozbawionym gustu typem?boszsze.zalamka:).
Pyros-Aga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ayshe ty to masz ciekawe zycie!!! :evil_lol: To skoro do kina siem wybierasz to może nie będę ci zawracać głowy egzaminem, no bo wiesz...musisz sie przygotowac do wyjścia- makijaż, fryzura :evil_lol: jak to kobieta... :eviltong:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Ayshe ty to masz ciekawe zycie!!! :evil_lol: To skoro do kina siem wybierasz to może nie będę ci zawracać głowy egzaminem, no bo wiesz...musisz sie przygotowac do wyjścia- makijaż, fryzura :evil_lol: jak to kobieta... :eviltong:[/quote]:crazyeye: :mad: ladnie to tak se jaja robic z tresera?:eviltong: . pipi troszku lepiej.iwonka przyjedzie i z nia zostanie.a ja musze isc z tymi dwoma ..[:placz: ].. do kina.mogila.znaczy sie z moja corcia i mezulkiem:placz: :placz: .uciekne.ciemno w kinie to uciekne:cool3: .
Żmija Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 No fakt, zawracamy Pani treser głowę. Nie przejmuj się ayshe. Mój facet miał dwoch dziadków w AK- jednego w Armii Krajowej, a drugiego w Afrika Korps:lol:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 :lol: :lol: hehe.niezle.ja tam sie nie przejmuje.jako zagorzaly fan i osoba ciezko kopnieta na punkcie ubootwaffe nie mam problemow z przejmowaniem sie.zreszta uwe specjalnie wali takie uwagi albo usmieszki zeby obserwowac nasze reakcje.
Pyros-Aga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Bardzo ciekawa dyskusja o DONkach. Chcialam napisac cos o tym hitlerze ale normalnie brakowalo mi słów.Po tym tekście widac ze szkoda czasu na dyskusję :shake:
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Dzwonie zaraz dorezerwowac kolejny domek, bo bedzie z nami jechac znajoma Agis no i Treser dal sie namowic:evil_lol: W domku 8 osobowym bedzie 7 osob (wychodzi okolo 29 zł od osoby + 1zl za psa) W domku 4 osobowym będą 3 osoby ( wychodzi po 33 zł od osoby + 1 zl od psa) No chyba ze ktos sie jeszcze zdecyduje i w kazdym domku bedzie komplet to wtedy 25 zl od osoby. Czy wszyscy sie zgadzaja i nie zgalszaja sprzeciwu?
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='ayshe']:lol: :lol: hehe.niezle.ja tam sie nie przejmuje.jako zagorzaly fan i osoba ciezko kopnieta na punkcie ubootwaffe nie mam problemow z przejmowaniem sie.zreszta uwe specjalnie wali takie uwagi albo usmieszki zeby obserwowac nasze reakcje.[/quote] hehe moze minal sie z powolaniem i powienien pojsc na psychologie:evil_lol:
Żmija Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Z tym AK było na serio. Też kochamy u-booty.:lol: Zaraz będzie argument, że nie hodujesz owczarków tylko eksterminujesz DON-ki sama, tymi ręcami, a Twoje fanki noszą stringi ze swastyką.:evil_lol:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 ja sie zgadzam na te 33zlocisze +1od psa[strrraszne:cool3: ].po drugiej stronie jeziora beda belgomaniacy.proponuje wysylac znaki dymne w nocy:lol: :lol: .czy glonki ze mna spia w domku?:multi: :multi: :razz:
Recommended Posts