Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

a wiecie co .. Eto będzie miał psiapsiółkę ... :multi:
moja bratowa adoptuje trzy letnią bokserke Tolę z tego watku [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92366[/url] i już 2 listopada po nia jedziemy .. ale się ciesze że grono psiaków się powiększa :multi:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga i Eto']a wiecie co .. Eto będzie miał psiapsiółkę ... :multi:
moja bratowa adoptuje trzy letnią bokserke Tolę z tego watku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92366[/URL] i już 2 listopada po nia jedziemy .. ale się ciesze że grono psiaków się powiększa :multi:[/quote]

GRATULACJE!!
Ja uwielbiam bokserki za ich temperament, kombinatorstwo i "durne" miny :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='la_pegaza']Jakie durne ?? :eviltong:[/quote]

Popatrz na Lexi to zobaczysz jakie durne :eviltong:;):lol:

Posted

[quote name='ayshe']zwlaszcza marchew poolecam goraco bo jest zarabista po prostu.a dla karmiacych suk albo ciezarnych przed wysypka-zarabista.[/quote]

To ja tak na zaś zapytam... ciężarówkom od kiedy się to podaje?:cool3:

Posted

Zastanawiam sie czy bozia kierując dzisiaj Babe na wejsciu na pola do miejsca gdzie lezala jakas potworna padlina kierowała sie zadośc uczynieniem dla mnie :hmmmm: :niewiem: . Baba jechała na co najmniej 15 metrów uciekałam jak mogłam od tego smrodku a Justyna zamiast na pola pognała do domu szorować Babe . Pomimo tego podobno dalej jedzie fetorkiem :evil_lol::diabloti::diabloti: Wprawdzie to mojej nodze nic nie pomogło ale co sie obśmiałam z miny Justyny kuśtykając po polu to moje nie :ices_bla: zołza jestem wiem ale ta noga wykańcza mnie totalnie:placz::help1:

Posted

[quote name='ayshe']ja bardzo prosze o trzymanie kciukauff za mnie i za surykata w weekend:roll:.[/quote]

Będziemy trzymać :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Powodzenia:)

Posted

ja sie wsciekne:angryy:.
napisalam post i wychodze na pola na zajecia.fajnie.zjezdzam na dol atu moje dizecko siedzi i placze.kurtka porwana.pytam sie co sie stalo a ona na to ze jak wychodizla to stal obok wejscia pan z astem[piszpan astem]i ten pies sie na nia rzucil:angryy:.nie byla to agrsja bo dzieciak caly ale po prostu zaczal sie "baawic".:angryy::angryy:.oblecialam blok i znalazlam fajfusa.uwiazalam psy do drzewka i dawaj.wezwalam sm i policje i zrobilam dym:diabloti:.
w zwiazku z tym ara-mozesz mnie zabic w poniedzialek.moze sprobuj przyszly tydzien ustawic jakos tak na pn,wt,sr,czw, i pt?na 8.30?
dzieciak przestraszony,obolaly[podrapana pazurami jest cala]..szlag mnei normalnie trafi bo calezycie jej mowialam jak ma zachowywac sie przy psach i wogole a tu taki ku..piiiiii imbecyl ....a ja przedpoludniem mam lot do balic bo zeby spotkac sie z ara lece do budapesztu z przesiadkami:placz:.aaaaaaaaaaaaa:angryy::angryy::angryy::angryy:
ps.dzieki wszystkim za zyczenia.jade narobic sobie obciachu jak zwykle:cool1:.

Posted

[quote name='ayshe']ja sie wsciekne:angryy:.
napisalam post i wychodze na pola na zajecia.fajnie.zjezdzam na dol atu moje dizecko siedzi i placze.kurtka porwana.pytam sie co sie stalo a ona na to ze jak wychodizla to stal obok wejscia pan z astem[piszpan astem]i ten pies sie na nia rzucil:angryy:.nie byla to agrsja bo dzieciak caly ale po prostu zaczal sie "baawic".:angryy::angryy:.oblecialam blok i znalazlam fajfusa.uwiazalam psy do drzewka i dawaj.wezwalam sm i policje i zrobilam dym:diabloti:.
w zwiazku z tym ara-mozesz mnie zabic w poniedzialek.moze sprobuj przyszly tydzien ustawic jakos tak na pn,wt,sr,czw, i pt?na 8.30?
dzieciak przestraszony,obolaly[podrapana pazurami jest cala]..szlag mnei normalnie trafi bo calezycie jej mowialam jak ma zachowywac sie przy psach i wogole a tu taki ku..piiiiii imbecyl ....a ja przedpoludniem mam lot do balic bo zeby spotkac sie z ara lece do budapesztu z przesiadkami:placz:.aaaaaaaaaaaaa:angryy::angryy::angryy::angryy:
ps.dzieki wszystkim za zyczenia.jade narobic sobie obciachu jak zwykle:cool1:.[/quote]

No w mordę:angryy: Inteligencja ludzka nie zna granic. Może niech ten ast pobawi się w ten sposób ze swoim właścicielem? Ciekawe, czy spodobałaby się mu taka zabawa:evil_lol: (właścicielowi oczywiście).

Ale tak na poważnie, to co za debil pozwala na takie coś swojemu psu względem dziecka i na dokładkę nie może/nie chce psa odwołać/odciągnąć?

Bossse... Mam nadzieję, że w takim razie SM/Policja go wychowała odpowiednio. Mam na myśli przez kieszeń do głowy? Bo do takich ludzi nic innego nie trafi raczej...

Posted

Ayshe, współczuję "przygody" :shake: Mam nadzieję, że SM i policja coś jednak temu kretynowi uświadomią :angryy:

A za występ trzymam kciuki!!!! :kciuki:

Posted

Ayshe, trzymamy:kciuki:

I nie mam zamiaru Cię zabijać:evil_lol: za dobrze by Ci było:evil_lol: będziemy Cię jeszcze dłuuuugo męczyć:evil_lol: i będzie nas coraz więcej:evil_lol: a jak jeszcze kiedyś spotkasz tego palanta, to mu:bad-word::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word: ode mnie a później go celnie potraktuj jakimś fajnym narzędziem:chainsaw:

Posted

Utti , dzielna cudowna dziewczynko.. to dla ciebie
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:qCuz6J-0L_qojM:http://images1.fotosik.pl/230/ce934a633e78ae51.jpg[/IMG]

Posted

o qrcze.. co ja czytam:( az sie poplakalam bo watek Utki sledzilam chcoaiz nieczesto sie wypowiadalam.. bardzo mi przykro:( ale przynajmniej Uteczka miala dobry koniec.. w ciepleku i milosci:))) trzymajcie sie...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...