Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Siem wkurzułam :mad: Wracam po ludzku ze zganianym, ledwo dyszącym pycholem do domku pod lasem, z przeciwka młodociana mamuśka pchająca wózek z niezbyt dojrzałym do swojej roli tatusiem, ludz to ludz, wiec chwyciłam sunke za obroze by ładnie ich minac, a oni na mnie, ze co bym zrobiła jakby sie urwał :crazyeye: Ja grzecznie odpowiedziałam jeszcze, ale oni sie wyraznie nakręcali na gadke, ze policja, mandat, bla bla, zapamieta mnie, to rzekłam by wyciagneła tu i teraz komórke i niech dzwoni, mój pies na nią nawet nie spojrzał. A ona ze skąd ja wiem czy ona policjantką nie jest... No ręce mi z płuckami opadły, jej mążuś rzekł by nie ma sensu dyskutować z głupszymi, na co ja z ironicznym usmieszkiem odwróciłam sie, na odchodnym rzucając, ze jeszcze dzisiaj ze dwudziestu osobom to powie (szła w strone lasu, w ciepłe dni w lesie roi sie od burków mniej wychowanych i rodzinek) oraz ze zycze im miłego spacerku :diabloti:

Kurcze, zdecydowanie czesciej spotykam sie z przychylnymi opiniami, Kaza bawi sie z dziecmi, na komende ładnie ludzi wita (oj sporo mnie to kosztowało), a tu taka jedna osóbka potrafi człowieka dobić :cool1:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie przejmuj sie borkami :) ja tyz tak miewam mimo ze mam bordera kojarzacego sie raczej z pluszakiem ;) ludzie bywaja dziiiiiwni :)

Posted

[quote name='Szira/Gosia']To ja prosze o zachowanie jednego dla mnie:lol:bo mój patyczek ostatnio na śladach został:razz:[/quote]

hihi... oki bedzie czekal :p

dla maksia tez zostawie bo z tego co pamietam ostatnio mial drzazge zamiast patyczka :eviltong:

co do reszty to pewnie sie spotkamy w weekend to od razu przekaze :lol:

ps... fiprex przekazany tak ze milego odbierania :diabloti:

Posted

A propo mulenia jeszcze. W watku na Administracji ktos wpadl na genialny pomysl, zeby jave wylaczyc. I rzeczywiscie jak sie wylaczy, to smiga, tylko nie mozna np. emotek wstawiac.

Posted

[quote name='shida'] dla maksia tez zostawie bo z tego co pamietam ostatnio mial drzazge zamiast patyczka :eviltong:

[/quote]

Dla mojego Maksia? Jesli tak, to sliiiiiicznie dziekuje :-)

Posted

KOchani, przeszukalam cale pola, zmachalam sie jak pieron a Wy sobie gdzies kolo Wawelskiej cwiczycie :mad: ;) Przepraszam Was najmocniej :oops: oczywiscie jestem sierota i nie mialam do Was zadnego numeru telefonu poza starym numerem do Ayshe (albo moze i aktualnym ale odebrala dziewczynka :lol: ).
To co jutro ktos do mne wpadnie na ursynow, tak? :razz: Bo jakby nie to znow gdzies przyjade i wezme kilka numerow telefonu.

Posted

[quote name='Lara']KOchani, przeszukalam cale pola, zmachalam sie jak pieron a Wy sobie gdzies kolo Wawelskiej cwiczycie :mad: ;) Przepraszam Was najmocniej :oops: oczywiscie jestem sierota i nie mialam do Was zadnego numeru telefonu poza starym numerem do Ayshe (albo moze i aktualnym ale odebrala dziewczynka :lol: ).
To co jutro ktos do mne wpadnie na ursynow, tak? :razz: Bo jakby nie to znow gdzies przyjade i wezme kilka numerow telefonu.[/quote]

zdaje sie, ze shida do Ciebie podjedzie :-)

Posted

[quote name='agis']zdaje sie, ze shida do Ciebie podjedzie :-)[/quote]

no wlasnie bo z przejecia nie wiedzialam z kim rozmawialam :oops: ;)

Posted

[quote name='Lara']KOchani, przeszukalam cale pola, zmachalam sie jak pieron a Wy sobie gdzies kolo Wawelskiej cwiczycie :mad: ;) Przepraszam Was najmocniej :oops: oczywiscie jestem sierota i nie mialam do Was zadnego numeru telefonu poza starym numerem do Ayshe (albo moze i aktualnym ale odebrala dziewczynka :lol: ).
To co jutro ktos do mne wpadnie na ursynow, tak? :razz: Bo jakby nie to znow gdzies przyjade i wezme kilka numerow telefonu.[/quote]

hihi ... szukanie to norma - dlatego zanim sie nas zacznie szukac warto dooobrze sie dopytac gdzie my tym razem jestesmy a i tak czasme mozna szuakac :diabloti:

co do wpadania to melduje ze to ja bede :diabloti: nie wiem tylko czy z moimi malenstwem psim:loveu: bede czy sama :placz:

telefonik do mnie juz masz tak ze jakis kontakt jest ;)

Posted

[quote name='agis']Dla mojego Maksia? Jesli tak, to sliiiiiicznie dziekuje :-)[/quote]

niom pewnie ze dla twojego :lol: moj maxio nie potrzebuje :eviltong:

no po tym jak widzialam jak slicznie potraktowal patyczek sladowy to jak tylko dorwalam kijaszek to o nim pomyslalam :p redukcja precyzyjna :cool3:

Posted

[quote name='shida']niom pewnie ze dla twojego :lol: moj maxio nie potrzebuje :eviltong:

no po tym jak widzialam jak slicznie potraktowal patyczek sladowy to jak tylko dorwalam kijaszek to o nim pomyslalam :p redukcja precyzyjna :cool3:[/quote]

bo patyczki sa do gryzienia :cool3: ;) a nie do aportowania :evil_lol:

Posted

no ba :) nie sa to w koncu wyzly czy munsterki :))) ja z moim maxiem nei mam klopotu co tylko wezmie do psyka to trzma lekko stabilnei nie podgryzajac !! :) heh jak to potrafili dobrac psy genetycznie by wlasnie nie podryzaly...

Posted

słuchajcie, powiedzcie mi dlaczego Eto wyje sobie ..?
spotkaliście się z czymś takim ? on sobie leży na balkonie .. najedzony wybiegany wieczorem... i po prostu wyje jak najęty .. takie klasyczne uuuuuu jak przysłowiowy `pies do księżyca` ..

Posted

kurcze ja nie wiem jak wygląda stan zakochania mojego psa :p :roll:
na dworzu jakoś strasznie zaczął węszyć wszystko więc może i tak, ale ja żadnej suki nie widziałam...

Posted

no suki widziec nie musisz;p wystarczy, ze peis przysysa sie do ziemi i lize i wacha i bleeeee moj an szczescie tylko do etgo sie ogranicza.. no i jeszcze ostatnio suce tylek lizal... ale odszedl od niej bez wiekszych problemow.. pare arzy sie ogladnal.. a tak to luz.. niektore psy wyja, gloduja, uciekaja...

Posted

To trzeba byc kurde mondrym, zeby w piatek po poludniu, pierwszego dnia dlugiego weekendu, z wlasnej, nieprzymuszonej woli pchac sie an siodemke :stupid:
Ale za to znalazlam fajne miejsce na tropienie kilka kilometrow za olsztynem :p

Aga i Eto, marmara_19
Dlatego moim psom nie wolno wachac suk pod ogonem. Jasssssne, moga suke dokladnie obwachac, jesli suka ma na to ochote, ale nie ma podbiegania do suki i pod ogon od razu, albo suka ma psa w nosie, a ten po ogon. Tepione sa za to niemilosiernie. Ja tam tez nie lubie jak facet od razu z lapami wyjezdza do mnie. Wwachiwac sie w sucze siuski tez nie pozwalam, suki i cieczka sa NIEINTERESUJACE, to ja jestem jedyna kobieta na ziemi, ktora ma byc dla nich interesujaca :evil_lol: No wiem, podla jestem, ale ja lubie miec facetow na wlasnosc :evil_lol: ;)

Posted

haha dojechalam do domu,juz po spacerku,krotkim ale tresciwym i.........zostalam zwolniona wspanialomyslnie z ukladania sladow na rano:multi: .bajdzio siem ciesze bo od 7 rano dopiero posadzilam tylek co mnie cieszy:cool3: :evil_lol: .za to jutro o 5 na slady:roll: .

Posted

aaa wrocilam ze sladow-bylo pieeeknie..wschod sloneczka a ja na srodku pola:evil_lol: .polecam.
slad dla chity byl troche przegiety-4km,9 zalaman,12 przedmiotow.szadowski poszedl jako pan cwiczacy dla przyjemnosci-1,5 km,6 zalaman,8 przedmiotow.:p .slad 6 godzinny.
ale naprawde takie przywitanie dnia jest super tylko ...jak juz sie na zapalki oczy otworzy:diabloti: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...