ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 sluchajcie czy ktos bedzie jechal do kingi/lary?czy ktos moze ten bat skorzany wziasc za te 49 zeta?bo cena mnie powalila.ja za pewnien nimiecki bacior dalam prawie 200 zl.:cool1: .to bylby na wasze ipo.a ja kase oddam.teraz mam 10 zl :placz: .za to 4 nowe onki:cool1: .jestemciekawa za co je wysterylizuje-pewnie znowu na kreche bo karty juz nie mam praktycznei-zablokowana. Quote
saJo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Lara Czy ty mozesz przyslac mi swoja oferte? Bo ja lubie naocznie wszystko widziec..... Quote
BeataG Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Lara napisał(a):Mnie osobiscie bardzo sprawdzaja sie do obrony i na rower szelki ManMata Guard. Mam takie w sklepie jakby co ale nie wiem czy na takie cos zgodzi sie Treser i nie wywali z zajec w szelkach indianskich ;) Nas nie wywaliła. :evil_lol: Też mam Guarda, ale używam ich tylko na spacery i zajęcia z posłuszeństwa i śladów. Do obrony mam materiałowe gappaya z uchwytem, bo bez tego uchwytu to ja bym nie utrzymała psa. Romas, o ile wiem, Ty potrzebujesz szelek na ślad, a nie do obrony, to te ManMata polecam. Lara, możesz mi też przysłać ofertę? Bo ja wprawdzie trochę poza tym rękawem u Ciebie nabyłam, ale mało spostrzegawcza jestem i np. chorągiewek nie zauważyłam, więc muszę mieć czarno na białym. :cool3: Quote
Pyros-Aga Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Lara']Ayshe wyslalam Ci na pw (nawet dwa razy dla pewnosci ;) ) co tam mam na wyprzedazy ciekawego :p Rozeslesz juz grupowiczom? :razz: :p Ja też bardzo poproszę o pw z towarem :p Quote
Pyros-Aga Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ayshe napisał(a):sluchajcie czy ktos bedzie jechal do kingi/lary?czy ktos moze ten bat skorzany wziasc za te 49 zeta?bo cena mnie powalila.ja za pewnien nimiecki bacior dalam prawie 200 zl.:cool1: .to bylby na wasze ipo.a ja kase oddam.teraz mam 10 zl :placz: .za to 4 nowe onki:cool1: .jestemciekawa za co je wysterylizuje-pewnie znowu na kreche bo karty juz nie mam praktycznei-zablokowana. Beata, przecież wiesz ze ja mam blisko i moge podjechać. Bacik skórzany, ok. Ponieważ nie składałam się na rękaw bo wtedy nie byliśmy w grupie IPO to bacik zakupimy dla grupy w ramach rekompensaty :p Dziś po pracy jade do lary. Czy cos dla kogoś brać? Quote
BeataG Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Beata, przecież wiesz ze ja mam blisko i moge podjechać. Bacik skórzany, ok. Ponieważ nie składałam się na rękaw bo wtedy nie byliśmy w grupie IPO to bacik zakupimy dla grupy w ramach rekompensaty :p Dziś po pracy jade do lary. Czy cos dla kogoś brać? Dla mnie na pewno chorągiewkę, a czy coś jeszcze, to się okaże, jak mi Lara ofertę przyśle. I chyba agis też chciała chorągiewkę. Quote
Justyna&Chilli Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Lara']Ayshe wyslalam Ci na pw (nawet dwa razy dla pewnosci ;) ) co tam mam na wyprzedazy ciekawego :p Rozeslesz juz grupowiczom? :razz: :p Jeśli można to ja też poprosze o pw z towarem Quote
Eddiii Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ayshe napisał(a):bede u ciebie o 18 w takim razie w sobote. mnie zaperzylo tylko stwierdzenei ze po roku pracy nie widzisz zadnej roznicy.i dlatego ci obszernie napisalam jak ja to widze.jak nie iwdzisz roznicy to ja nic juz nie powiem.poza jednym:jak ja bym nie widizala roznicy po roku pracy-zmienilabym tresera. dla mnie EOT.bede w sobote.w sobote rano-przywiez kamere.nagram cie na zajeciach.nie bedziesz musiala przyjezdzac godzine wczesniej w piatek tylko normalnie na zajecia. rany ale sie zrobil temat rzeka. a ja chcialam tylko porozmawiac. moze pogadamy chwile w srode po zajeciach :cool1: no i nie jest tak ze nie widze zadnej roznicy,tylko ta roznica mnie nie zadawala, co bynajmniej nie jest twoja wina :roll: ayshe napisał(a):jest mi przykro i jestem zdolowana.wkladam w swoja prace cale serce i dooopa z tego.zajme sie moze ogrodnictwem lepiej albo cus.:grab: prawde powiedziawszy to mi tez jest przykro i tez jestem zdolowana. acz pewnie powody mamy inne. Quote
Eddiii Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ayshe napisał(a):sluchajcie czy ktos bedzie jechal do kingi/lary?czy ktos moze ten bat skorzany wziasc za te 49 zeta? ja moge podjechac a moze przeslesz to co ci lara przeslala, to tez popatrzymy co jest i za ile ? shida napisał(a):ja bede pewnie miedzy czwartkiem a sobota wiec zapraszam chetnych ;) im wiecej osob tym latwiej bedzie i dluzje bede mogla sie tam pojawiac ;) moze wogole dalby sie ustalic np ze raz w miesiacu zbiorowe grupowe zamowienie byloby czy cos ;) np wlasnie pierwszy tydzien kazdego miesiaca czy cos? kto jest za? ;) ja poprosze fiprex xl i algolith 500 i jesli jest to obroze preventic i jestem za Quote
Justyna&Chilli Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Beata, przecież wiesz ze ja mam blisko i moge podjechać. Bacik skórzany, ok. Ponieważ nie składałam się na rękaw bo wtedy nie byliśmy w grupie IPO to bacik zakupimy dla grupy w ramach rekompensaty :p Dziś po pracy jade do lary. Czy cos dla kogoś brać? Aga, ja też sie nie składałam na rękaw więc chętnie się do bacika dorzuce. Taki bacik fajna sprawa :evil_lol: Quote
Pyros-Aga Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Justyna&Chilli napisał(a):Aga, ja też sie nie składałam na rękaw więc chętnie się do bacika dorzuce. Taki bacik fajna sprawa :evil_lol: Bardzo fajna- szczególnie jak Marta nim wyma****e i trafia w palce kursanta :evil_lol: Rozbudziła we mnie agresję :eviltong::loveu: Quote
Ewa-Jo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Justyna&Chilli napisał(a):Jeśli można to ja też poprosze o pw z towarem Tez byśmy poprosili co ewentualnie mozemu kupić i za ile. Quote
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 boszsz jaki ja matol jestem....wyslalam wszystkim pw z info od lary i co?gdize ja je wyslalam?boszsz ...:cool1: . bacik jak mozecie to zalozcie kase to 50 zeta-ja zwroce jak mi tylko wplynie cos na konto.nie prosze o zrzutke.po prostu mam dolek i musze sie z niego wygrzebac.sterylki zalatwilam.na razie na kreche.niby moglabym poprosic o kase uwe ale tego nei zrobie bo w sumie to nei jego sprawa to nei bede go w to mieszac. natomiast mam prosbe:czy ktos mogl by mnei dzisiaj z rekawem podrzucic na pola o 17.30?jak nie to sobie poradze ale nieprzytomna jestem i padam na gebe przez ta cala zadyme z tymi psami i jak sobie pomysle ze bede lazla z rekawem na pola to mi sie niedobrze robi.:cool1: . potrzebne mi sa tz namiary na kogos kto zrobi cos z nogami wery i astry bo one naprawde kiepsko chodza i trzeba chyba operowac.nie bede sciagala weta z niemiec a tylko tam kogos znam:shake: .suki sa juz zachipowane,odpchlone,odkleszczone,wykapane iwyszczotkowane[a to bylo najgorsze].jutro beda mialy sterylki.suki sa ok.takie klejace sie do czlowieka typ tiki.bardzo ladne.wera i astra maja tylko te nogi...no i cyce do ziemi wszystkie.trzeba je wysterylizowac bo boje sie czy ktoras z nich ropomacicza nie ma.:cool1: .domki na nie juz czekaja.tylko dziewczyny musza przejsc kwarantanne . Quote
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 aga-pyros-cos pisalas na temat czegos co dawalas pyrosowi po chorobie-jak to sie nazywalo?hicostam?:roll: bo kroplowki to im nie potrzebne ale to cos to bym moze jakos kupila.na razie beda dostawaly orjien. eddiii-trafilas po prostu na koszmarny dzien z tym swoim "nie widze roznicy". ludzie...jak mozna kryc suki z taka dysplazja!!!!!!!aaaaaa wrrrrr.szkoda ze nie starczylo kasy na jeszczep are suk.psow tam co niemiara.od szczeniakow do podrostkow,suk,samcow...boszsz.... Quote
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 wysylam jeszcze raz do wszystkich oferte kingi.:roll: Quote
Romas Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 BeataG czyli namawiasz mnie na te szelki indianskie ?Hm... Lara , a jakbys mi przesłała zdjecie tych szelek i tych do obrony i cene albo linka do Twojej strony .Mi z raczka niepotrzebne .Boje sie tylko ,ze te indianskie oplataja za bardzo tłow i Bianka bedzie sie ich bała. To jakbys mogła zdjeci to bym była wdzieczna. A jakbym poprosiła toAga Pyrosowa bys mi kupiła od Lary ?? Ja oddam forse w sobote ,co ? Ayshe ,to ja chetnie w sobote zapłace za czesc zajec z tropienia co juz odbyłam ,zawsze pare groszy wiecej na suki bedzie. Quote
Aga i Eto Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ayshe jak się nie przychylisz do moejj propozycji to ja cie :mad: Quote
Ewa-Jo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Romas']BeataG czyli namawiasz mnie na te szelki indianskie ?Hm... Lara , a jakbys mi przesłała zdjecie tych szelek i tych do obrony i cene albo linka do Twojej strony .Mi z raczka niepotrzebne .Boje sie tylko ,ze te indianskie oplataja za bardzo tłow i Bianka bedzie sie ich bała. To jakbys mogła zdjeci to bym była wdzieczna. A jakbym poprosiła toAga Pyrosowa bys mi kupiła od Lary ?? Ja oddam forse w sobote ,co ? Ayshe ,to ja chetnie w sobote zapłace za czesc zajec z tropienia co juz odbyłam ,zawsze pare groszy wiecej na suki bedzie. sklep Lary www.pieseria.pl Quote
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Aga i Eto napisał(a):Ayshe jak się nie przychylisz do moejj propozycji to ja cie :mad::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: koocham cie cfaniaczku:loveu: Quote
dorotak Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Romas napisał(a):Lara , a jakbys mi przesłała zdjecie tych szelek i tych do obrony i cene albo linka do Twojej strony . Magdo, te ManMatowskie Guardy to dokładnie to, co ma Atos. Główną ich "wadą" jest to, ze paski z przodu nie są regulowane, więc najlepiej je przymierzyć na psie. Ja mierzyłam według tabelki i kupiłam o co najmniej rozmiar za duże :roll: :lol: Quote
Aga i Eto Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Beata no :placz: bądź łaskawa, a po nocach nie będę spała teraz .. i co będzie? przecież nie chcesz dla mnie źle... a może :diabloti: Quote
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 najlepsze na slady sa szelki a'la gappay sladowy.z taki rozlozeniem paskow.daja psu full komfort w pracy na sladzie.takei sa mniej wiecej w budowie tez ipowskie gappay'a skorzane. Quote
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Aga i Eto napisał(a):Beata no :placz: bądź łaskawa, a po nocach nie będę spała teraz .. i co będzie? przecież nie chcesz dla mnie źle... a może :diabloti::cool3: :cool3: a co bede ci sie snila?:roll: :evil_lol: .no to przykre w sumie dosc:lol: .aga-ja sobie poradze.nie przyjme kasy na ktora nie zparacowalam.nigdy w zyciu.kropka.a uparta jestam jak mul i nic ci nie pomoze.bardoz ci dziekuje:loveu: .naprawde bo lzej na serduchu sie robi.ale kasy nei przyjme. Quote
Aga i Eto Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ale to ja tu jestem spod znaku Barana i jestem uparta.. dobra, sama chciałaś zaraz coś pokombinuję ... :diabloti: i nie myśl że się mnie tak łatwo pozbędziesz :) Quote
Recommended Posts