shida Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 acha nie ma pojecia czy preventik jest - nie moge znalezc w ofercie...ale mozliwe ze jest tylko ja slepa jestem :)
Pyros-Aga Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='ayshe']aga-pyros-cos pisalas na temat czegos co dawalas pyrosowi po chorobie-jak to sie nazywalo?hicostam?:roll: bo kroplowki to im nie potrzebne ale to cos to bym moze jakos kupila.na razie beda dostawaly orjien. [/quote] [url]http://krakvet.serwery.pl/product_info.php?cPath=23_201_203_265_273&products_id=630[/url] akurat mam zamiar zamówić kilka rzeczy w krakvecie więc jeśli się zdecydujesz to zamówię. Mam nadzieję że podziała. U nas pół puszki z 100 gramami karmy dały świetny efekt - 3 dni. A smakuje i pachnie jak pasztet drobiowy:eviltong:.
Ewa-Jo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='shida']acha nie ma pojecia czy preventik jest - nie moge znalezc w ofercie...ale mozliwe ze jest tylko ja slepa jestem :)[/QUOTE] preventic jest na Karwińskiej a 30zł o ile pamiętam -tak kupowałam Joshowi ze 2miechy temu.
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='shida']byc po ciebie o 17???????????? bo sie dodzwonic nie moge :)[/quote] telefon mam jak zwykle kurna ...hmmm...no pozniej poszukam....bylam z sukami na spacerku ale smieszne sa...zadna nie odchodzi od nogi...boszsz jakie kleszcze:evil_lol: .zostaly za to wycalowane i wydrapane znowu szczotkowane...fajne dziewczynki ale odklejenie ich od reki troche potrwa....no ale kwarantanna tez dwa dni nie trwa.:cool3: . shida-no dzieki.chcialam tego uniknac ale nie mam sily dizsiaj na to wszystko....o 17.30 styknie.boszsz a co ty bedziesz tam tyle robila?popracujesz z booorrrrderem?nad obi?to wezme pacholki.
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 boszsz aga...nic z tego ale dzieki...strasznie male te puszki...musialabym kupic ich sporo...dobra...to musi wystarczyc orjien zeby wrocily do normy.:roll:
BeataG Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ja oprócz chorągiewki poproszę jeszcze torebkę gappaya na smakołyki (to dla Kenziego z belgów), kasę mogę podrzucić w dowolnym dniu na trening, ale litości nie na pola, tylko na cypel. :cool3:
BeataG Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Beata, ja zaraz idę z Wermutem do weta, to mogę Ci kupić jakąś odżywkę, tylko powiedz, jaką.
Aga i Eto Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ayshe a co to za puszki od Pyrosa-Agi ? :diabloti:
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 na polach bedziemy tylko we wtorki i czwartki:evil_lol: . jadziem na trening.obawiam sie ze usne na stojaco ale co mi tam....uwe mnie obudzi...tego jestem pewna...albo chita jak mnei znowu uwali...obudze sie jak szira na zajeciach:cool3: :loveu: :evil_lol:
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Aga i Eto']Ayshe a co to za puszki od Pyrosa-Agi ? :diabloti:[/quote]ja juz musze jechac na trening skarrrbie:diabloti: ....paaaa
Pyros-Aga Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Aga i Eto']Ayshe a co to za puszki od Pyrosa-Agi ? :diabloti:[/quote] High calorie Eukanuby. No fakt że są malutkie, ale moim zdaniem wydajne. I tak zamówie 10 i Beata nie ma nic do gadania :diabloti: :loveu:.
Pyros-Aga Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Aga i Eto']Aga - mam plan :diabloti:[/quote] :ylsuper:grunt to mieć plan :happy1:
shida Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='ayshe']o 17.30 styknie.boszsz a co ty bedziesz tam tyle robila?popracujesz z booorrrrderem?nad obi?to wezme pacholki.[/quote] heheh za duzo to nie popracuje bo moj border niestety to nie ONek i ona za duzo nie daje rady nad czym boleje ciagle osobiscie ;) bo checi ma ale sily nie starcza - znow mam dziore w scianie wiec znow wiecej tablet bedzie slo ;) chyba ze mi porzyczysz jakiegos psa to chetnie pocwicze na cudzesie :) bede milutka i nawet dobre nagrodki wezme ;) a jak nie dorwe zadnego pieska to popatrze i sie podszkole :) moze wykombinuje co zrobic inaczje by border sie w koncunauczyl o co mi chodzi ;) wysle ci jeszcze sms bo nei wiem czy zdazysz to przeczytac odpowiednio wczesnie by sie nei denerwowac ze transporcik nawali ;)
shida Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 a wlasnie sa moze jakies preparaty na podniesienie psiej wydajnosci? taki restar szybki jakis czy cus? bo heh 3 dni w tygodniu nie mam psa do cwiczen :( nawet na glupi spacer nie bardzo moge isc - denerwujace dosc ! ;)
ayshe Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 shida-dzieki. a co do reszty..wiesz jak to sie nazywa?uzaleznienie szkoleniowe:evil_lol:
saJo Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Moze ktos mi zapodac linka do sklepu Lary? Bo chyba ktos podawal, ale nie moge znalzc :roll:
Pyros-Aga Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='saJo']Moze ktos mi zapodac linka do sklepu Lary? Bo chyba ktos podawal, ale nie moge znalzc :roll:[/QUOTE] [url]www.pieseria.pl[/url] :p
Romas Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Obejrzałam wszystkie szelki ale nie moge sie zdecydowac na zadne. Najbardziej to mi sie podobay te co Shida miała ,te co sie rozpinały .Wiec chyba musze przez net je zamowic .Te skorzane mi zdecydowanie nie leza.
Lara Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Oj caly dzien sie pakowalam, nawet nie wiedzialam, ze Pyros-Aga do mnie sie szykuje wpasc po rzeczy i nie przygotowalam jej paczuszki :oops: :shake: Co znalazlam to dalam, mam nadzieje, ze bacik sie Wam spodoba :razz: Spisalam co kto chce i zaraz wysylam Wam oferte. Jesli ktos cos zamawia to prosze o mailiki lub PW bo tutaj w watku trudno mi wszystko wylapac, zwlaszcza, ze jestescie kochani literacko plodni jak pieron :evil_lol: [U]Romas[/U] - to juz masz te szelki, wiesz ktore chcesz? :razz: czy podsylac Ci jakies linki? Ja na stronie sklepu jeszcze wszystkiego nie mam... nie mam czasu wrzycic wszystkiego na net...:oops: Szelki ManMata rzeczywiscie maja nieregulowaną górę i na nic sie zdaje mierzenie psa i kupowanie szelek bez przymierzenia... moja suka - nie mala beauceronka nosi rozmiar S! Na sladach tez w nich wystepuje, ja je lubie bo i zlapac mozna, i sa lekkie i miekkie dla psa, nie obcieraja.
dorotak Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Lara']Szelki ManMata rzeczywiscie maja nieregulowaną górę i na nic sie zdaje mierzenie psa i kupowanie szelek bez przymierzenia... moja suka - nie mala beauceronka nosi rozmiar S![/quote] Taaaak, więc ja kupiłam L-ki dla... sznaucera średniego :evil_lol: . Ale jest OK, mamy prawie "sledy", wiec jest dwa w jednym :cool1:
Boidae Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nie no jakiego ja ma głupiego psa.....:placz: Ta idiotka prawie pogryzła się z pseudo-berandarynką zrzucając mnie przy tym, z roweru( to znaczy właścieiel bernardynki też był zrzucony:mad:, ogólnie teraz to wszyscy się rowerkują) Głupek jeden się z nią trochę potarmosiłem, rozdzieliliśmy je i pojechaliśmy dalej,a ona jak gdyby nigdy nic ze nic się nie stało. Takie to głupie jest że hej:placz: Ogólnie załamałem się dzisiaj...
Romas Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Lara ,chce te szelki z gappay ,ktore jak widziałam Ty masz.To sie nazywa szelki do obrony materiałowe .Tylko teraz nie mam czasu ale popołudniu zmierze Bianke i posle Ci na pw wymiary a Ty mi cene .O.K ?
Lara Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Romas']Lara ,chce te szelki z gappay ,ktore jak widziałam Ty masz.To sie nazywa szelki do obrony materiałowe .Tylko teraz nie mam czasu ale popołudniu zmierze Bianke i posle Ci na pw wymiary a Ty mi cene .O.K ?[/quote] ok :p Kochani ja teraz juz wsio mam w pudlach i musze szukac gdzie co mam. jedna noga jestem na ursynowie a druga na mokotowie :oops: Czy moge zebrane zamowienia dostarczyc Wam jutro na 19.00 na trening na polach? :p To jest trening IPO? Chetnie bym popatrzyla a moze - jak sie trener zgodzi - to bym swoja suke zabrala to by miala frajde z gryzienia i ujadania :lol:
Recommended Posts