Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
masochistka:evil_lol:

wiem :evil_lol: ale mi zalezy na bieganiu z malym psem, zeby lepiej moc rozumiec problemy w bieganiu osob z malymi psami. Bo poki co, Gnojek to moj najmniejszy pies, jakieg w zyciu mialam :evil_lol: A juz wiem po Bugi, ze bieganie z takim malym g***** a bieganie z eLka to zupelnie cos innego. A foxik faaajny, pomimo ze ja nie prepadam za terierami.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
no to dobrze ze nie moglam sie z roboty wyrwać bo jakby jeszcze nasz tandemik dobił to byś pewnie biedactwo na zawał zeszła -czyli dobilibyśmy cie całkowicie:diabloti: :diabloti: No ale jutro jak nie bedzie padało to siem rano widzimy i sobie odbijemy dobijaniem tresserka heheheheh fajnie wyszło :evil_lol: :loveu: :loveu:
czy ty dostalas mojego smsa wczoraj?bo nie moglam sie zalapac z psami na zaden lot:angryy: i nawalilam z draka a teraz mam moralniaka.jutro rano ma nie padac wiec luzik-dobijecie mnie.:evil_lol: .juz bardziej niz to co dzisiaj zobaczylam to raczej nie wymyslicie wiekszej traumy dla tresera.po prostu rece i majty mi opadly:mad: na radosna tforczosc zebranych:roll:

Posted

saJo napisał(a):
wiem :evil_lol: ale mi zalezy na bieganiu z malym psem, zeby lepiej moc rozumiec problemy w bieganiu osob z malymi psami. Bo poki co, Gnojek to moj najmniejszy pies, jakieg w zyciu mialam :evil_lol: A juz wiem po Bugi, ze bieganie z takim malym g***** a bieganie z eLka to zupelnie cos innego. A foxik faaajny, pomimo ze ja nie prepadam za terierami.
pisze przeciez:masochistka:roll: :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
czy ty dostalas mojego smsa wczoraj?bo nie moglam sie zalapac z psami na zaden lot:angryy: i nawalilam z draka a teraz mam moralniaka.jutro rano ma nie padac wiec luzik-dobijecie mnie.:evil_lol: .juz bardziej niz to co dzisiaj zobaczylam to raczej nie wymyslicie wiekszej traumy dla tresera.po prostu rece i majty mi opadly:mad: na radosna tforczosc zebranych:roll:

dostalam kiela 23 godziny na spacerku z młodym więc po spacerku zadzwoniłam do Justyny ,ktorej wprawdzie nie zerwałam z wyra ,ale za to ona zerwała śpiącą Magde coby jej oznajmić ze ma dzisiaj rano wolne.:evil_lol:

Posted

boszsz dzieki dobra kobieto ...dam ci jutro buuuuziiii:loveu: ...rrany bo ja tak pozno bo staralam sie na cos zalapac ale mi nie wyszlo.dalam ciala i tyle-zawsze mam rano we wtorek luz ze szkoleniami i zapomnialam-no skleroza nie boli ale bywa uciazliwa:placz:

Posted

ayshe napisał(a):
ech dzisiaj kobiety doprowadzily mnie do traumy[znowu:mad: ].no po prostu troche techniki na pozorancie i.................:lying: :icon_roc: :hmmmm: :splat: .no normalnie rrrrany.....bosssskie.....kobiety .....litosci:peace:

Jak fajnie czyta się takie rzeczy, gdy wiem, że tym razem to nie o mnie. :eviltong: :evil_lol:
A my się wyczekaliśmy prawie 2 godziny na szczepienie - ludzi chyba pogięło, ja rozumiem, że ludzie chorują po świętach (z obżarstwa i opilstwa), ale psy i koty? :crazyeye:

Posted

ayshe napisał(a):
iiiii sama sie osobiscie jutro kopne w d.... jak nie wezme telefonow od grupy emeryckiej+rodzynka ale do rodzynka mam numer:cool1: .

rodzynek jest chyba na jakimś obozie bo go nie widać rano na polach. Justyna nie ma komorki tylko tepse ,ale ja zawsze moge jej przekazac ,magda komore ma ale ja czesto zapisuje telefony na kartkach ,dzwonie i potem zapominak przepisać do notesu i kartki przepadają -i tak było z Magdą -zreszta chyba nawet nie raz brałam od Justyny telefon do niej.:shake: Masz racje skleroza nie boli:evil_lol: A komu dasz buzi tylko mnie czy naszemu tandemowi:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']
ech dzisiaj kobiety doprowadzily mnie do traumy[znowu:mad: ].no po prostu troche techniki na pozorancie i.................:lying: :icon_roc: :hmmmm: :splat: .no normalnie rrrrany.....bosssskie.....kobiety .....litosci:peace:

[quote name='BeataG']Jak fajnie czyta się takie rzeczy, gdy wiem, że tym razem to nie o mnie. :eviltong: :evil_lol:

No fajnie też lubie nawet bardzo:multi: :multi: :multi:

Posted

ayshe napisał(a):

po pierwsze primo zawsze może byc gorzej, po drugie primo wcale nie zauwazyłam , żeby ci spadły majtadasy, a po trzecie primo podłaczamy się do Agis do nocnego kucia.

Posted

monisieczka napisał(a):
po pierwsze primo zawsze może byc gorzej, po drugie primo wcale nie zauwazyłam , żeby ci spadły majtadasy, a po trzecie primo podłaczamy się do Agis do nocnego kucia.

Tez nie zauwazylam tych spadajacych majtasow :diabloti: :evil_lol:
Do nocnego kucia zapraszamy ;) :evil_lol:

Posted

nooo na polach to tez dzisiaj grupa emerycka raczej nie zablysla:diabloti: :cool3: .

monisieczka-noooo gorzej moze byc?:crazyeye: .wez ...ale ty masz wyobraznie kobieto:evil_lol: .moja sie ywczerpala po waszej radosnej tforczosci wczorajszej:razz: :diabloti: .
majtasy mi opadly jeno spodnie je przytrzymaly:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='monisieczka']

ale niektórzy, którzy żadko chodza, sa paskudni, ciesza sie czyims niepowodzeniem, a pfuj

monisia-pamietaj ze w koncu przychodza i wqtedy mozesz cieszyc swe oczeta czyjac tforczoscia artystyczna:razz: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
monisia-pamietaj ze w koncu przychodza i wqtedy mozesz cieszyc swe oczeta czyjac tforczoscia artystyczna:razz: :diabloti:

no ale chyba mało co dorówna twórczości artystycznej piesków ktore zostawiły swoją tforczość na tresserku :crazyeye: - sama zzieleniałam jak mi to dzisiaj rano pokazała . Agis miej naprawde nadzieje ze Maxio nie przejdzie z rękawka na twoje udo bo wygląda to masakrycznie potem i chyba dosyc boli.:shake: Monisia mam nadzieje będzie tak zajęta Noraskiem ze raczej mało ma szans na cieszenie siem z naszej tforczości.

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
no ale chyba mało co dorówna twórczości artystycznej piesków ktore zostawiły swoją tforczość na tresserku :crazyeye: - sama zzieleniałam jak mi to dzisiaj rano pokazała . Agis miej naprawde nadzieje ze Maxio nie przejdzie z rękawka na twoje udo bo wygląda to masakrycznie potem ni i chyba dosyc boli.:shake:

Tworczosc na Tresserku nie wyglada dobrze :shake: :-o
Mam nadzieje, ze nie bede miec takiej tworczosci na sobie i staram sie wcielic w zycie instrukcje Tressera. Zobaczymy, czy mi sie uda.

Posted

[quote name='monisieczka']

ale niektórzy, którzy żadko chodza, sa paskudni, ciesza sie czyims niepowodzeniem, a pfuj

raczej nie licz na wyrzuty na sumieniu z mojej strony. Tyle radochy dają wpadki innych na tresurce ,i tak to podnosi na duchu ze mam zamiar czerpać radośc z tego faktu ile siem tylko da -do dna panowie a raczej panie- pijmy to piwko ktore se same nawarzyłysmy własnymi decyzjami ,niektorzy lenistwem a inni hehehehe nadgorliwością:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

agis napisał(a):
Mam nadzieje, ze nie bede miec takiej tworczosci na sobie i staram sie wcielic w zycie instrukcje Tressera. Zobaczymy, czy mi sie uda.

Tiaaa, ja zdaje się będę mieć podobną twórczość po dzisiejszym poranku. Mój kochany piesek postanowił pańci powiedzieć dzień dobry i całą masą swoich 27 kg wskoczył mi na klatę. :cool3:

Posted

agis napisał(a):

No lepiej unikaj bo wygląda to koszmarnie. Wprawdzie tresserek chyba nawet był ciutka dumny/ nie powiem kolorystyka bardzo ładna takie piękne kolory jesienne złote,pomaranczowe ,zielonkawe jeszcze gdzie niegdzie no i ciutka niebieskiego -pewno odbicia nieba/:eviltong: z obrażen na polu pozoranckim bo demastrował to dzisiaj grupie emeryckiej z rodzynkiem i nawet doprowadziła rodzynka do zgłoszenia sie na pozoranta / no Grzesiu jest ciutka większy i masywniejszy od tresserka i jak kazdy facet zadufany w sobie./. Jakby co to nawet Noraska jest w stanie podnieść i pookręcac naokoło .:multi: :multi: :multi:

Posted

Eddiii napisał(a):
kurczaczki :shake: mam cicha nadzieje ze to nie przez nas te zelcie, pomarancze i blekity :oops:

nie ludz sie :cool3: kazdy pies po trochu sie przysluzyl, chociaz niektore pewnie bardziej :razz:

Posted

Czy Tresser moglby przypomniec o jakich regulaminach wczoraj mowil do wydrukowania? Bo mi sie zapomnialo :oops: Tzn. strone z regulaminami znalazlam, tylko tam ich jest duuuuzo.

Posted

Eddiii napisał(a):
kurczaczki :shake: mam cicha nadzieje ze to nie przez nas te zelcie, pomarancze i blekity :oops:

nadzieja twa chyba płonną jest:eviltong: -z wypowiedzi tresserka to Timonek ma duzy wkład w kolorystykę naszego słodko -aksamitnym głosikiem drącego siem tresserka:evil_lol: . No w kazdym bądź razie my mamy najmniejszy wkład prawie zerowy.:multi:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
nadzieja twa chyba płonną jest:eviltong: -z wypowiedzi tresserka to Timonek ma duzy wkład w kolorystykę naszego słodko -aksamitnym głosikiem drącego siem tresserka:evil_lol: .

nie dobrze :scared:

Ewa-Jo napisał(a):
No w kazdym bądź razie my mamy najmniejszy wkład prawie zerowy.:multi:

bo leniuchy jestescie :mad: w ostatnia sobote byla przeszkoda i byl aparat :diabloti: