ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 wyslij mi meila to ja ci w zwrotnym wysle zdjecia.informuje ze wyslalam do wszystkich i nie wywalilo mi zadnego spowrotem wiec prosze sie ode mnie odtentegowac:eviltong: :evil_lol: .moze dotra.kiedys.me sumienie czyste jak lza.:razz: Quote
Pyros-Aga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kłamczucha :eviltong: ja nic nie dostałam a podanie wysłałam z prośbą o zdjęcia :razz: Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Kłamczucha :eviltong: ja nic nie dostałam a podanie wysłałam z prośbą o zdjęcia :razz: o zesz ty ...wysylam ci jeszcze raz...jak nie dojdzie koopa dostaniesz.:eviltong: Quote
Eddiii Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):wyslij mi meila to ja ci w zwrotnym wysle zdjecia.informuje ze wyslalam do wszystkich i nie wywalilo mi zadnego spowrotem wiec prosze sie ode mnie odtentegowac:eviltong: :evil_lol: .moze dotra.kiedys.me sumienie czyste jak lza.:razz: czyli bez podania sie obejdzie :diabloti: nie masz maila w profilu :mad: albo cus nawala Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Eddiii napisał(a):czyli bez podania sie obejdzie :diabloti: nie masz maila w profilu :mad: albo cus nawala[email protected] Quote
Eddiii Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):[email protected] phhiiii, za pozno juz se znalazlam :eviltong: a zdjec i tak nie mam :mad: gupawke mam:diabloti: Quote
shida Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Ale dlaczego popycha to nochem :hmmmm: ? taką dużą to rozumiem, ale gappaya? czubek :stupid: ale potem bierze w pysio i nawet pocumkała tochę i malutkie przeciąganie zrobiłtśmy :bigcool: oczywiście wygrała :loveu: no ladnie !!! a ja kilka meisiecy stawalam na glowie by whoo zaczela sie ze mna ciagac !!! a tu prosze kilka dni i juz mamy efekty !:diabloti: i taka marudzi na sunke ! :mad: Quote
Eddiii Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 nie wiedzialam o deedee :-( spadam, bo sie nie wyrobie w ta i z powrotem na 19 Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Eddiii napisał(a):nie wiedzialam o deedee :-( spadam, bo sie nie wyrobie w ta i z powrotem na 19nooo wlasnie a dizsiaj whooo na szkoleniu bedzie i timek bedzie zachwycooonyyy:evil_lol: Quote
BeataG Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jakby co, to ja też podanie wysłałam. :evil_lol: Ale dopiero przed chwilą - w myśl zasady "ostatni będą pierwszymi". :cool3: Quote
BeataG Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Eddiii napisał(a):nie wiedzialam o deedee :-( A co się stało Deedee? :-o Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 BeataG napisał(a):A co się stało Deedee? :-o babeszja. dobra spadam bo ja tez nie zdaze a iwona czeka i przytupuje:cool1: Quote
BeataG Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cholera jasna! :angryy: Chyba ufunduję prywatną nagrodę dla tego, kto wytępi wreszcie to cholerstwo. Quote
Szira/Gosia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):a co chcesz sie umowic na szybki seksik skarrrbie?:cool3: Nie aż tak zdesperowana nie jestem:eviltong: :cool1: ale musze Szirze zrobić zastrzyk i wyjąć velflon (tak się pisze????:oops: ) i nie wiem czy umiem a Ty tak i myslałam że może zechcesz nam pomóc:oops: to bym gdzieś tam do ciebie podjechała:razz: Aha zdjęcia mnie tez wyślij:lol: Quote
Ewa-Jo Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):wyslij mi meila to ja ci w zwrotnym wysle zdjecia.informuje ze wyslalam do wszystkich i nie wywalilo mi zadnego spowrotem wiec prosze sie ode mnie odtentegowac:eviltong: :evil_lol: .moze dotra.kiedys.me sumienie czyste jak lza.:razz: Jakby co to zdjęć nie dostałam!! Jezeli wysłałaś przez Berdyczów:mad: to dosytane pewnie jak już owsikiem zostaniesz:diabloti: Quote
Aga i Eto Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 a ja dostłam zdjęcia :loveu: i to od razu, mówię wam, są super :loveu: Quote
Ewa-Jo Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Aga i Eto napisał(a):a ja dostłam zdjęcia :loveu: i to od razu, mówię wam, są super :loveu: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...... bede kulturalna i dobrze wychowana i nie powiem kto ma szczęście................:mad: :angryy: Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 :eviltong: :eviltong: :eviltong: shida tyz dostala:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Boidae Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Przegraliśmy :crazyeye: Fujary jestśmy :placz: Ale jeszcze nigdy po pierwszej tercji nie miałem 3 fauli :diabloti: Wróciłem wcześniej do domu więc był dog trekking 14km. Zaraz wyśle podanie o zdjęcie :cool3: Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 moja poczta wysyla losowo zdaje sie takze jest w tym nutka emocji:roll: :evil_lol: .... no zdarza sie przegrac....:diabloti: Quote
Aga i Eto Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 a mówiłam Ayshe że ci zamieszcze to nei chciałaś :eviltong: Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Aga i Eto napisał(a):a mówiłam Ayshe że ci zamieszcze to nei chciałaś :eviltong:niech czekaja.ja tez czekam zawsze az ktos sie zlituje i przysle mi zdjatka moich psow.:cool1: Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 dacra napisał(a):napiszcie prosze jaki jest stan deedee??? wporzo:cool1: .jak to babeszja.kroplowki i po ptokach.mamy duza,naprawde duza wprawe...glonki rowniez w wylapaniu poczatkow....bu i lara tez mialy. Quote
Recommended Posts