Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

wyslij mi meila to ja ci w zwrotnym wysle zdjecia.informuje ze wyslalam do wszystkich i nie wywalilo mi zadnego spowrotem wiec prosze sie ode mnie odtentegowac:eviltong: :evil_lol: .moze dotra.kiedys.me sumienie czyste jak lza.:razz:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Kłamczucha :eviltong: ja nic nie dostałam a podanie wysłałam z prośbą o zdjęcia :razz:

o zesz ty ...wysylam ci jeszcze raz...jak nie dojdzie koopa dostaniesz.:eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
wyslij mi meila to ja ci w zwrotnym wysle zdjecia.informuje ze wyslalam do wszystkich i nie wywalilo mi zadnego spowrotem wiec prosze sie ode mnie odtentegowac:eviltong: :evil_lol: .moze dotra.kiedys.me sumienie czyste jak lza.:razz:

czyli bez podania sie obejdzie :diabloti: nie masz maila w profilu :mad: albo cus nawala

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Ale dlaczego popycha to nochem :hmmmm: ? taką dużą to rozumiem, ale gappaya? czubek :stupid: ale potem bierze w pysio i nawet pocumkała tochę i malutkie przeciąganie zrobiłtśmy :bigcool: oczywiście wygrała :loveu:

no ladnie !!! a ja kilka meisiecy stawalam na glowie by whoo zaczela sie ze mna ciagac !!! a tu prosze kilka dni i juz mamy efekty !:diabloti:

i taka marudzi na sunke ! :mad:

Posted

Eddiii napisał(a):
nie wiedzialam o deedee :-(
spadam, bo sie nie wyrobie w ta i z powrotem na 19
nooo wlasnie a dizsiaj whooo na szkoleniu bedzie i timek bedzie zachwycooonyyy:evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
a co chcesz sie umowic na szybki seksik skarrrbie?:cool3:

Nie aż tak zdesperowana nie jestem:eviltong: :cool1: ale musze Szirze zrobić zastrzyk i wyjąć velflon (tak się pisze????:oops: ) i nie wiem czy umiem a Ty tak i myslałam że może zechcesz nam pomóc:oops: to bym gdzieś tam do ciebie podjechała:razz:

Aha zdjęcia mnie tez wyślij:lol:

Posted

ayshe napisał(a):

Jakby co to zdjęć nie dostałam!! Jezeli wysłałaś przez Berdyczów:mad: to dosytane pewnie jak już owsikiem zostaniesz:diabloti:

Posted

Aga i Eto napisał(a):
a ja dostłam zdjęcia :loveu: i to od razu, mówię wam, są super :loveu:

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...... bede kulturalna i dobrze wychowana i nie powiem kto ma szczęście................:mad: :angryy:

Posted

Przegraliśmy :crazyeye: Fujary jestśmy :placz: Ale jeszcze nigdy po pierwszej tercji nie miałem 3 fauli :diabloti:
Wróciłem wcześniej do domu więc był dog trekking 14km.
Zaraz wyśle podanie o zdjęcie :cool3:

Posted

Aga i Eto napisał(a):
a mówiłam Ayshe że ci zamieszcze to nei chciałaś :eviltong:
niech czekaja.ja tez czekam zawsze az ktos sie zlituje i przysle mi zdjatka moich psow.:cool1:

Posted

dacra napisał(a):
napiszcie prosze jaki jest stan deedee???

wporzo:cool1: .jak to babeszja.kroplowki i po ptokach.mamy duza,naprawde duza wprawe...glonki rowniez w wylapaniu poczatkow....bu i lara tez mialy.