Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
:cool3: :cool3: :cool3: no widzita-macie dobrze:diabloti:

Jakby nie patrzec, to mamy dobrze :diabloti: Ja tam siem cieszem, ze bede na zajeciach, moze mi przejdzie, jak Tresser huknie pare razy ;) :cool3: , ale mam nadzieje, ze jakos przezyje. Juz raz przezylam chorobe Uwe :diabloti: , to moze i przezyje jego nieobecnosc :cool3: ;)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agis napisał(a):
Jakby nie patrzec, to mamy dobrze :diabloti: Ja tam siem cieszem, ze bede na zajeciach,

no sie cieszysz bo mozesz przyjsc :mad: a my nie :placz:

Posted

Eddiii napisał(a):
no sie cieszysz bo mozesz przyjsc :mad: a my nie :placz:

Ale jutro role odwrocone :cool3: Wy mozecie przyjsc, a ja nie :cool1:

Posted

KOT I MYSZ napisał(a):
A MY WOGÓLE NIE MOŻEM:placz: ;) :evil_lol:

chlip my z whoo tez - nie uwzgledniono nas !! :( a przeciez zapowiadalysmy sie ze sprobujemy sie pojawic choc z raz w tym tygodniu a nie tylko weekendowo :) skoro w weekend nam sie nie udalo (nie z naszje winy ;) ) byc na calych zajeciach ;)

to cio? dla nas tez sa jakies zajecia? pliz....

Posted

No dobra, kręgosłup jako tako zregenerowałam, widać ibuprom zatoki jest dobry na wszystko. :cool3: Więc jeśli znowu nie będę musiała po południu wnosić psa po schodach :angryy:, to się pojawię. I przyniosę klin - bo zrozumiałam z powyższych wywodów ayshe, że dzisiejszej grupie się przyda. :razz:

Posted

BeataG napisał(a):
No dobra, kręgosłup jako tako zregenerowałam, widać ibuprom zatoki jest dobry na wszystko. :cool3: Więc jeśli znowu nie będę musiała po południu wnosić psa po schodach :angryy:, to się pojawię. I przyniosę klin - bo zrozumiałam z powyższych wywodów ayshe, że dzisiejszej grupie się przyda. :razz:
hehe determinacja gory przenosi.:cool3: :evil_lol:

Posted

shida napisał(a):
chlip my z whoo tez - nie uwzgledniono nas !! :( a przeciez zapowiadalysmy sie ze sprobujemy sie pojawic choc z raz w tym tygodniu a nie tylko weekendowo :) skoro w weekend nam sie nie udalo (nie z naszje winy ;) ) byc na calych zajeciach ;)

to cio? dla nas tez sa jakies zajecia? pliz....
trzeba bylo cwiczyc o 9 a nie robic za humanitarna jednostke:razz: ....
wtorki i czwartki o 19 zajecia dla psow ktore nie wchodza/nie byly na twardym rekawie.

Posted

No to może pyros w czwartki i wtorki powinien przychodzić? A w te dni dla Tiki nie da się zajęć dodatkowych zrobić? Nie chcemy z Pyrosem być hop do przodu- nie mamy za grosz chwytu :cool3: Jak ci pasuje bardziej- my się dostosujemy :loveu:

poproszę nr do Alix

Posted

A Szirka ma dzisiaj urodzinki:multi: kończy 4 latka:multi:

Trudno sie nie złościć jak krzyczysz na mnie za to że mój pies jest wolny:-( a ja naprawde nie mam już pomysłu jak ja przyśpieszyć:-( chyba już wszstko wykorzystałam:-(

Posted

Wszystkiego naj dla Szirki :loveu:

Wczorajsze zajęcia były suuuuper. Tempo rewelka :loveu:- aż się dziwiłam ze nadążam zrozumieć co tresserek mówi. I nawet prawie się wyrabialiśmy i Pyros nie miał czasu się zastanawiać ze tak właściwie to on na linii się stresuje :cool3::razz:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):

Trudno sie nie złościć jak krzyczysz na mnie za to że mój pies jest wolny:-( a ja naprawde nie mam już pomysłu jak ja przyśpieszyć:-( chyba już wszstko wykorzystałam:-(

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
:beerchug: :tort:

SUPER SPACERKÓW ,PRZYSMACZKÓW I ZWARIOWANYCH ZABAW Z PAŃCIĄ:new-bday:

P.S. Gosia,Ayshe;)
uwierzcie mój pies jest tak wolny że Szira z pewnością mogłaby robić za torpedę:evil_lol:
chyba że ma cieczkę i zobaczy "kolegę' na horyzoncie

Posted

KOT I MYSZ napisał(a):

uwierzcie mój pies jest tak wolny że Szira z pewnością mogłaby robić za torpedę:evil_lol:
chyba że ma cieczkę i zobaczy "kolegę' na horyzoncie

Dołączyłam do klubu posiadających kluchy. Ja od tygodnia mam powolniaka :mad:no ale Tika powoli się rozkręca. Powolniak to straszna rzecz jeśli jest się przyzwyczajonym do energicznego łobuza :cool3::loveu:

Posted

ayshe napisał(a):
moj tajny planik dziala:knuje: :haha: :grins:

:hmmmm: fajny plan ale nie bardzo go kumam

ayshe napisał(a):
wiem.mam demencje starcza ale jakos podstawowe fakty kojarze:cool3: :diabloti:

chcialam tylko ci przypomiec :diabloti: bo skoro nie chcesz nas widziec na zajeciach :placz: to moze rekaw sie przyda skoro praca w tym tygodniu na rekawie :p

ayshe napisał(a):
wtorki i czwartki o 19 zajecia dla psow ktore nie wchodza/nie byly na twardym rekawie.

a dla tych co wchodza :roll:

Szira/Gosia napisał(a):

:new-bday: :BIG: :bday: :tort:

Posted

[quote name='ayshe']trzeba bylo cwiczyc o 9 a nie robic za humanitarna jednostke:razz: ....

nie chodzi mi tu o niedzielke ale ogolnie - w koncu w sobote tez bylysmy na polowie zajec bo musialam byc w hurtowni wczesniej - wiadomo po co :p a w niedziele to no ja po prostu wiedzialam ze musze szybko do domu dotrzec i wtedy nie byloby sladzikow wogole dla nas..a tak to w tygodniu weekend jakos nadrobimy :cool3: to byl maly planik taki :eviltong:

no na twardy to my sie ewidentnie nie piszemy :diabloti: heheheheheh w koncu my tylko ot tak rekreacyjnie-zabawowo:loveu: bo "ja" border jestem:evil_lol:

Posted

:BIG: WSZYSKIEGO NAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO :)))))))
dla sziry :))))))) :new-bday:

i by troche przyspieszyla :painting: zeby w koncu pancia zadowolona byla:loveu:

Posted

BeataG napisał(a):
Shida, ale te psy docelowo na ten rękaw będą wchodzić, a Whoopi chyba niekoniecznie. ;) :cool3:

no to co ze one beda ;) w koncu whoo moze im podopingowac nie ??? :)

no i ona miekki juz widziala kiedys i faaajna zabawa byla ;) wiec czemu nie pozwolic jej trenowac na GRYZAKU/KLINIE skoro to luuuubi baaaaaardzo ? na rekaw nie musi isc ;) chyba ze zabawowo na miekkim czy cus :)

zreszta poza granicami naszego sliznego kraju to bordery ipo tez robia ;) na innych zasadach troche (no pozoranci mysla bardziej ;) ) ale robia ;) ponoc jedne u nas w polsce tez cos robil ;)